Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kokiu paros metu mylėtis? Privalumai bei trūkumai

Meilės žaidimai dažniausiai mums asocijuojasi su vėlyvu vakaru arba naktimi, kuomet danguje daug žvaigždžių, o kambaryje – žvakių šviesa. Tačiau ar vėlus vakaras tikrai geriausias metas seksui? Nebūtinai. Ryte šis malonumas gali suteikti kur kas daugiau energijos nei rytinė kava, tuo tarpu dieną vienas „greitukas“ gali atstoti skanų desertą.

Tačiau ar vėlus vakaras tikrai geriausias metas seksui?<br>123rf.com nuotr.
Tačiau ar vėlus vakaras tikrai geriausias metas seksui?<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 25, 2015, 4:38 PM, atnaujinta Oct 29, 2017, 10:20 AM

Nereikia daryti daug rimtų tyrimų, kad paaiškėtų tai, kas ir taip aišku – dauguma porų mylisi prieš miegą. Juk dėl kasdienių darbų, dienos rūpesčių sudėtinga yra pasirinkti kitokį laiką. Vakare visi darbai jau atlikti, namai sutvarkyti, o vaikai saldžiai miega – galima skirti laiko ir sau.

Portalas papilot.pl pateikė rytinio, dieninio bei vakarinio sekso privalumus ir trūkumus.

Seksas ryte

Tai puikus būdas pradėti dieną – gaunate tikrą energijos dozę. Pagal vyrų biologinį laikrodį, geriausias metas meilei – nuo 6 iki 8 val. Kadangi tuo metu testosterono kiekis organizme yra didžiausias. Neverta atsisakyti, kadangi rytinis seksas gali būti lėtas, primenantis tingų sekmadienio rytą arba greitas, suteikiantis daug energijos visai dienai. Jums belieka pasirinkti.

Privalumai:

1. Puikus būdas pasisemti energijos visai dienai 2. Vyrai ryte labiausiai pasiruošę mylėtis 3. Šis malonumas atstos tiek kavos puodelį, tiek mankštą 4. Mylėtis galima ir duše – taip kuo puikiausiai atliksite du darbus vienu metu

Trūkumai:

1.Laiko trūkumas ilgesnei įžangai (nebent tai būtų savaitgalis) 2.Nemaža tikimybė pavėluoti į darbą

Seksas dieną/popiet

Tai puikus būdas atsipalaiduoti ir pamiršti rūpesčius, kamavusius ryte. Be to, juk antrai dienos pusei įveikti taip pat reikia energijos – tad tai puikus būdas jos pasisemti. Dieninis seksas gali atstoti trumpą dienos miegą.

Privalumai:

1. Suteikia energijos likusiai dienai bei vakarui 2. Dažnai yra spontaniškas, visiškai neplanuotas, todėl puikiai tinka poroms, kurias jau pradeda lankyti rutina. 3. Galima tai daryti neįprastose vietose – juk lova liko namuose. O kam dėl 10min grįžti namo? Verčiau pasukite galvą ir atraskite naujų vietų.

Trūkumai:

1. Kartais sudėtinga atrasti laiko, ypač jeigu diena yra įtempta, o vakare dar laukia daug darbų 2. Dažnai būtent popiet žmonės jaučiasi labiausiai pavargę ir svajoja apie lovą kitokia prasme – nori bent trumpai pamiegoti. 3. Yra galimybė, jog pašaliniai asmenys pastebės jus besimylinčius (jeigu tai darysite ne namuose). Taip, tokios mintys kai kuriuos žmonės labai jaudina, tačiau tikriausiai nenorėtumėt, jog jūsų bendradarbis pamatytų tokį vaizdelį?

Seksas vakare

Vakaras – puikus metas atsipalaiduoti, pamiršti tai, dėl ko nerimavote visą dieną ir išvaryti visas neigiamas mintis. Būtent vakare turime galimybę tiesiog skirti laiko sau. O  pasimylėjus prieš miegą, ilsėsitės saldžiai.

Privalumai:

1. Ramus, tylus vakaras žadina norą švelniai pradžiai. 2. Laiko yra per akis, niekur neturite skubėti. 3. Tai puikus būdas atsikratyti tiek raumenų įtampos, tiek streso ir nereikalingų minčių. 4. Gerina miego kokybę

Trūkumai:

1. Gali būti, jog po itin sunkios darbo dienos būsite pervargę, todėl mylėtis nebus noro bei jėgų. Vyrams dėl to silpnėja potencija. 2. Jeigu mylėsitės tik vakarais, greitai jus gali užklupti rutina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.