Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

4 pozos, tinkamiausios mylintis per menstruacijas

Mėnesinių metu galite jaustis nepatogiai – tačiau seksualinis apetitas nuo to nesumažėja. Pasak seksologės Carol Queen, pagreitėjęs kraujo tekėjimas ir papildomas slidumas daugybei moterų leidžia dar labiau mėgautis seksu.

Tingus seksas kartais būna geriausias.<br>123rf nuotr.
Tingus seksas kartais būna geriausias.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-11-22 19:02, atnaujinta 2017-04-17 08:11

Šiame straipsnyje – 4 pozos, kuriomis patogiausia mylėtis menstruacijų metu.

1. Drugelis.

Nugara atsigulate ant lovos krašto. Jūsų partneris stovi priešais jus. Jūs savo kojas uždedate ant jo pečių ir rankomis keliate šlaunis iki tol, kol pasiekiate norimą kampą. Po užpakaliu galite pasidėti rankšluosčių, kad ne taip nuvargtų raumenys. Mylintis šia poza kraujas ne taip smarkiai teka iš makšties.

2. Šaukštelis.

Tai – gerai žinoma poza, kuri leidžia jums kontroliuoti įskverbties kampą. Vyras gali netrukdomai glamonėti jūsų krūtis. Ši poza tinkama ne tik todėl, kad leidžia išvengti su traukos dėsniais susijusių nemalonumų, bet ir todėl, kad negili įskverbtis tinka tuo metu, kai padidėja menstruacijų sukeliamas skausmas.

3. Šuniukas stovint.

Šia poza puiku mylėtis duše. Jūs ne tik nepaliekate kraujo dėmių ant lovos, bet ir vandeniu nukreipiate dėmesį nuo skausmo. Stovėkite atsigręžusi į sieną ir prie jos prispaudusi rankas bei sulenkusi nugarą, kad vyrui būtų patogiau jus pasiekti.

4. Misionierius 2.0.

Tingus seksas kartais būna geriausias. Be to, gulėjimas gali sumažinti skausmą. Nepamirškite po savo užpakaliu pasidėti rankšluostį, kad neišteptumėte lovos. Galite pabandyti mylėtis misionieriaus poza suglaudusi savo kojas. Tai padidina spaudimą ir sumažina taškymąsi.

Mėnesinių metu galima užsiimti ir oraliniu seksu, jei to norite – įsikiškite tamponą ir leiskite visa kita atlikti partneriui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.