Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Frigidiška moteris atrado būdą įžiebti aistrą miegamajame

Sumažėjęs lytinis potraukis, nulis orgazmų ir net pasišlykštėjimas seksu – tokias delikačias problemas teko išgyventi amerikiečių rašytojai Laurai Zam. Moteris bet kokia kaina siekė rasti būdą ir vėl įžiebti aistrą miegamajame. Ir jai pavyko!

Sumažėjęs lytinis potraukis, nulis orgazmų ir net pasišlykštėjimas seksu – tokias delikačias problemas teko išgyventi amerikiečių rašytojai Laurai Zam.<br>123rf nuotr.
Sumažėjęs lytinis potraukis, nulis orgazmų ir net pasišlykštėjimas seksu – tokias delikačias problemas teko išgyventi amerikiečių rašytojai Laurai Zam.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 20, 2015, 4:50 PM, atnaujinta Oct 14, 2017, 9:42 PM

Rugpjūčio mėnesį JAV maisto ir vaistų administracija įregistravo naują preparatą – moterims skirtas viagros tabletes „Addyi“.

Naujasis preparatas nėra hormoninis – jis paveikia smegenų neuromediatorius ir yra skirtas gydyti nuo fridigiškumo kenčiančias moteris, kurioms dar nėra prasidėjusi menopauzė.

Visa laimė, L.Zam nesiryžo tapti bandomuoju farmacininkų triušiu ir išblėsusios aistros problemą sprendė tradiciniu būdu.

Pirmą kartą prie altoriaus žengusi net 46-erių, Laura tikėjo, jog po vestuvių gyvenimas taps rožėmis klotas. Tačiau su pirmaisiais vedybinio gyvenimo sunkumais moteris susidūrė jau per medaus mėnesį Romoje. Seksas su vyru kėlė skausmą ir buvo tikrų tikriausia fizinė kančia.

Po apsilankymo pas ginekologę L.Zam išgirdo diagnozę – vaginizmas. Tai būklė, dėl kurios partneriui bandant įkišti varpą moters makšties raumenys nevalingai susitraukia. Tai ne tik kelia skausmą, bet ir neretai padaro seksą fiziškai neįmanomu.

Diagnozė moteriai skambėjo lyg nuosprendis. Diskomfortą mylintis Laura patirdavo ir anksčiau – sueitys būdavo skausmingos ir nemalonios abiem partneriams. Moteris ilgą laiką manė, jog prastas seksas – vaikystėje patirtos seksualinės prievartos padarinys. Tačiau dabar ji turėjo kitokį – medicininį – paaiškinimą.

Kodėl skausmai sustiprėjo ir padažnėjo būtent po tuoktuvių su mylimuoju, Laura vis dar negali paaiškinti.

Ginekologės patarta Laura įsigijo vaginalinius svarelius, kurie turėjo padėti sustiprinti dubens dugno raumenis. Tačiau mankšta tetruko keletą dienų – peržengti psichologinį barjerą Laurai buvo pernelyg sudėtinga.

Nenorėdama skaudinti mylimojo ir griauti jųdviejų santykių, Laura kurį laiką tenkino vyro poreikius ir kentė skausmus.

Per keletą mėnesių miegamojo problemos tapo dar rimtesnės. Laura patyrė visas įmanomas su seksu susijusias bėdas, kurių baiminasi moterys: sumažėjusį lytinį potraukį, jokio susijaudinimo, nulį orgazmų ir net pasibjaurėjimą aktu.

Ilgiau dangstytis moteris nebegalėjo. Kaip ir daugelis, ji vis sugalvodavo tuziną pasiteisinimų – galvos skausmai, persivalgymas ar nuovargis. Galų gale pora ėmė pyktis. 

„Panašu, kad tau visai nerūpi ši mūsų gyvenimo dalis“, – apie nuslopusį norą mylėtis Laurai rėžė vyras.

Tai buvo galutinis taškas. Sekantis žingsnis Lauros sąraše buvo hipnoterapija. Seansai buvo gluminantys. Gulėdama ant sofos Laura kartojo tokias frazes kaip „aš esu labai karšta“. Monologai buvo įrašinėjami, o grįžusi namo Laura turėjo nuolat klausytis įrašų. Moters verdiktas? Nepadėjo.

Toliau turėjo sekti tantrinio sekso ekspertės pamokos. Ekspertė reikalavo, jog seanse dalyvautų abu partneriai. Be to, aktu užsiimti reikėtų jai akylai stebint. Laura žinojo, kad jos vyras niekuomet nepasiryš tokiai avantiūrai, tad idėjos teko atsisakyti. 

L.Zam lankėsi ir pas garsią seksologę Betty Dodson. Anot B.Dodson, tam, kad moteris pasiruoštų sueičiai, jai reikia 20-30 minučių stimuliacijos. Neretai tiek pat laiko intensyvaus veiksmo prireikia ir tam, kad ji pasiektų orgazmą.  

Galų gale Laura ėmėsi literatūros. Valandos, praleistos skaitant knygas apie seksą ir aistrą, nepraėjo veltui. Dabar moteris įsitikinusi – monogamija keistai veikia moters libido. Galų gale ima trūkti naujovių ir jaudinančių potyrių. Veiksmas miegamajame tampa tiesiog nuobodus.

Užuot sukusi į kairę, Laura atrado kur kas efektyvesnį būdą patenkinti ne tik mylimąjį, bet ir save. Vyro ji ėmė prašyti įvairiausių nešvankių, net gėdingų dalykų – kartu žiūrėti pornografinius filmus, naudoti dilgčiojantį lubrikantą ir sekso žaislus.

Pradėjusi skirti dėmesį ne tik mylimojo, bet ir savęs patenkinimui, Laura maloniai nustebo – aistra pamažu ir vėl įsiplieskė. Per pusvalandžio trukmės miegamojo žaidimus Laura ėmė spėti pasimėgauti viskuo: oraliniu seksu, erotiniais masažais, sueitimi ir vibratoriaus teikiamais malonumais.

Po kiekvieno malonaus seanso sekso moteris troško vis dažniau. Mokslininkai tai paaiškina labai paprastai: darant kažką malonaus, mūsų organizme padaugėja laimės hormono dopamino. Tad kodėl gi nepakartojus veiksmo, kuris daro mus laimingus?

Šiandien L.Zam mėgaujasi puikiu seksu su mylimu vyru ir nebijo kalbėti apie ją kankinusias bėdas – juk tai gali padėti išgelbėti daugybės žmonių santuokas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?