Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Patys kvailiausi sekso patarimai: ko tikrai nereikėtų bandyti

Moteriški ir vyriški žurnalai, interneto portalai mirga patarimų, kaip pagerinti seksualinį gyvenimą ir intymias akimirkas padaryti nepamirštamas. Iš tiesų daugumą tų rekomendacijų būna naudingos, tačiau retkarčiais galima sutikti tokių patarimų, kuriais vadovautis būtų tikrai bloga mintis.

Retkarčiais galima sutikti tokių patarimų, kuriais vadovautis būtų tikrai bloga mintis.<br>123rf nuotr.
Retkarčiais galima sutikti tokių patarimų, kuriais vadovautis būtų tikrai bloga mintis.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 11, 2016, 7:38 PM, atnaujinta May 16, 2017, 4:37 AM

„Įkišk savo penį į „Nutella“ stiklainį ir po to pakišk jį savo damai. Kaip apdovanojimą gausi entuziazmo ir dėkingumo kupiną oralinį seksą“.

„Kai pabėgioji, tavo prakaite atsiranda androstendiono: patikėk, jis ją užves iki išprotėjimo, pakaks tik pajusti tą aromatą“.

„Pabandykite „sueitį veidu“. Čia imituojamas seksas nuo preliudijos iki įsiskverbimo, pradedant nuo abipusio burnos ertmės tyrinėjimo liežuviu. Susilieskite liežuviais, padarykite keletą didelių ir mažų ratų, o tada darykite judesius, primenančius frikcijas“.

„Kad moteris seksualiai nusiteiktų, būtina sušildyti jos pėdas. Pasiūlyk jai ištiesti vieną koją ir pažaisti pirštais su tavo peniu“.

„Uždėk spurgą ant jo penio ir lėtai suvalgyk“.

„Būdama jojikės poza, sugriebk jam už ausų ir timptelėk jas į save, kad lengviau siūbuotum pirmyn-atgal“.

„Labai švelniai įkąsk odą ant jo kapšelio“.

„34 proc. vaikinų prisipažįsta – jiems norėtųsi, kad mergina juos nustebintų netikėtu oraliniu seksu, kai jie įeina pro duris“.

„Per oralinį seksą pabandyk įtraukti orą, judėdama žemyn, ir išpūsti, kildama į viršų“.

„Jeigu gyvenate bute su įkyriu ir pernelyg smalsiu kaimynu, parsisiųskite siaubo filmą ir jį paleiskite, kol užsiimate seksu. Išgirdęs šauksmus ir dejones kaimynas galvos, kad viskas vyksta kine“.

„Pakaitink vaikino kojines mikrobangų krosnelėje ir apmauk jam. Tai privers jį degti aistra“.

„Vakarieniaujant pasakyk kokią nors nešvankybę, pavyzdžiui: „Matai, kaip aš ryju šitą mėsos gabalą? Taip aš rysiu tave“.

„Paprašyk jo suvynioti tavo krūtis ir torsą į plastikinę plėvelę ir liesti tavo kūną per ją – šie prislopinti pojūčiai su niekuo nesulyginami“.

„Suduok jai per vaginą, kad ji taptų švelnesnė ir labiau atsipalaidavusi. Tai kaip su mėsa. Reikia neblogai stuktelėti, kitaip pastangos bus veltui. Kartoti keletą kartų“.

„Kai esi savo partnerės viduje, judink klubus ir stenkis peniu parašyti savo vardą. Jeigu yra tokia galimybė, nepamiršk taškelių ir varnelių ant i ir š“.

„Įkišk ledo kubelį jai į makštį. Staigus temperatūros pokytis išves ją iš proto“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.