Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

7 dažniausi mitai apie analinį seksą

Analinis seksas – turbūt labiausiai mitais ir stereotipais apipinta sekso rūšis. Metas paneigti tuos, kurie skamba dažniausiai.

Gana dažnai žmonės analinį seksą asocijuoja su ištvirkimu ar net prostitucija.<br>123rf nuotr.
Gana dažnai žmonės analinį seksą asocijuoja su ištvirkimu ar net prostitucija.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Marta (uzrasainevisiems.popo.lt)

2015-10-19 20:02, atnaujinta 2017-10-09 02:07

1. Tai skausminga.

Analinio sekso metu tikrai neturi skaudėti. Nemažai merginų atranda, jog analinis seksas yra malonus ir net patiria orgazmą jo metu. Skausmą tokios sueities metus sukelia per didelis skubėjimas, susijaudinimo ir pasiruošimo trūkumas. Todėl neskubėkite, naudokite labai daug lubrikanto ir nesistenkite iškart į užpakaliuką sutalpinti penio. Pradėkite nuo pirštų ir smulkių analinių žaisliukų. Ir, žinoma, pakankamai atsipalaiduokite.

2. Jei skaudėjo vieną kartą, skaudės visada.

Gana dažnai nutinka taip, kad merginos nusprendžia išbandyti analinį seksą, tačiau vos tik pajutusios skausmą nusprendžia, kad gana, daugiau to nereikia. Tačiau gali būti, kad skausmą pajutote tik todėl, kad padarėte aukščiau paminėtas klaidas. Todėl galbūt verta geriau pasiruošti ir pabandyti dar kartą.

3. Tik kekšės užsiima analiniu seksu.

Gana dažnai žmonės analinį seksą asocijuoja su ištvirkimu ar net prostitucija. Tačiau tuo užsiima ir daug paprastų porų. Išbandyti analinį seksą veda ne ištvirkimas, o natūralus žmogiškas smalsumas išbandyti ir patirti daugiau.

4. Vyras tavęs nebegerbs.

Manai, kad jis gaus tai apie ką svajojo, tačiau po to tu jam tapsi nebeįdomi ar neverta pagarbos? Taip, retkarčiais taip gyvenime nutinka (kaip ir po bet kokio kitokio sekso). Tačiau tik ne sveikuose ir harmoninguose santykiuose. Tokiuose santykiuose vyras tai priims tik kaip dar vieną jūsų seksualinio gyvenimo komponentą. O nauja patirtis galbūt tik dar labiau jus suartins.

5. Išbandęs analinį seksą, vyras vien tik jo ir norės.

Taip, kai kuriems vyrams analinis seksas yra malonesnis, kadangi analinė anga yra siauresnė, todėl penis labiau stimuliuojamas. Tačiau dauguma vyrų vis vien nenustoja mėgautis vaginaliniu seksu. Tuo tarpu analinis seksas tampa tik būdu retkarčiais paįvairinti seksualinį gyvenimą.

6. Tai sukelia fizinę žalą.

Jei mylintis nepersistengsite: atliksite viską neskubėdami, švelniai, naudodami daug lubrikanto ir tokiu būdu mylėsitės tik retkarčiais, didelė tikimybė, kad tai nesukels jokios žalos. Žala įprastai padaroma tuo atveju, kai veiksmai atliekami grubiai, skubant ir nenaudojama pakankamai lubrikanto.

7. Tai labai nešvaru.

Dažniausiai manoma, kad analinio sekso metu kyla rizika gausiai išsitepti. Tačiau iš tikrųjų reikia žinoti, kad beveik niekas iškart prie analinio įėjimo nesikaupia, tad ten yra švariau, nei manote. Todėl užtenka tik švariai apsiprausti ir išsituštinti, jei jaučiate gamtos šauksmą. Žinoma, idealios švaros ten taip pat nerasite, todėl niekada nekiškite penio į vaginą tik ištraukę jį iš užpakaliuko. Taip pat iškart po analinio sekso apsiprauskite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.