Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

16 dalykų, kuriuos vyrams reikėtų žinoti apie moters kūną

Galbūt nepatikėsite, bet didžioji dalis viso pasaulio žmonių labai mažai žino apie tai, kas vyksta priešingos lyties žmonių kūne. Tačiau labai svarbu tai žinoti, ypač, jeigu gyvenate kartu su tos lyties atstovu ar esate su juo susituokę.

Moterims, kurios depiliuoja kojas, pažastis ir intymias vietas, plaukai atauga kelis kartus greičiau nei vyrams.<br>123rf nuotr.
Moterims, kurios depiliuoja kojas, pažastis ir intymias vietas, plaukai atauga kelis kartus greičiau nei vyrams.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2016, 6:04 PM, atnaujinta May 23, 2017, 1:30 PM

Svarbu suprasti, kur kas vyksta ir kaip tai veikia. Pateikiame 16 dalykų, kurių paprastai vyrai nežino apie moters kūną.

16. Moterų plaukai auga greičiau nei vyrų

Moterims, kurios depiliuoja kojas, pažastis ir intymias vietas, plaukai atauga kelis kartus greičiau nei vyrams. Todėl depiliuotis moterims paprastai tenka daug dažniau. Todėl nesmerkite moterų, jeigu jos dėl to skundžiasi.

15. Ne visos moterys lanksčios kaip akrobatai

Daugelio dalykų, kuriuos matėte filmuose suaugusiesiems, realiame gyvenime ypatingai sunku arba iš viso neįmanoma įgyvendinti. Realios moterys, kurias jūs galite sutikti, arba iš viso taip neišsilenkia, arba joms tai skausminga ir nemalonu. Tiesiog atsiminkite, kad malonumas turi būti abipusis.

14. Būti gražiai – lyg darbas visu etatu

Ne visos moterys atrodo idealiai, atsikėlusios iš lovos. Idealiai neatrodo dauguma. Žinoma, kai kurias gamta apdovanojo lygia oda, gera medžiagų apykaita ir spindinčiais plaukais, bet dauguma moterų viso šito pasiekia sunkiu darbu. Ir tai normalu. Tai tikras darbas: dietos, sportas, makiažas, depiliacijos, drėkinantys kremai, plaukų priežiūra... galima tęsti ir tęsti.

13. Krūtys – ne tai, kas atrodo

Tikite tuo ar ne, bet tai, kaip atrodo krūtys, dažniausiai priklauso nuo „pakuotės“ – liemenėlės ir drabužių. O dar dėl krūtų moterims gali atsirasti nugaros skausmai. Kai vyrai susikoncentruoja tik į moters krūtis, tai atrodo taip, lyg susikoncentruotų, pavyzdžiui, į rankas. Tai tiesiog kūno dalis, ne geresnė ir ne blogesnė už kitas.

12. Krūtų dydis ne toks ir svarbus

Tai plaukia iš to, jog krūtys skirtos visai ne seksualiniams malonumams. Krūtų dydis nereiškia nieko, ir kartais moterys iš akies negali pasakyti savo ar kitos moters krūtų dydžio. Bet pripažinkime: vyrams tiesiog malonu girdėti, kad jų moters krūtų dydis – daugiau už B.

11. Ovuliacija – tai svarbu

Tiems, kurie nežino: ovuliacija – tai laikas, kai moteriai tikimybė pastoti pati didžiausia per mėnesį. Tai turėtų būti savaime suprantama, bet mes dėl viso pikto priminsime: kai moteris sako, kad jai ovuliacija, o nėštumo artimiausiu metu neplanuojate – pasisaugokite.

10. O mergystės plėvė – nesvarbu

Netgi neliesime to klausimo, kad nekaltybė daugybę metų tūkstančius moterų vertė jaustis nepilnavertėmis. Kalbame ne apie tai. Geriau kad vyrai sužinotų: jeigu jūs moteriai pirmas, tai visai nereiškia, kad esate nugalėtojas ir laimėjote pagrindinį prizą. Jūs tiesiog ištepėte jai paklodę ir pažeidėte gana nemažą odos plotą. Mergystės plėvei suteikiama pernelyg daug reikšmės, kurios ji nenusipelno.

9. Ne visos moterys geba ejakuliuoti

Galbūt kai kuriuos vyrus malonina pati mintis apie tai, kad jie sugebėjo privesti moterį iki tokio dalyko, bet pasakykime tiesą: jeigu moteris negali to padaryti, tai ir negalės, kad ir kiek besistengtumėte. Tam reikalingas ypatingas raumenų derinys, kuriuo gamta apdovanojo ne visas.

8. Ištampyta makštis reiškia ne tai, ką galvojate

Ir vėl – tai ne tai, ką galvojate. Moterys ne „išsitampo“, jeigu daug užsiima seksu, vaikinai! Jos gali išstumti ir savęs arbūzo dydžio būtybę ir po to atsistatyti – tai apie kokį „išsitampymą“ mes kalbame? Gali būti, ji nedaro Kegelio pratimų, ir jos raumenų tonusas nedidelis.

7. Atkreipkite dėmesį į „naudojimo būdą“

Moterys – ne mechanizmas, įjungiamas vienu mygtuku, ar tai būtų taškas G, ar klitoris. Visas likęs kūnas, jūsų parengiamosios glamonės ir jūsų greitis – viskas kartu turi reikšmę ir be galo svarbu visam procesui.

6. Nesigėdykite prašyti pagalbos tyrinėjant jos kūną

Daugelis vyrų nori ištyrinėti moters kūną savarankiškai, pavyzdžiui, ieškant tų pačių klitorio ir G taško, tuo pačiu sukeldami moteriai nemažai skausmo. Čia labai svarbu komunikacija: geriau paprašyti pagalbos „kūno šeimininkės“ ir paversti viską žaidimu, o ne užsispyrusiai kelti diskomfortą.

5. Moterys nenorėtų, kad vyrai žinotų kai kuriuos dalykus

Tai, pavyzdžiui, tokie dalykai, kaip oro išėjimas iš makšties po sekso (jo neįmanoma sulaikyti, kaip žarnyno dujas), spenelių skausmingumas prieš menstruacijas, nuotaikos šokinėjimai tuo pačiu laikotarpiu; tai, kad moteris, kaip ir mašinas, reikia nuolat šildyti ir tepti, kad jos būtų pasiruošusios meilės žaidimams; tai, kaip erzina viso kūno depiliacija. Kiekviena moteris nori turėti savo mažytę paslaptį, ir ji turi teisę nepateikti vyrui iškart visos informacijos apie savo kūną.

4. Taip, menstruacijų skausmai iš tiesų (gali būti) TOKIE siaubingi

Šie skausmai iš tiesų gali visiškai sugadinti moteriai dieną ir net kuriam laikui „išvesti iš rikiuotės“. Jie gali būti aštrūs, tempiantys, maudžiantys, panašūs į rėmenį... sąrašą galima tęsti. Be to, juos lydi kraujo tekėjimas – nuo 3 iki 7 dienų. Teks gerokai daugiau naudotis vonia. O dar menstruacijos – tai nuolatiniai pratekėjimai. Tad kai jūsų moteris šituo baisisi, ji greičiausiai neperdeda.

3. Hormonai iš tiesų veikia nuotaiką

„Tomis dienomis“ moterys ne tik kenčia fizinį skausmą. Tuo metu jos gali tapti visiškai kitais žmonėmis, ir viskas dėl hormonų. Hormonų svyravimai, svorio augimas, trombozės rizika persekioja tas, kurios vartoja kontraceptines tabletes, praktiškai bet kuriuo mėnesio laiku.

2. Moterys puikiai žino, ko nori, ir nesigėdija apie tai kalbėti

Du faktai apie moteris – viename: 1) tai, kad moterys, neva, „nežino, ko nori“ – netiesa, jos puikiai tai žino; 2) iš tikrųjų jos ne taip jau ir baisiai gėdijasi savo kūnų ir jų ypatybių ir moka atvirai apie tai kalbėti. Vyrams čia būtų viena rekomendacija – klausykitės moterų, tai gali būti naudinga.

1. Visos moterys skirtingos

Pats svarbiausias punktas: visos moterys skirtingos! Tai – dar viena priežastis jų klausytis. Jūs negalite paimti to, ką jums pasakė viena moteris, ir pritaikyti visoms moteriškos lyties atstovėms. Klausykitės ir tyrinėkite, pažinkite ir supraskite vienas kitą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.