Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

5 dalykai, kurių jokiu būdu negalima daryti prieš seksą

Nuobodus, o gal iš viso neįvykęs seksas – tai blogiausia, kas gali nutikti, prisisvajojus apie romantišką vakarą, bet prieš jį pasielgus šiek tiek ne taip. Yra keletas paprastų dalykų, kurie net ir nepaisant didelės partnerių seksualinės traukos gali sugadinti seksą.

Net jeigu būsite labai susijaudinusi, paprasti nosies lašai gali viską sugadinti.<br>123rf nuotr.
Net jeigu būsite labai susijaudinusi, paprasti nosies lašai gali viską sugadinti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 7, 2016, 6:00 PM, atnaujinta May 26, 2017, 7:46 AM

Štai tie dalykai, kurių jokiu būdu negalima daryti prieš seksą.

1. Prieš seksą neprisivalgykite.

Pilnas skrandis visada sukelia nuovargio, sunkumo jausmą – koks dar seksas. Prieš seksą puikiai tinka riešutai ar džiovinti vaisiai – juose daug energijos. Tačiau energetiniais gėrimais nesižavėkite. Jie tam tikram laikui padidina aktyvumą, bet jau netrukus pajusite dar didesnį nuovargį.

2. Prieš seksą nevartokite antihistamininių preparatų.

Tai preparatai, kurie sloguojant išsausina nosies gleivinę. Tačiau jie gali „išsausinti“ ir kitas kūno dalis. Net jeigu būsite labai susijaudinusi, paprasti nosies lašai gali viską sugadinti.

3. Prieš seksą nevalgykite aštraus maisto.

Suvalgyti produktai iš esmės veikia kūno ir odos kvapą. Todėl maistas, gausiai pagardintas prieskoniais, gali tapti oralinio sekso atsisakymo priežastimi. O taip pat aštrus maistas gali sukelti pilvo pūtimą, dujas.

4. Prieš seksą nepiktnaudžiaukite alkoholiu.

Suprantama, nedidelis kiekis alkoholio daliai žmonių kaip tik padeda susikurti romantišką nuotaiką, bet alkoholio perteklius gali atbukinti pojūčius ir orgazmą pasukti 180 laipsnių kampu. Stiprus apgirtimas gali trukdyti pasiekti orgazmą – tiek moterims, tiek vyrams.

5. Prieš seksą nesinaudokite elektriniu dantų šepetėliu.

Elektrinio dantų šepetėlio naudojimas ir burnos skalavimas skysčiu, turinčiu spirito, gali padidinti venerinių ligų užsikrėtimo riziką. Dermatologai teigia, kad besisukantys šepetėliai ant dantenų gali palikti mikroskopinius įbrėžimus, o spirituoti skalavimo skysčiai išsausina burnos gleivinę, ir tada lengvai per ją gali į organizmą patekti lytiniu keliu plintančios ligos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.