Šokas: moteris pastojo per analinį seksą

Taip nutikti gali tik vieną kartą iš milijono. Tačiau viena amerikietė pastojo itin keistu būdu. Jos atvejį aprašė urologas iš Atlantik Sičio Brianas Steixneris, kuriam teko susidurti su unikaliu nėštumo atveju.

Kalbėdamasis su moterimi B.Steixneris išsiaiškino, kad prieš pastodama ji mylėjosi vien analiniu būdu.<br>123rf nuotr.
Kalbėdamasis su moterimi B.Steixneris išsiaiškino, kad prieš pastodama ji mylėjosi vien analiniu būdu.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 1, 2015, 12:20 AM, atnaujinta Nov 25, 2017, 10:53 AM

Vieną naktį jauna nėščia moteris kreipėsi į greitosios pagalbos medikus, skųsdamasi tepliojimu. Nors nedidelės išskyros nėščioms moterims – gana dažnas reiškinys, šiai moteriai kraujavo iš analinės angos. O tai – visai neįprasta.

Moteris turėjo įgimtą ydą, vadinamą kloakos apsigimimu. Tai reiškia, jog, kai gimė, ji neturėjo šlaplės, makšties ir išangės, o tik vieną skylę, vadinamą kloaka. Kloakas turi, pavyzdžiui, paukščiai. Ši būklė – be galo reta, pasitaiko tik vienai iš 25 tūkst. moteriškos lyties naujagimių. Apsigimimo priežastis nėra aiški, bet tai paprastai būna diagnozuojama vos gimus ir iš karto operavus ištaisoma, kad mergaitė turėtų ir atskirą šlaplę, ir makštį, ir išangę.

Ir šios moters atveju tai buvo padaryta – bet kažkas nepavyko. Ar operacija atlikta pavėluotai, ar jos organizme, reaguojant į operacinę traumą, susidarė fistulė (nenormalus organų susijungimas), bet jos makštis susijungė su išange.

Kiekvieną mėnesį per menstruacijas jai kraujuodavo iš išangės. O jos makštis buvo „akligatvis“, vedantis į „niekur“.

Kalbėdamasis su moterimi B.Steixneris išsiaiškino, kad prieš pastodama ji mylėjosi vien analiniu būdu. Visai suprantama, kad per analinį seksą ji ir pastojo. Po keleto mėnesių moteriai buvo atliktas Cezario pjūvis – medikai nemanė, kad ji sugebės pagimdyti per išangę. Kūdikis gimė sveikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.