Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Pati geriausia analinio sekso poza – daugiau malonumo moteriai

Daugelis yra girdėję, kad analinis seksas stimuliuoja itin jautrių nervų galūnes – ir vis dėlto ši sekso rūšis daugeliui moterų neatrodo maloni. Visa laimė, šuniuko poza nėra vienintelė galima analinio sekso poza – yra ir kitokių pozų, leidžiančių moteriai pačiai kontroliuoti įsiskverbimo gylį ir taip patirti daugiau malonumo.

Analinis seksas daugeliui moterų neatrodo itin malonus.<br>123rf nuotr.
Analinis seksas daugeliui moterų neatrodo itin malonus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2015, 6:01 PM, atnaujinta Oct 3, 2017, 7:07 PM

Pasak seksologės Carlen Costa, įsiskverbimo gylio kontroliavimas suteikia daugiau malonumo abiem partneriams. Viena ypatinga poza leidžia moteriai kontroliuoti įsiskverbimo tempą, kampą ir gylį, o taip pat partneriui yra lengva pasiekti ir stimuliuoti moters klitorį.

Prieš save sukraukite didelę krūvą pagalvių ir užsiremkite alkūnėmis. Šioje pozoje jūsų torsas turi būti pasviręs 45 laipsnių kampu lovos ar grindų atžvilgiu. Atsiklaupkite plačiai išskėstomis kojomis – keliai turi būti išskėsti plačiau už klubus – o partneris tegul įeina iš nugaros pusės.

Tai atrodo pernelyg paprasta ir panašu į įprastinę analiniam seksui šuniuko pozą – bet visa esmė yra geometrijoje. Ši poza leidžia kūną laikyti teisingu kampu, taip pat moteris turi judesių laisvę siūbuoti pirmyn ir atgal.

Keletas patarimų

Prieš analinį seksą pastimuliuokite išangę, kad ji atsipalaiduotų ir pilnai atsivertų. Būtinai naudokite daug lubrikanto, taip pat turite užsitikrinti, kad pradinį įsiskverbimą kontroliuosite jūs, kad vyras to nepadarytų pernelyg greitai. Tai galite padaryti, pasiekusi jo penį ir jį kontroliuodama ranka – arba kalbėdama su partneriu ir aiškindama, kaip greitai ar lėtai jūs norite, kad jis įsiskverbtų.

Ši poza labai dėkinga tuo, kad leidžia vyrui lengvai pasiekti ir stimuliuoti jūsų klitorį – o tai suteikia galimybę jums patirti įspūdingą mišrų orgazmą. Klitorį galite ir pati stimuliuoti, naudodama vibratorių, arba paprašyti tą padaryti partnerio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.