Intymūs moters ženklai, kurie bet kurį vyrą išves iš proto

Moterims kartais sunku pačioms parodyti iniciayvą lovoje. Jos nežino kaip, nedrįsta. Tačiau išmokti tą daryti yra svarbu. Taip moteris gali atrasti kažką nauja pati savyje. Taip pat tai yra svarbu vyrams. Kai mylimasis pradeda rodyti iniciatyvą pasimylėti, jaučiatės geidžiama, ypatinga, ta, apie kurią šiuo metu sukasi visas pasaulis. Neabejoju, kad patirti tą jausmą vyrams yra ne  mažiau malonu.

Pasitikite namo grįžtantį vyrą vien su seksualiais apatiniais ar visiškai nuoga.<br>123rf nuotr.
Pasitikite namo grįžtantį vyrą vien su seksualiais apatiniais ar visiškai nuoga.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 19, 2015, 9:14 PM, atnaujinta Oct 25, 2017, 5:41 AM

Jei nedrąsu pradėti, pirmiausia būtina išaiškinti kodėl. Galbūt kažkada jau bandėte, bet pasijutote atstumta ar nesuprasta. Tokiu atveju būtina su antrąja puse pasikalbėti apie tai, kas sukėlė tokias emocijas. Jei tiesiog nedrįstate, atsipalaiduokite. Jūsų mylimasis ir taip jūsų geidžia ir jam atrodote nuostabi. Jei  kažkas ir nepavyks, jei vyras nėra nevykėlis, parodyta iniciatyva jį tikrai nudžiugins.

Nežinote kaip? Štai keletas idėjų.

Žodžiai. „Aš noriu tavęs“. Paprasta frazė, tačiau dažnai pamirštama. Nereikia bijote jos banalumo. Jei pirmą kartą nedrąsu ją pasakyti, parašykite SMS žinutę. Galbūt atrodo natūralu: jei užsiimi seksu su vyru, vadinasi, jo nori. Tačiau čia taip pat, kaip ir su žodeliu „myliu“ – žinoti žinome, bet išgirsti yra be proto malonu.

Beje, atmosferai labiau įkaitinti galima ir sukonkretinti, ko būtent norite. Kad ir „Noriu liesti tavo nuogą kūną“, „Noriu, kad pamylėtum mane dabar.“

Ženklai. Pavartykite „Kamasutrą“ ar itin seksualių apatinių katalogą (jei jaučiatės drąsiau, galima ir kažką pornografinio turinio), būtinai taip, kad būtumėte pastebėtos. Tai siųs ženklą, kad šiuo metu jus domina seksualūs dalykai.

Užuominos. „Einu į dušą, prisijungsi?“ „Šiandien aš su naujais apatiniais“ „Gal gali padėti su šiuo užtrauktuku?“ (vyrai, visus tuos keistus užtrauktukus ir raištelius mes ir pačios mokam atsipančioti, tad dažniausiai mes norim daugiau nei pagalbos, nes prisižiūrėjome Holivudo filmų). Tokios nekuklios užuominos kartais net geriau nei tiesioginis pasiūlymas, kadangi sužadina žaismingumą ir  vaizduotę.

Glamonės ir bučiniai. Tai paprasčiausias būdas toms, kurios nemėgsta kalbėti apie seksą. Nepamirškite kartais tokiu būdu norą išreikšti aktyviau. Kai kurios moterys mėgsta pradėti švelniai glamonėti, o tolimesnę iniciatyvą perleisti vyrams. Pažaiskite ilgiau. Bučiuokite ir lieskite tas vietas, kurios ypač jaudina partnerį. Aistringai glamonėdama leiskitės prie jo pasididžiavimo. Taip išraiškingai parodydama, kaip jo geidžiate.

Masažas. Tai puiki įžanga seksui. Nemokate masažuoti? Pasiimkite kvapnaus aliejaus ir tiesiog glostinėkite. Iš pradžių mažiau jautrias vietas, vėliau eikite prie erogeninių zonų. Geriausia pradėti mažiausiai jautriomis.

Subtilūs prisilietimai. Kartkartėmis praeidama pro jį ar priėjusi prie jo ranka perbraukite per lūpas, pilvo apačią, vidinę šlaunų pusę, penį. Žaismingumui padidinti galite subtiliai liesti pati save ar vedžioti jo ranką savo kūnu.

Sukurkite sekso kodą. Sugalvokite dalyką, kuris simbolizuos būtent tai, kad norite sekso, ir kartkartėmis jį naudokite: tam tikras drabužis, žvakės miegamajame, seksualiai skambanti daina ar sekso žaisliukas, padėtas ant pagalvės. Bet kas, kas jums abiem atrodo seksualu ir siunčia akivaizdžią žinutę.

Demonstruokite savo kūną. Pasitikite jį vien su seksualiais apatiniais ar visiškai nuoga. Prieš tai jam galite nusiųsti žinutę su subtilia nuotrauka, kaip jūs dabar atrodote.

Parodyk tai, ką mėgsti. Jam glamonėjant tavo kūną, paimk jo ranką ir ant savo intymiausios vietelės parodyk ar pasakyk, kaip tau patinka, kai jis tave liečia, pvz., kaip glamonėjamas klitorius tave labiausiai jaudina. Toks žingsnis dažniausiai vyrus išveda iš proto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.