Ar jau viską žinote apie seksą?

Ar žinojote apie meilės žaidimus tai...

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 5, 2015, 6:00 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 11:18 PM

Mokslininkai nustatė, kad granatų sultys, o ne vynas, kaip daugelis klaidingai mano, yra pagrindinis meilės gėrimas.

 Dėl to „kalti“ į granato sudėtį įeinantys vitaminai ir medžiagos. Jos net tik turi įtakos vyro ir moters hormonų lygiui, bet ir sužadina aistrą, potraukį, seksualinį susijaudinimą.

 Vienos stiklinės granatų sulčių per dieną pakanka seksualiniam aktyvumui padidinti.

O iš valgių - pirmenybę reikėtų teikti šparagams, krevetėms, artišokams, vištų kiaušiniams. Žinoma, nepamiršti ir šampano su braškėmis. Nedidelis šio tauraus gėrimo kiekis suskaidys fruktozę ir padidins moteriškųjų lytinių hormonų išsiskyrimą.

Žmonės, kurie geria kavą, dažniai mėgaujasi sekso žaidimais ir iš jų patiria didesnį malonumą nei tie, kurie jos negeria.

Greitai patiekiami karšti patiekalai užkerta kelią testosterono išsiskyrimui vyro organizme.

Geriausias laikas seksui -- 7.30 val. rytą. Bet dažniausiai į meilės žaidimų sūkurį pasineriama šeštadienio vakarą. Veikiausiai tai lemia laiko patogumas, o ne bioritmai.

Seksualinį vyro aktyvumą galima nustatyti pagal jo šerių augimo spartą. Atitinkamai, juo greičiau jie auga, juo didesnis vyro seksualinis apetitas ir aktyvumas.

Mokslininkai nustatė, kad meilės žaidimų dažnumui įtakos turi ir muzika. Pavyzdžiui, džiazo gerbėjos seksu užsiima 33 proc. dažniau nei popmuzikos fanatikės, ir du kartus dažniau už klasikinės muzikos mėgėjas.

Žemas vyriškas balsas moteris vilioja žymiai stipriau, nes jis skamba vyriškiau. Bet tokie vyrai, įsitikinusios dailiosios lyties atstovės, labiau linkę į išdavystes ir nėra sutverti šeimai.

Silpnajai lyčiai seksas būtinas nė kiek nemažiau nei vyrams. Floridos (JAV) universiteto mokslininkų atlikti tyrimai parodė, kad jei moteris seksu užsiima rečiau nei kartą per savaitę, ji pradeda jausti fizinį ir moralinį diskomfortą.

Tų moterų kraujyje, kurios meilės žaidimais mėgaujasi 1-2 kartus per savaitę, imunitetą stiprinančio imunoglobulino A lygis didesnis 30 proc.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.