70-metis jaučiasi fantastiškai, persikūnijęs į guminę lėlę

Savo „antrąją aš“, į kurią persikūnija įsispraudęs į aptemptą silikoninį kostiumą, Robertas vadina Sherry.<br>Facebook nuotr.
Savo „antrąją aš“, į kurią persikūnija įsispraudęs į aptemptą silikoninį kostiumą, Robertas vadina Sherry.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 3, 2015, 12:46 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 3:40 AM

70-metis amerikietis turi neįprastą pomėgį. Ne, jis ne iš tų vyrų, kurie tiesiog persirengia moterimis. Išsiskyręs nekilnojamojo turto vystytojas iš Niuport Bičo, Kalifornijos valstijos, vardu Robertas, apsivelka iš gumos ir silikono pagamintą kombinezoną, kuris padaro jį panašų į pripučiamą lėlę, rašo „Daily Mail“.

Savo „antrąją aš“, į kurią persikūnija įsispraudęs į aptemptą silikoninį kostiumą, Robertas vadina Sherry. Šiai jo aistrai – jau 12 metų.

„Darau tai, nes manau, kad atrodau nuostabiai, - paaiškino Robertas, žvelgdamas į savo atvaizdą vonios veidrodyje. - Sunku net patikėti, kad veidrodyje - 70-metis vyras, dėl to aš tai darau. Jeigu pažvelgęs į veidrodį pamatyčiau 70-metį vyrą – liaučiausi rytoj pat“.

Paklaustas, tai ką gi jis mato veidrodyje, Robertas nesikuklino. „Nuostabios išvaizdos moterį, - pareiškė jis. - Jeigu pamatyčiau tokią moterį, ir ji norėtų eiti su manim pasilinksminti – aš sakyčiau jai „taip“.

Robertas nėra tikrasis šio žmogaus vardas, jis nerodo savo tikrojo veido, tačiau „Facebook“ jis turi visą tuntą sekėjų. Ten jis kaip Sherry reguliariai kelia savo nuotraukas seksualiai išsiraičiusiomis pozomis.

Vyras, persirenginėjantis gumine lėle, taip pat yra pasirodęs televizijos dokumentinėje laidoje. Ten jis atskleidę, kad pomėgis persikūnyti į Sherry iš dalies nulemtas nusivylimų, patirtų susitikinėjant su realiomis moterimis.

„Matote, man 70 metų – bandžiau susitikinėti su moterimis, bet tos, kurios su manim susitinka, yra vidutiniškai 55-60 metų amžiaus, - aiškino Robertas. - Kai kurios iš jų pagal savo amžių yra išties geros formos, bet šitaip jos neatrodo. Todėl labai sunku yra eiti į pasimatymus, kai grįžęs namo tu turi šitai“.

Kaip prasidėjo ši manija, Robertas negali pasakyti. Vyras sausio mėnesį pasirodys TLC televizijos laidoje „Mano keista priklausomybė“.

Kita laidos herojė – 29 m. Patrice iš Londono, kuri pastaruosius 12 metų yra priklausoma nuo plytų valgymo. Jos priklausomybė tokia stipri, jog kartą savo miegamajame ji išvalgė pusmetrio dydžio skylę, taip pat slapta suvalgė dalį savo močiutės namo.

Dar viena heroje – 56 m. Linda, jau trejus metus „laimingai ištekėjusi“ už Bruce'o – 20 m aukščio karuselės. 31 m. vyras, vardu Kyle, eina iš proto dėl vyresnio amžiaus moterų, o Evelyn yra priklausoma nuo oro gaiviklių – prisipurškia pilną burną mažiausiai 50 kartų per dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.