Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Atvira išpažintis: kaip analinis seksas sugriovė santykius

Moterys, svajojančios apie vestuvinį žiedą ant bevardžio piršto, nusiteikusios daugybei iššūkių. Kai kurios net pasiruošusios tenkinti slapčiausius būsimojo vyro seksualinius poreikius, kurie joms atrodo nepriimtini ir net atstumiantys. 26-erių Marilyn Friedman dėl vyro meilės nusprendė išbandyti analinį seksą. Ji bijojo, nerimavo, tačiau tikėjo – po aistringos kitokio sekso nakties ji pagaliau taps savo mylimojo žmona.

„Šiąnakt noriu su tavimi analinio sekso“, – pasakė vaikinas.<br>123rf nuotr.
„Šiąnakt noriu su tavimi analinio sekso“, – pasakė vaikinas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2015, 8:20 PM, atnaujinta Oct 16, 2017, 11:13 AM

Vietoj piršlybų – analinis seksas

Naujųjų metų vakarą Marilyn kartu su savo išrinktuoju Liamu praleido viename Manhatano viešbučių. Jų draugystė tęsėsi daugiau nei metus, todėl mergina buvo įsitikinusi, kad vakaras bus stebuklingas. „Jis pagaliau man pasipirš“, – manė ji.

Naktis žadėjo būti įspūdinga. Mylimieji buvo ką tik grįžę iš vakarėlio. Į viešbučio numerį padavėjas pristatė šampaną. Liamas pasivedė Marilyn prie lovos, paprašė prisėsti ir tarė: „Noriu tavęs kai ko paklausti.“ Merginos širdis ėmė virpėti.

Marilyn nejučia pakišo ranką po pagalve ir ėmė ieškoti sužadėtuvių žiedo. Ji visada įsivaizdavo, kad kai vyras peršasi mylimajai, jis laiko žiedą aksominėje dėžutėje po pagalve – visai kaip mėgstamose senovinėse pasakose. Tačiau po pagalve nieko nebuvo. „Tikriausiai žiedas jo kišenėje“, – nurimusi pamanė mergina ir gurkštelėjo šampano.

Tada Liamas tyliai sušnabždėjo: „Šiąnakt noriu su tavimi analinio sekso.“

Už ir prieš

Daugelis moterų imtų galvoti: „Jis tavęs neves, kvailele!“ Bet Marilyn galvoje sukosi kitokios mintys – ji tikėjosi, kad santuoka anksčiau ar vėliau įvyks.

Kitos moterys galvotų: „Jaudina, jeigu jis nori su tavimi analinio! Ryžkis tam!“

Tačiau Marilyn buvo neramu. Iš Rusijos kilusi jos senamadiška mama ilgą laiką į galvą kalė tokias mintis: „Jei bent kartą duosi nemokamai pieno, tai vyras niekada nepirks visos karvės.“ Ir ji tikėjo savo mama ir jos išmintimi.

Marilyn nekalta buvo iki 20-ies, kol pagaliau pirmą kartą pasimylėjo su vaikinu iš universiteto. Ji nuolat verkdavo, klausdavo, kada jis pagaliau ją ves, ir tik gavusi jo pažadą tapti jo žmona, atsidavė jam. Tačiau pažadai tik ir liko pažadais – po metų jis apgavo Marilyn su padavėja iš kokteilių baro „Steak & Shake“.

Papirko dovanos ir dėmesys

Tuo tarpu su Liamu Marilyn jautėsi visai kitaip. Pirmą kartą jiedu susitiko Manhatano šokių klube. Jis gėrė martinį, o pamatęs Marilyn pakvietė pašokti. Po šokio jiedu apsikeitė telefono numeriais. „Pakviečiau jį į savo gimtadienio šventę ateinantį savaitgalį Bostone, tačiau nesitikėjau jo ten išvysti. Nors kelionė buvo ilga ir truko net tris valandas, pas mane jis atvyko motociklu ir mane pasveikino. Jis padovanojo man riboto leidimo džiazo stiliaus muzikos kompaktinį diską ir pilkųjų perlų auskarus“, – prisiminė mergina.

Su Marilyn Liamas pasiliko visą savaitgalį. „Mūsų lytiniai santykiai buvo nuostabūs. Ilgas valandas mudu kalbėjomės, pietavome italų restorane. Liamui buvo 29-eri, jis dirbo vienoje inžinierių įmonėje. Radau savo princą“, – džiaugėsi Marilyn.

Liamas Marilyn sakė, kad ji jam patinka, ir karštai pabučiavo. Tada pasisodino ant savo motociklo, ir jiedu ėmė važinėtis po Harvardo skverą, draikydami oranžinius ir raudonus rudeninius lapus. „Buvau įsimylėjusi!“ – tvirtino Marilyn.

Mergaitiški patarimai viską sugriovė

Kai Liamas grįžo namo, Marilyn ėmė nerimauti. „O jeigu jis nebepaskambins? Kas, jeigu šalia jo namų yra naktinių klubų ir pagundų juose?“ Mergina nusprendė nenorinti sugadinti santykių su Liamu. Kad žinotų, ką tiksliai daryti ir kaip elgtis, ji paskambino savo seseriai Rochellei. „Ji gerokai pranašesnė už mane. Mano sesuo kasdien po kelias valandas sportuoja, prižiūri savo kūną, ji – tarsi šviesiaplaukė deivė, ištekėjusi už chirurgo, gyvenančio Čikagoje“, – seserį apibūdino mergina. 

Paskambinusi Rochellei Marilyn išgirdo tokius žodžius: „Jei nori, kad jis tave vestų ir pagaliau padovanotų žiedą, tu privalai sutikti su analiniu seksu, kurio jis iš tavęs nori. Galbūt bus skausminga, tačiau dėl nieko nesijaudink.“

„Tada pasakyk, ką turėčiau daryti“, – tepasakė Marilyn. Ir sesuo patarė.

Mergina nuėjo į grožio saloną. Ten jai buvo pakeista šukuosena, ir pagaliau ji nebepriminė naivios jaunos žydaitės. Pažvelgusi į veidrodį ji matė save karaliene.

Vėliau sekė ir kiti Rochellės patarimai. Ji liepė sesei su savimi visada turėti telefoną, kurio Marilyn labai nemėgo. „Man nebuvo leista skambinti Liamui. Praktikavomės. Suskambėdavo telefonas. Kai pakeldavau ragelį, skambindavo Rochellė iš kaimynės telefono linijos“, – pasakojo ji.

Sesuo nuolat pykdavo ant Marilyn ir imdavo rėkti: „Ką aš tau sakiau? Niekada nekelk pati ragelio! Leisk įsijungti balso paštui. Tegul Liamas galvoja, kad tavęs nėra namuose, o vėliau pati jam perskambink, maloniai kalbėkis, atsakyk į visus jo klausimus.“

Sesuo mokė Marilyn: „Kai norėsi jam paskambinti, iš nevilties nepulk valgyti saldainių ar guminukų, o geriau pradėk daryti pritūpimus. Tavo tobulas kūnas privers jį eiti iš proto dėl tavęs.“

Žudantis mylimojo laukimas

Marilyn nuolankiai priėmė sesers patarimus. Kai Liamas jai neskambindavo daugiau nei savaitę, ji nepasiduodavo ir imdavo daryti atsilenkimus. Mergina su jauduliu ir nerimu vis laukdavo Liamo skambučio savo viešbučio numeryje. Ji vis nervindavosi, kad galbūt jos mylimasis susirado kitą, pamiršo apie ją. Paskambinusi pasiguosti seseriai, ji sulaukdavo tų pačių žodžių. „Būk stipri.“

Ir pagaliau jis paskambino. Marilyn kaip įmanydama stengėsi neparodyti jaudulio. Kai jie buvo drauge, Liamas atrodė svarbiausias Marilyn gyvenimo žmogus. Jis kvietė ją šokti, jiedu leisdavo laiką iškylaudami gamtoje, be paliovos mylėjosi. Su juo Marilyn jautėsi visiškai rami ir saugi. Būtent dėl tos priežasties mergina nusprendė su savo išrinktuoju praleisti kartu Naujųjų metų naktį.

Po analinio sekso jaunikis pabėgo

Kai mergina su Liamu buvo viešbutyje, ji nebežinojo, ką daryti. Rochellė nebuvo sakiusi, kaip tokiu metu elgtis, o ir į skambučius pati nebeatsakė. Nebeliko nieko kito, tik priimti sprendimą tą pačią akimirką.

Tad išgirdusi vaikino troškimą išbandyti analinį seksą, ji tepasakė: „Gerai, pirmyn.“

Jis nusišypsojo ir atsegė Marilyn suknelę. Nuėmęs jos rožines kelnaites, jis pasiėmė lubrikantą. „Kai jis į mane įėjo, apėmė jausmas, jog užpakalį būtų kažkas sudraskęs. Po visko jis tepaklausė, ar man patiko“, – prisiminė mergina.

„Buvo nuostabu“, – pamelavo ji, tačiau iš tiesų galvoje sukosi vienintelė mintis apie būsimas vestuves. „Dabar, kai tai padariau, pagaliau turėsiu žiedą ant piršto“, – manė ji.

Liamas atsiprašęs nuėjo į vonią. Mergina girdėjo tekančio vandens garsą ir staiga išgirdo šūksnį. „O Dieve!“

„Ar viskas gerai?“, – paklausė Marilyn, tačiau atsakymo nesulaukė. Liamas tylėjo.

„Tu tikra, kad po pasituštinimo gerai nusiprausei?“, – paklausė Liamas, eidamas iš dušo.

Dar niekada Marilyn nesijautė šitaip sumišusi. Po to karto daugiau Liamas jai nebepaskambino.

Po žlugusių santykių – gili depresija

Marilyn išgyveno labai sudėtingą laikotarpį. Ji dėvėjo senus prakaituotus drabužius, be paliovos valgė saldainius ir verkė. Dėl savo svajonių jaunikio ji jautėsi degraduojanti. Tačiau kartą kažkas jos galvoje apsivertė. „Viskas baigta su tokiais vyrais kaip Liamas! Daugiau nebesistengsiu kažkam įtikti“, – tarė sau ji.

Mergina buvo įsitikinusi, kad tokie žlugdantys santykiai nebeturėtų pasikartoti, ir kad daugiau tokių tikrai nebus. Ji bandė save įtikinti, kad galbūt nėra tokio vyro, kuris galėtų jai padovanoti dėmesį ir meilę.

Nauja meilė ir tikras žiedas

Taigi, Marilyn susipakavo daiktus, sėdo į automobilį ir išvyko pasivažinėti po šalį. Ji šoko, juokėsi, linksminosi kiek tik įmanydama. Kai galiausiai žavioji koketė atvyko į San Franciską, buvo 10 valanda vakaro. „Žinojau, kad vyks džiazo muzikos šokių vakaras, todėl nuėjau į „Cocordie“ klubą. Salės viduryje pamačiau jį – aukštą, raumeningą vyruką, vardu Jeffas. Jis pakvietė mane šokti ir nuo to laiko mudu susitikinėjame. Jis man skambina kiekvieną dieną. Ir tai daro todėl, kad aš jam nuoširdžiai patinku“, – džiaugėsi mergina.

„Jeffas manęs nevaržo ir nė kiek neglumina. Viskas praėjo sklandžiai net tada, kai buvome užstrigę varganame Madrido viešbutyje, aš buvau apsinuodijusi maistu ir mane nuolat pykindavo“, – sakė ji.

Iki pažinties su Jeffu Marilyn nuolat nerimaudavo dėl pasimatymų. „Apimdavo jausmas, kad antrosios pusės ieškau tarsi greta esančio dėlionės gabalėlio, tačiau vis negaliu rasti. Tačiau sutikusi tikrąjį vyrą Jeffą, pasijutau rami ir saugi. Jeffas nori būti su manimi ir aš tikrai noriu būti su juo. Jis yra mano geriausias draugas.“

Galų gale, Marilyn meilės istorija baigėsi romantiškai. „Kartą aš radau sužadėtuvių žiedą po pagalve! Ir man nereikėjo užsiimti analiniu seksu, kad tai įvyktų“, – pabrėžė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.