Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Fistingas – nepamirštamas sekso žaidimas rankomis

Žmogus visą gyvenimą ieško, kas suteiktų jam malonumą. Vieni naujovių ieško maisto srityje, kiti – kelionėse, o tretiems patinka daryti atradimus lovoje. Ištroškusiems atradimų intymioje srityje siūlome išbandyti fistingą – tai sekso žaidimas, kuomet į makštį kišamas kumštis arba kiti stambių gabaritų objektai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 24, 2015, 7:37 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 3:43 AM

Kad sužinotumėte, kas yra fistingas, verčiau neieškokite vaizdo įrašų pornografiniuose interneto puslapiuose. Daugumoje atvejų tai atrodo ne itin patraukliai, o kartais – ir gąsdinančiai. Tikrovėje viskas gerokai paprasčiau ir maloniau. 2-3 pirščiukai gali kaip reikiant paįvairinti santykius ir suteikti jiems pikantiškumo. O per fistingą patirti orgazmai – tiesiog atimantys nuovoką.

Makšties raumenys turi žiedinę struktūrą, jie pajėgūs apglėbti net labai didelį objektą. Skirtingai nuo kitų kūno raumenų, jie geba temptis ir į plotį. Tokia „gimnastika“ suteikia nepaprastą malonumą.

Fistingas iš esmės yra intymių raumenų treniravimas. Kartais baiminamasi, kad fistingas gali „išplatinti“ makštį, panašiai, kaip manoma apie gimdymą – tačiau tai netiesa. Fistingas, panašiai, kaip ir Kegelio pratimai, treniruoja makšties raumenis.

Tiesa, užsiimant fistingu svarbu saugotis traumų – todėl būtina elgtis atsargiai.

Kaip pasiruošti fistingui

Jeigu norite pirmą kartą išbandyti šį žaidimą, būtina pasirūpinti reikiamomis priemonėmis. Visų pirma – lubrikantu. Pirmą kartą geriau pasirinkti paprastą, be šildančio ar šaldančio poveikio.

Pati geriausia priemonė – gelis vandens pagrindu. Jo reikės daug, be to, jis turi savybę išgaruoti, tačiau jis nepalieka pėdsakų ant patalynės. Galima naudoti ir tepalus riebalų pagrindu, bet po to tikrai teks skalbti patalynę.

Fistingas gali būti ne tik vaginalinis, bet ir analinis. Ir viena, ir kita rūšis suteikia didžiulį malonumą. Be to, analinį fistingą, abipusiu sutarimu, moteris gali padaryti ir vyrui. Jeigu bijote išsitepti, galite naudoti lateksines pirštines. Pirštinės pravers, ir jeigu nagai nelabai kruopščiai nukarpyti ar ilgi. Tuomet pirštinė padės išvengti smulkių traumų.

Prieš analinį fistingą galima išvalyti žarnyną nedidele klizma. Tai padės išvengti įvairių netikėtumų.

Kaip teisingai daryti fistingą

Kad viskas gerai pavyktų ir emocijos būtų vien teigiamos, vyras turi sujaudinti moterį. Preliudija gali būti bet kokia – fistingas įdomus ir po sekso.

Ranka gausiai sutepama lubrikantu. Pradžioje į makštį įvedami du pirštai. Galima daryti plastiškus pereinamuosius judesius, lenkti pirštus.

Pagrindinis fistingo malonumas – tempimas. Kai moteris atsipalaiduoja, įvedamas trečias pirštas ar ketvirtas. Viskas turi būti daroma laipsniškai, sklandžiai, be staigių judesių. Jau šiame etape gali būti patirti pirmieji orgazmai.

Pats didžiausias malonumas – kai į vidų sutelpa visas kumštis. Bet kad to išmoktumėte, prireiks keleto mėnesių. Reguliarios treniruotės ir užsiėmimai fistingu raumenis padarys jautresnius ir elastingesnius. Ir per įprastą seksą vyras patirs daugiau malonumo, nes jeigu moteris geba „plėstis“, tai ir suspausti raumenis jai bus kur kas lengviau.

Ką dar galima naudoti?

Per fistingą nebūtina naudoti vien rankas. Tam reikalui galima įsigyti specialių žaislų. Pavyzdžiui, sekso reikmenų parduotuvėse parduodami dideli galai. Tiesa, nepasirengusiai merginai jie bus didoki. Prieš tokius naudojant reikėtų „apšilimo“ pirštais.

Būna ir pripučiamų įrenginių. Jie įvedami į vidų, o tada juos galima pripūsti. Jie didėja būtent į plotį, ir tai teikia ypatingus pojūčius. Tik nereikia skubėti, kad nebūtų skausminga. Nepamirškite ir lubrikanto.

Fistingas yra būdas patirti malonumą, tačiau reikia būti atsargiems, kad išvengtumėte traumų. Praktikuotis geriau su žmogumi, kuriuo pasitikite. Svarbu, kad jis mokėtų suprasti, kada jūs patiriate malonumą, o kada jums ne itin malonu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?