Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Norite žinoti, koks vyras bus lovoje? Žiūrėkite, ką jis geria

Koks vyras bus lovoje, galima nuspėti iš jo elgesio per pasimatymą. Tam tikri elgesio niunasai išduoda pačius slapčiausius dalykus – tačiau, kad perskaitytum ženklus, reikia būti gerai pasikausčius psichologijoje.

Faktas – tekila geriama, norint greitai prisigerti.<br>123rf nuotr.
Faktas – tekila geriama, norint greitai prisigerti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-01-22 16:04, atnaujinta 2017-06-10 11:13

Tačiau egzistuoja nuomonė, kad vyro sugebėjimus lovoje išduoda jo pasirinktas alkoholinis gėrimas. Ypač daug pasakantys kai kurie gėrimai. Netikite? Patikrinkite.

Viskis su citrina

Vienas dalykas, jei vyras užsisako gryną viskį ar viskį su ledu, ir visai kitas – jeigu jam yra būtina maišyti tarpusavyje gerus dalykus. Toks vyras veikiausiai yra mazgotė.

Jie užsisako viskio, kad atrodytų kieti, o ne todėl, kad jiems patinka jo skonis.

Toks vyrukas bandys „nukabinti“ jus bare, pasakodamas apie savo prabangų butą, ir nevengs komentarų apie savo įspūdingą vyrišką pasididžiavimą.

Tačiau jei susigundysite ir nuvažiuosite pas jį namo, paaiškės, jog jis gyvena šeštame daugiabučio aukšte, bute su keturiais kaimynais. O įspūdingasis vyriškas pasididžiavimas tebus panašus į dešrelę tešloje.

Bėkite nuo tokių vyrų neatsigręždamos.

Džinas su toniku

Tai reiškia, kad vyras linkęs į avantiūras. Vyrai, geriantys šį gėrimą, nelabai toli pažengę nuo vidurinės mokyklos laikų.

Toks vyras sakys, kad viską žino apie seksą, bet turi tik dvi mėgstamas pozas – misionieriaus ir „moteris ant viršaus“.

„Šuniuku“? Jis užtruks 20 minučių, bandydamas rasti teisingą poziciją. Visa kita tokiam varguoliui – pernelyg sudėtingas lygis.

Tekila

Tai, ko gero, „greitukų“ mėgėjas. Faktas – tekila geriama, norint greitai prisigerti. Jeigu prisideda seksas – kultinis jo triukas bus „bum, bam, ačiū, madam“.

Jeigu norite greito sekso, tuomet šis vaikinas jums. Tačiau jeigu jums norisi šiek tiek daugiau, tai šis vaikinas tik pagirgždins jūsų lovą.

Degtinė su „švepsu“

Tokį vyrą labiau domina jo presas, net tai, ar jūs būsite patenkinta. Degtinė su „švepsu“ – dietos besilaikančiųjų gėrimas.

Jeigu vyras jį renkasi, tai ne todėl, kad iš tiesų mėgsta degtinę, o todėl, kad labai išgyvena dėl to, kaip atrodo jo rankos, per seksą prilaikančios jūsų galvą.

Iš esmės su šiuo vaikinu viskas gerai. Jeigu jūs būsite ant viršaus, atsivėręs vaizdas leis jam užmiršti rūpestį, kaip atrodo jo presas.

Kokteilis „Long Island“

Kas iš viso geria šį koktelį baigęs vidurinę mokyklą? Tai buvo gėrimas, kurį lengviau buvo galima nusipirkti nepilnamečiams, nes jo pavadinimas skamba pakankamai nekaltai, kad barmenas tiesiog užmerktų akis.

Dabar šis vaikinas suaugęs. O jo pasirinkimas veikiausiai reiškia, kad jo visa seksualinė patirtis yra su dešiniąja ranka.

Patartina vengti.

Populiarių pavadinimų alus

Toks vyras greičiausiai nė karto nėra suteikęs merginai orgazmo. Jūsų makštis jam tokia pat mįslė, kaip Atlantida.

Jūs su juo gerai praleisite laiką, bet šis vaikinas neturi nieko ypatingo. Jis nesuks jūsų 180 laipsnių kampu, nejudės pakankamai greitai ar pakankamai lėtai, kad jūs galėtumėte patirti malonumą.

Jus tai tenkina? Ką gi, tuomet puiku.

Mažų aludarių alus

Tai vaikinas, kuris padarys bet ką, kad jums įtiktų. Vaikinai, kurie teikia pirmenybę alui iš tokių alaus daryklų, apie kurias nesate girdėję, visada kreipia dėmesį į detales.

Taip pat jie myli moteris. Jie elgsis su jumis taip, kad norėsite grįžti vėl ir vėl.

Šio tipo vyras nenurims, kol nesuteiks jums aštuonių orgazmų iš eilės. Jo netrikdys, kad jums mėnesinės. Kad ir kokia būtų jūsų seksualinė fantazija, jis privers jus patikėti, kad verta ją įgyvendinti.

Ir tegul jūsų negąsdina šio vaikino užsispyrimas. Jis tikrai to vertas.

Aukštos kokybės raudonas vynas

Tai valdingas vyras – gerąja prasme. Jeigu jis užsakė butelį brangaus vyno, vadinasi, jis dėmesingas. Jis myli ne tik vyną, bet ir moteris, ir žino, ko iš jų nori.

Lovoje jis jums tiksliai pasakys, ko nori. Jūs netgi nesuprasite, kad tai – dominuojantis suskis, kol jis nepamylės jūsų visomis įmanomomis pozomis. Ir tai jums patiks.

Baltas vynas

Jeigu vyras užsisako baltąjį vyną, jis, ko gero, serijinis žudikas. Arba vedęs. Arba ir viena, ir antra.

Tiesiog neverta prasidėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.