Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

12 dalykų, kuriuos vyrai turėtų žinoti apie oralinį seksą

Kai moteriai tikrai patinka vyras, ji, be abejonės, nori jam suteikti malonumą. Kartais tai reiškia ir oralinį seksą. Tačiau tai ne visada taip paprasta. Tad kartais norėtųsi, kad vyrai moteris labiau suprastų. Čia pateikiama 12 dalykų, kuriuos vyrai turėtų žinoti apie feliaciją.

Tai 12 dalykų, kuriuos vyrai turėtų žinoti apie oralinį seksą.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Tai 12 dalykų, kuriuos vyrai turėtų žinoti apie oralinį seksą.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 2, 2016, 8:19 PM, atnaujinta May 17, 2017, 1:45 AM

1. Jei moteris pamalonina jus nuo pradžios iki galo, įvertinkite tai

Dažniausiai, išdykaujant su vaikinu, jis būna jau bent šiek tiek susijaudinęs, kai moteris nusprendžia pamaloninti jį burna. Tačiau reikia nemažai pastangų, jei moteris tokiu būdu turi atlikti visą procesą. Tad po tokio lepinimo jūsų partnerė tikrai džiaugtųsi, jei būtų įvertinta.

2. Švelniai stumti partnerės galvą žemyn – nėra subtilus ženklas

Moterys supranta, ko vyrai nori, ir jos pasistengs tai įgyvendinti. Tačiau tokia vyro „užuomina“ verčia jas jaustis taip, tarsi tai būtų privaloma. Būtent toks ženklas gali pakeisti dosnią moters nuotaiką.

3. Klūpėti ant kelių kai vyras stovi – nelengva

Tokioje seksualioje pozicijoje moteris negali vyro tenkinti kaskart, nors turbūt visi sutiktų, kad tai išties užveda. Moterys žino, kad vyrams tai patinka, tačiau negali to daryti reguliariai, nebent vaikinas yra pasiruošęs nupirkti jai antkelius.

4. Viso penio apžiojimas – ne kasdienis malonumas

Toks lepinimas yra skirtas išskirtinėms progoms, o ne tam, kad vyras tuo džiaugtųsi kasdien. Taip moterys nusprendžia pamaloninti vyrą tada, kai jaučiasi labai dosnios. Tai reikalauja daug pastangų ir savo refleksų suvaldymo. Tad vyrai tuo turėtų mėgautis kaip retu, geru vynu.

5. Moterys žino, kad atrodo karštai

Jos puikiai žino, kad vyrams patinka stebėti jų užpakaliuką, kai moterys darbuojasi burna. Ne visada lengva nutaikyti pačią geriausią pozą, tačiau partnerė dažniausiai stengiasi, kad vyras turėtų į ką paganyti akis.

6. Kartais alsavimas yra tik pasirodymo dalis

Iš tiesų būna taip, kad moterys yra labai užsivedusios, tačiau kitu atveju jos tokiais dejavimais ir aimanavimais tiesiog stengiasi viską pagreitinti.

7. „69 poza“ teoriškai geresnė, nei realybėje

Atrodo, kad ši poza yra labai seksuali, tačiau tik iki tol, kol moteris nepamiršta, kokia jos užduotis, nes kažkas kitas atlieka savo užduotį. Tai taip pat sudėtinga, kaip bėgti maratoną, kai jo pradžioje kažkas siūlo sustoti ir suvalgyti ledų.

8. Perspėjimai yra laukiami

Moterys tikrai vertina, kai vyras perspėja apie artėjančia kulminaciją. Ne visoms toks netikėtumas gali patikti.

9. Oralinis seksas kelyje turi ribas

Moteris pamalonins vyrą burna, kai jis vairuoja, jei tai bus tinkamas laikas ir vieta. Jei jūs turite tris valandas važiuoti retai apgyvendintomis kaimo vietovėmis, mergina turbūt išpildys jūsų norus. Tačiau jei turite per 10 minučių nulėkti į parduotuvę nupirkti pieno – nesitikėkite iš partnerės seksualinių malonumų.

10. Feliacija duše ne visuomet tokia puiki

Kaip ir įprastas seksualinis aktas, oralinis seksas duše taip pat ne visuomet paprastas. Vis dėlto į burną patenka nemažai vandens. Moteris tikrai stengsis, tačiau vyras neturėtų susierzinti, jei jam nepavyks pasiekti kulminacijos.

11. Nesitikėkite to kaskart likus dviese

Jei moteris jus pamalonino kelis kartus iš eilės, tai nereiškia, jog ji tai darys kiekvieną kartą. Vyrai neturėtų tikėtis prabangaus deserto kiekvienąkart pavalgę.

12. Moterys negali tęsti to per ilgai

Jei moteris vyrą burna džiugina jau pusvalandį, o šis dar net neartėja prie pabaigos, ji greičiausiai pasiduos ir iki galo pasiūlys eiti kitu būdu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.