Sužinokite, kokie akmenys padidins jūsų seksualinį patrauklumą

Pasaulyje egzistuoja daugybė brangiųjų ir pusbrangių akmenų, kuriems žmonės priskiria įvairių stebuklingų galių. Tačiau akmenų „specializacija“ būna skirtinga. Kokie gi akmenys gali padėti meilės srityje ir padidinti seksualinį patrauklumą?

Senovės Graikijoje perlas buvo laikomas deivės Afroditės akmeniu.<br>123rf nuotr.
Senovės Graikijoje perlas buvo laikomas deivės Afroditės akmeniu.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 11, 2015, 2:03 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 10:12 AM

Rožinis kvarcas

Tai – universalus meilės akmuo. Jame slypi moteriškoji In energija, todėl jį rekomenduojama nešioti būtent dailiosios lyties atstovėms.

Šis akmuo geba sustiprinti moterišką žavesį, savo šeimininkei jis suteikia tokias savybes, kaip moteriškumą, komunikabilumą ir pakantumą aplinkiniams, pritraukia į jos gyvenimą tokius vyrus, kurie bus jai švelnūs ir rūpestingi.

Rožinis kvarcas tinka toms, kurios ieško rimtų santykių. Tačiau lengvų seksualinių nuotykių ieškotojoms jis netinka.

Malachitas

Tai – meilės deivės Veneros akmuo. Savo šeimininkei jis taip pat padeda pasijusti deive, suteikia pasitikėjimo savimi ir pritraukia prie jos daugybę gerbėjų.

Taip pat malachitas padeda ugdyti skonį ir grožio pojūtį, todėl jį rekomenduojama nešioti toms moterims, kurios kompleksuoja dėl savo išvaizdos ir niekaip nesugeba pasirinkti joms tinkančio įvaizdžio.

Akmuo padeda moterims išmokti flirto ir poveikio vyrams meno. Beje, malachitas kaip meilės talismanas tinkamas ir vyrams.

Perlas

Jis susijęs su vandens stichija. Senovės Graikijoje perlas buvo laikomas deivės Afroditės akmeniu. Jis padeda ne tik meilei, bet ir laimingai santuokai, pritraukdamas gerbėjus ir simpatijas, kurie yra potencialūs gyvenimo palydovai. Ne veltui senovėje perlais būdavo puošiami vestuviniai rūbai.

Jeigu esate įsitikinusi, kad jūsų paskirtis – būti žmona, motina ir šeimos židinio saugotoja, tuomet perlas – jūsų akmuo.

Taip pat jos padeda atsiskleisti moterims, kurios įpratusios vaidinti antraeilius vaidmenis ryškesnių asmenybių fone. Moterims perlas suteikia pasitikėjimo savimi, ramybės ir pusiausvyros. Vyrams jis nelabai tinkamas.

Koralas

Jis savyje sujungia vandens ir ugnies stichijas. Yra susijęs su aistra ir emocijomis. Savo šeimininkei žada audringus romanus ir didina jos seksualinį temperamentą.

Koralas tinka abiejų lyčių atstovams. Išvaduoja nuo kompleksų, leidžia pasijusti labiau atsipalaidavusiais, padeda priimti sprendimus tiems, kas svajoja pakeisti savo įvaizdį ryškesniu.

Koralas iš esmės pakeičia tų, kurie jį nešioja, gyvenimus, pritraukia naujas pažintis.

Turmalinas

Raudonas turmalinas labiau tinka stipriosios lyties atstovams, nes sustirina vyrišką libido. Tačiau jį gali nešioti ir moterys, kurių padidintas seksualumas.

Rekomenduojama naudoti turmaliną, norint atgaivinti santykius tarp partnerių. Senovės laikais tuo tikslu jis būdavo dedamas po pagalve sutuoktinių miegamajame.

Manoma, kad turmalinas padeda sustiprinti šeimos vertybes, nes didina sutuoktinių patrauklumą vienas kitam ir neleidžia jiems „eiti į kairę“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.