Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

5 vyrų ir moterų erogeninės zonos, kurias nepelnytai pamirštame

Erogeninė zona – tai ypatingo jautrumo zonos mūsų kūne. Tokių zonų stimuliavimas mums yra malonus ir dažniausiai kelia didelį seksualinį susijaudinimą. Tą visi puikiai žinome, todėl sekso metu stengiamės šių zonų nepraleisti ir taip daugiau malonumo suteikti savo partneriui. Tačiau dažniausiai koncentruojamės tik į standartines erogenines zonas: lūpos, kaklas, krūtys, genitalijos.

Virpuliukai, jaučiant mylimojo bučinius ir glamones, perbėga net ir tuomet, jei tai ir ne erogeninė zona.<br>123rf nuotr.
Virpuliukai, jaučiant mylimojo bučinius ir glamones, perbėga net ir tuomet, jei tai ir ne erogeninė zona.<br>123rf nuotr.
Dažniausiai koncentruojamės tik į standartines erogenines zonas: lūpos, kaklas, krūtys, genitalijos.<br>123rf nuotr.
Dažniausiai koncentruojamės tik į standartines erogenines zonas: lūpos, kaklas, krūtys, genitalijos.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Marta (uzrasainevisiems.popo.lt)

2015-10-22 19:28, atnaujinta 2017-10-08 11:29

Tačiau jautrių zonų kūne yra gerokai daugiau.

1. Nugara.

Tai viena iš dažniausiai nepakankamai dėmesio gaunančių erogeninių zonų. Kartais ją pamasažuojame. Tačiau ar dažnai nugarą tiesiog glamonėjame ir bučiuojame? Prieš pradedant mylėtis paprašykite partnerio atsigulti ant nugaros ir tuomet visą ją išbučiuokite. Jūsų mylimąjį tai greičiausiai labai sujaudins.

2. Pėdos.

Ar kada mylimajam pasiūlėte pėdų masažą? O gal kada žadėjote mylimąjį išbučiuoti nuo galvos iki kojų pirštų galiukų? Pats laikas tai išbandyti. Kai kurie žmonės geba net patirti orgazmą, stimuliuojant pėdas.

3. Pilvas.

Dažnai žmonių oda ties pilvu būna labai jautri. Ypač ties jo apačia. Taip pat verta įsidėmėti, kad lengvai spaudant pilvo apačią ties gaktikauliu, kai kurioms moterims puikiai stimuliuojamas G taškas. Taip jį stimuliuoti galite net ir sekso metu.

4. Užpakaliukas.

Į užpakaliuką malonu žiūrėti, malonu jį liesti, tačiau dažnai pamirštame, kad ten taip pat gali slėptis erogeninių zonų. Skirkite tam daugiau dėmesio. Malonumų centrai gali skirtis, tačiau dažniausiai maloniausiai jaučiama stimuliuojant apatinę užpakaliuko dalį, ties kojomis ir ties analine anga. Taip pat atsiminkite, kad malonumą stimuliuojant užpakaliuką jaučia ne tik moterys, bet ir vyrai.

5. Vidinė alkūnių ir kelių pusė.

Turbūt retas apie šias vietas pagalvoja kaip kažką bendro turinčias su seksualumu. Tačiau čia slepiasi daugybė nervų galūnėlių, tad švelnus jų bučiavimas ar masažavimas gali būti stulbinančiai malonus.

Išvardintos kūno vietos pasitaiko tarp vienų dažniau minimų erogeninių zonų. Tačiau tai nebūtinai reiškia, kad jų stimuliacija bus seksualiai jaudinanti jums ar jūsų partneriui. Neįmanoma nubrėžti universalaus erogeninių zonų žemėlapio, kadangi visų mūsų kūnai yra unikalūs ir tas pačias stimuliacijas jaučiame skirtingai. Tad geriausia, tyrinėti partnerio kūną centimetras po centimetro ir atrasti tai, kas jautriausia ir maloniausia jam. Ir net jei iškart naujų erogeninių zonų nerasite, paieškos tikrai bus malonios. Virpuliukai, jaučiant mylimojo bučinius ir glamones, perbėga net ir tuomet, jei tai ir ne erogeninė zona.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.