Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Naujas sekso žaislas – prie telefono tvirtinamas dirbtinis penis

Jeigu kada nors galvojote, jog norėtumėte save tenkinti tuo pačiu prietaisu, kuriuo skambinate mamai, jūsų slaptos ir keistos mintys tapo realybe. „Izivibe“ vadinamas pirmuoju sekso žaislu, kuris naudoja išmaniojo telefono vibracijas. Jie neseniai pagamino pirmąjį prototipą, bet tinklalapis sulaukė tiek dėmesio, kad jo kūrėjai ėmė planuoti pradėti rinkti pinigus, kad galėtų pradėti masiškai gaminti šiuos sekso žaislus.

Fališkas telefono priedas turi 7 vibracijos rūšis, be to, partneris jį gali kontroliuoti nuotoliniu būdu.<br>„Izivibe“ nuotr.
Fališkas telefono priedas turi 7 vibracijos rūšis, be to, partneris jį gali kontroliuoti nuotoliniu būdu.<br>„Izivibe“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2015-11-27 15:37, atnaujinta 2017-10-02 11:49

„Mes nesitikėjome, kad produktas taip išpopuliarės, tai pakeitė mūsų strategiją, – rašė Remy Waddle, produkto vadybinkas. – „Izivibe“ yra sukurtas taip, kad telefono vibracijos sklistų po visą dirbtinį penį.“

Fališkas telefono priedas turi 7 vibracijos rūšis, be to, partneris jį gali kontroliuoti nuotoliniu būdu, rašo huffingtonpost.com.

Teigiama, jog jis yra saugus, pagamintas iš medicininio silikono, hipoalerginis, jo sudėtyje nėra ftalato – sveikatai pavojingos cheminės medžiagos.

Mintis apie prie telefono pritvirtintą sekso žaislą kelia nerimą, nes mūsų telefonai yra nešvaresni, nei tualetai, tačiau, pasak R.Waddle, ši problema bus išspręsta apsauginio langelio pagalba.

Kompanija teigia, jog produktas nepasirodys iki 2016-ųjų birželio.

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.