Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Tyrimas – jei moteris šitai daro lovoje, ji linkusi į neištikimybę

Pasak naujos studijos, kuri buvo publikuota moksliniame seksologijos žurnale „Archives of Sexual Behaviour“, viskas labai paprasta: moterys, kurios miegamajame imituoja orgazmą, gyvenime labiau linkusios į neištikimybę nei tos, kurios neapsimetinėja.

Ankstesnės studijos parodė, kad vienos orgazmą imituojančios moterys jaučiasi nepatenkintos seksu su savo partneriais.<br>123rf nuotr.
Ankstesnės studijos parodė, kad vienos orgazmą imituojančios moterys jaučiasi nepatenkintos seksu su savo partneriais.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 13, 2017, 5:43 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 1:19 AM

Tyrime buvo apklaustos 138 moterys ir 121 vyras, kurie turi heteroseksualius santykius. Jų buvo klausiama apie orgazmą ir neištikimybę, rašo „The Sun“.

Tyrimams moterų orgazmo intensyvumas ir dažnumas turėjo tik šiek tiek tam, ar jos apgaudinėjo savo partnerius prieš tai, ar turi tokių ketinimų ateityje.

Tačiau mokslininkai pastebėjo, kad ryšys tarp to, kiek kartų moteris imitavo orgazmą, ir jos polinkio būti neištikimai, labai glaudus. Kuo daugiau orgazmų moteris imituodavo, tuo dažniau ji eidavo į kairę praeityje ir yra didelė tikimybė, kad vėl bus neištikima ateityje.

Sekso ekspertas dr. Tammy Nelsonas atskleidė, kad daugiau moterų vis dėlto imituoja orgazmą, nei to nedaro. 80 proc. Tyrime dalyvavusių dailiosios lyties atstovių pripažino, kad lovoje jos apsimeta.

Ankstesnės studijos parodė, kad vienos orgazmą imituojančios moterys jaučiasi nepatenkintos seksu su savo partneriais, kitos jaučiasi nepatogiai kalbėdamos apie savo seksualinį gyvenimą su mylimaisiais, jos bijo pasakyti, ko tiksliai iš jų norėtų lovoje. Tai galbūt paaiškina, kodėl orgazmą imituojančios moterys malonumų dažniau ieško kitų vyrų glėbiuose.

Dr.T.Nelsonas sakė, kad daugelis moterų orgazmo nepatiria tuomet, kai sekso metu partneris tik įsiskverbia. „Daugelis moterų trokšta tiesioginio klitorio stimuliavimo, o tai gali būti daroma nuo 7 iki 45 minučių. Ir nors ji dejuoja ir aimanuoja, jūs net nenutuokiate, ar artėjate prie finalo“, − teigė mokslininkas.

Ekspertai nustatė, kad homoseksualios moterys kur kas dažniau patiria orgazmą nei puoselėjančius hoteroseksualius santykius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.