Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kas vyrus labiausiai nervina per oralinį seksą

Atrodo, vyrams lengviau oraliniu seksu užsiimti, nei apie jį kalbėti. Jiems sunku žodžiais įvardyti technines klaidas, kurias daro moterys, glamonėdamos juos lūpomis ir rankomis. Tačiau tų klaidų padaroma nemažai – jeigu vyras dejuoja, ne visada tai reiškia, kad iš malonumo.

Praktiškai kiekvieną vyrą erzina moters įsitikinimas, kad sutikdama pamaloninti jį oraliniu būdu ji daro jam labai didelę malonę.<br>123rf nuotr.
Praktiškai kiekvieną vyrą erzina moters įsitikinimas, kad sutikdama pamaloninti jį oraliniu būdu ji daro jam labai didelę malonę.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2015, 5:09 PM, atnaujinta Oct 11, 2017, 8:14 AM

Mažai artistiškumo

Praktiškai kiekvieną vyrą erzina moters įsitikinimas, kad sutikdama pamaloninti jį oraliniu būdu ji daro jam labai didelę malonę. Visus veiksmus ji atlieka šaltakraujiška veido išraiška ir į glamones neįdeda širdies, galvodama tik apie vieną – kad vyras kuo greičiau patirtų savo orgazmą ir „atsiknistų“. Kai kurie rimtai abejoja savo partnerės veiksmų nuoširdumu, jeigu ji dejonėmis, giliais žvilgsniais į akis ir pasitenkinimą išreiškiančiu urzgimu neduoda suprasti, kaip jai pačiai patinka tuo užsiimti.

Netikusi technika

Erotinį susijaudinimą kaip reikiant „numuša“ techninės ir fiziologinės problemos, pavyzdžiui, partnerės skundai, kad jai nutirpo ir sustingo žandikaulis, pavargo lūpos ir liežuvis.

Atskiro dėmesio vertas ir dantų klausimas. Daugumai vyrų nepatinka, kai dantimis užkabinama jautri oda, dengianti varpą, arba jos galvutė.

Nemalonių dalykų sąraše – ir nagai, o taip pat – žiedai, išskyrus visiškai lygius vestuvinius. Glamonėjant varpą, ypač, jeigu naudojate lubrikantą, žiedas su akmeniu ar nelygiu kraštu gali lengvai apsisukti ant piršto ir tapti partneriui nemalonių pojūčių priežastimi.

Nereikėtų žavėtis staigiais judesiais glamonėjant kapšelį – pernelyg stiprus sėklos kanalo įtempimas suteikia ne pačius maloniausius pojūčius.

Anatomijos neišmanymas

Vyrams nepatinka, kai moteris galvoja, kad jo „pasididžiavimas“ yra viena didelė erogeninė zona, ir apsiriboja vien monotoniškais judesiais „aukštyn-žemyn“. Iš tiesų varpos dalys nevienodo jautrumo. Paprastai „priekinė“ pusė mažiau jautri už „išvirkščią“ („apatinę“), o patys karščiausi taškai – „žiedas“ aplink galvutės pagrindą, pati galvutė ir pasaitėlis.

Nemalonu ir netgi skausminga, kai moteris varpą painioja su vairalazde ir ima ją energingai lankstyti, lyg norėdama pereiti į kitą kompiuterinio žaidimo lygį – į kairę, dešinę, aukštyn, žemyn, atlikdama judesius nenatūraliais, nefiziologiškais kampais.

Kalbėjimas

Moterų noras „apkalbėti“ viską, kas vyksta, vyrus verčia nervintis. Jeigu likus 10 sekundžių iki orgazmo partnerė padaro „reklaminę pauzę“, kad paklaustų: „Zuikuti, ar tau patinka?“ – „zuikutis“ gali ir sužvėrėti.

Prisilietimas prie išangės

Toli gražu ne kiekvienas vyras sutiks, kad leistumėtės į jo G taško paieškas. Daugiau kaip pusė kaip reikiant išsigąsta, jeigu moters pirštai arba liežuvis slenka į išangės pusę. Baimė atsiskleisti kaip latentiniam homoseksualui intymias glamones paverčia tikru nervų išbandymu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.