Moters lytinių organų plastinės operacijos – ką jos duoda?

Lytinių organų plastinės korekcijos – plastinės chirurgijos rūšis, kuria pasinaudojusios klientės neskuba girtis ir dalintis įspūdžiais su draugėmis. Kam iš viso reikalingos vaginos ar klitorio plastinės operacijos, kokia nauda gaunama iš jų? Susipažinkite su pagrindinėmis šios srities operacijų rūšimis.

60 proc. moterų lytinės lūpos didesniu ar mažesniu laipsniu yra deformuotos.<br>123rf nuotr.
60 proc. moterų lytinės lūpos didesniu ar mažesniu laipsniu yra deformuotos.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-19 20:00, atnaujinta 2018-01-15 14:28

Mergystės plėvės atstatymas

Ši operacija populiariausia tarp merginų, nesulaukusių 30 metų amžiaus. Ji daroma, norint įtikti vyrams. Paradoksalu, bet net ir šiuolaikiškai mąstantys vyrai sunkiai susigyvena su mintimi, kad jų mylimoji anksčiau turėjo lytinių kontaktų su kitais vyrais. Kai kurie jau per pirmus pasimatymus skuba išklausinėti merginos apie jos ankstesnius santykius. Neretai nuo atsakymo į šį klausimą priklauso santykių ateitis. Ką gi daryti?

Žinoma, meluoti ir kurti melu pagrįstus santykius negerai. Tačiau jeigu svajonių vyriškis nenori net mintyse išrinktąja dalintis su kitais, lengviausias būdas – atsigulti ant operacinio stalo, užuot stengusis įrodinėti vyrui, kad visi buvusieji prieš jį nublanksta.

Atliekant mergystės plėvės atstatymo operaciją, būna susiuvami išoriniai makšties audiniai. Tai padaryti gali ne tik chirurgas, bet ir gineklogas per įprastą konsultaciją. Jeigu moteris negimdžiusi, patyręs gydytojas tiesiog susiūs ištirpstančiais siūlais jos mergystės plėvės likučius. Gimdžiusioms sudėtingiau – joms siuvami mažųjų lytinių lūpų kraštai, todėl pojūčiai – ne itin malonūs.

Operacija atliekama su vietiniu nuskausminimu. Po jos dvi savaites asmeninės higienos tikslais patariama naudoti drėgnas servetėles ir priešuždegiminį tepalą. Po šito galima drąsiai užsiimti seksu, tarsi pirmąjį kartą.

Egzistuoja ir atvirkščia procedūra – plastinė defloracija. Ji atliekama merginoms, kuria skankina fobijos, susijusios su nekaltybės praradimu.

Didžiųjų ir mažųjų lytinių lūpų plastika

60 proc. moterų lytinės lūpos didesniu ar mažesniu laipsniu yra deformuotos. Moteris trikdo neatitikimas tarp didžiųjų ir mažųjų lytinių lūpų dydžio. Procedūra gali būti ne tik chirurginė. Kosmetologas gali tiesiog suleisti silikono, ir taip per 2-3 seansus pakoreguoti lytines lūpas iki reikiamo dydžio. Tiesa, po 5 metų procedūrą tenka kartoti.

Makšties operacijos

Pasitaiko, kad moterys tikisi, kad po mergystės plėvės atstatymo ir jų makštis taps stangri ir siaura, kaip anksčiau, bet tai netiesa. Makščiai susiaurinti skirta kita, gerokai sudėtingesnė ir brangesnė operacija. Ji atliekama taikant bendrąją nejautrą.

Makšties operacijas atlieka ir moterys, norinčios atsikratyti po gimdymo likusių randų. Šie pašalinami ultragarsu, procedūra neskausminga.

Klitorio plastika

Šios operacijos tikslas – sustiprinti sekso metu patiriamus pojūčius ir pagerinti lytinio gyvenimo kokybę. Tik 15 proc. moterų patiria vaginalinį orgazmą. Visos kitos tenkinasi klitorio orgazmu, kuris pasiekiamas „išorine“ stimuliacija. Tačiau pasitaiko, kad klitorį dengia storas „kapišonas“. Jį apipjausčius maloniai nustemba tiek pati moteris, tiek jos partneris. Orgazmai tampa stipresni ir ilgesni.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.