Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Haremo sekso deivių paslaptys - 5 pratimai makšties raumenims

Moterys išleidžia daug pinigų ir skiria daug pastangų, kad būtų patrauklios ir geidžiamos savo vyrams. Tačiau meilės menas – ne vien kūno grožis, bet ir gebėjimas jį valdyti. Ne veltui kadaise daugelyje kultūrų merginos buvo specialiai mokomos, kaip išrinktajam suteikti neužmirštamą seksualinį malonumą.

Rytuose prieš paimant merginą į sultono haremą, ji buvo verčiama daryti tam tikrus pratimus, prižiūrima eunuchų, o po to turėdavo laikyti „egzaminą“.<br>123rf nuotr.
Rytuose prieš paimant merginą į sultono haremą, ji buvo verčiama daryti tam tikrus pratimus, prižiūrima eunuchų, o po to turėdavo laikyti „egzaminą“.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 7, 2015, 7:00 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 5:56 PM

Patriarchalinėse civilizacijose konkurencija tarp moterų būdavo labai didelė. Heteros ir haremų moterys buvo būtinai mokomos kontroliuoti savo intymius raumenis. Tai padėdavo per sueitį padaryti įspūdį vyrui, palengvindavo nėštumą, o atėjus menopauzei apsaugodavo nuo tokių nemalonumų, kaip šlapimo nelaikymas.

Rytuose prieš paimant merginą į sultono haremą, ji buvo verčiama daryti tam tikrus pratimus, prižiūrima eunuchų, o po to turėdavo laikyti „egzaminą“. Jis paprastai vykdavo trimis etapais.

Pradžioje mergina sėsdavo ant žemo suoliuko ir įsistatydavo į makštį nefritinį kiaušinį, prie kurio būdavo pririšta 14 siūlų. Kojas ji statydavo pečių plotyje, o rankas dėdavo ant kelių. Eunuchai atlikdavo žiuri vaidmenį.

Pretendentė, raumenimis spausdama kiaušinį, turėdavo stengtis jį išlaikyti makštyje, tuo tarpu eunuchas šilkiniu siūlu bandydavo jį ištraukti. Ši „kova“ vykdavo, kol nutrūkdavo visi siūlai – tai reikšdavo, kad egzaminas sėkmingai išlaikytas. Bet tai būdavo tik pradžia.

Po to sekdavo pilvo šokis. Ant nedidelio podiumo būdavo pastatomas dubenėlis su 100-150 g nudažyto vandens. Pretendentė į haremą prieidavo prie podiumo, nusimesdavo drabužius, imdavo dubenėlį ir su specialiu vamzdeliu į makšties ertmę sutraukdavo visą skystį.

Tada, atsistojusi ant podiumo, pradėdavo šokti. Be gundančių judesių šokyje būdavo ir įvairių akrobatinių elementų. Šokio esmė buvo – kad, atliekant visus judesius, neišlašėtų nė lašo vandens. Šokis trukdavo 40 minučių, ir per tą laiką eunuchas keletą kartų patikrindavo „indo“ hermetiškumą.

Trečiasis išbandymas būdavo ne tik sudėtingas, bet ir pavojingas. Ant specialios ložės ant nugaros guldavosi lytiškai susijaudinęs valdovas. Klūpėdama virš jo ant kelių, mergina minkštai sėsdavosi ant jo erekcijos būsenoje esančios varpos. Tada merginą uždengdavo apsauginiu audiniu ir ant jos galvos statydavo uždegtą žvakę.

Moteriai reikėdavo suteikti vyrui aukščiausią malonumą vien tik banguojančiais intymių raumenų judesiais. Tuo metu visi kiti jos kūno raumenys turėdavo nejudėti, kad nuo galvos nenukristų žvakė. Jeigu taip nutikdavo – blogiausiu atveju merginai būdavo nukertama galva. Geriausiu atveju tai reikšdavo, kad ji visiems laikams liks tarp masės „nepaklausių“ haremo gyventojų, kurių šeimininkas niekada nepasikvies pas save.

Toks tobulas meilės raumenų valdymas leisdavo vyrui neprarasti jėgų nepriklausomai nuo to, kiek laiko truktų lytinis aktas. Jam nedingdavo erekcija, ir jis galėdavo užsiimti seksu pakankamai ilgai. O svarbiausia – toks malonumas nenusibosdavo.

Būtent todėl Rytų šalių valdovai, net ir būdami garbaus amžiaus, gebėdavo per trumpą laiką pamylėti po keletą partnerių. O išrinktosios moterys, įvaldžiusios „meilės gimnastiką“, galėdavo pelnyti ne tiktai valdovo meilę, bet ir realią valdžią.

Laimei, šiais laikais moterims nereikia imtis tokių priemonių, kad ko nors pasiektų gyvenime. Tačiau išmokti kontroliuoti makšties raumenis, kad suteiktumėte partneriui daugiau malonumo – visai pravartu. Juolab, kad šių raumenų mankštinimo pratimai visai nesudėtingi – tiesa, juos reikia daryti reguliariai. Pratimus galite daryti tiek namuose, tiek darbe, tiek visuomeniniame transporte – aplinkiniai vis tiek nieko nepastebės.

1 pratimas

Pakaitomis po 10 sekundžių įtempkite ir atpalaiduokite tarpvietės ir makšties raumenis. Tai užtenka daryti po 5 minutes per dieną. Dar minutė skiriama „greitiems“ pratimams, kuomet intymių raumenų sutraukimai ir atpalaidavimai trunka po 1 sekundę.

2 pratimas

Jis vadinamas „liftu“. Pradžioje truputį sutraukite raumenis, sulaikykite juos 3-5 sekundes („1-asis aukštas“), tada dar labiau sutraukite („2-asis aukštas“) ir vėl laikykite. Taip pravažiuokite 4-5 „aukštus“. Po to reikia palaipsniui važiuoti „žemyn“, vėl užsilaikant kiekviename „aukšte“.

3 pratimas

Įtempkite ir atpalaiduokite intymius raumenis taip greitai, kaip tik sugebate, kol kils „plazdėjimo“ pojūtis. Kartokite pratimą 10 kartų.

4 pratimas

Kitas pratimas – ilgas ir nepertraukiamas raumenų sutraukimas, tarsi jūs bandytumėte susiurbti į makštį kokį nors daiktą. Išlaikykite įtempimą 5 sekundes (vėliau šį laiką reikia ilginti).

5 pratimas

Sutraukite raumenis taip, tarsi bandytumėte kažką išstumti, panašiai, kaip ištuštinant žarnyną, tik postūmiai turi būti nukreiptį į makštį, ne į išangę. Išlaikykite įtempimą 3 sekundes. Pratimą kartoti reikia 10 kartų. Jis ypač naudingas dar negimdžiusioms moterims.

Pradžioje rekomenduojama visus pratimus atlikti 3 kartus per dieną, kartojant 2-5 punktuose išdėstytus pratimus po 10 per kiekvieną seansą. Išlavinus raumenis treniruočių dažnumą galima sumažinti, tuo pat metu padidinant raumenų sutraukimo laiką nuo 3 sekundžių iki 5-10. Paprastai jau po keleto dienų treniruočių pratimai būna atliekami lengvai ir maloniai.

Jaunos merginos lengvai įsisavina šį pratimų kompleksą, o vyresnėms – kiek sudėtingiau, nes kai kurie jų intymios zonos raumenys jau gali būti atrofavęsi. Tačiau susigrąžinti „kovinį pasirengimą“ gali kiekviena moteris, jeigu tik, atsikrašiusi nepagrįstos gėdos, skirtų sau kasdien po keletą minučių laiko. Labai greitai pajusite, kad šie stebuklingi judesiai padeda jums „skraidyti“ po namus, pakelia nuotaiką ir, be abejo, lytinį potraukį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.