Vyras leidžia mylimajai mylėtis su kitais, kad tik jo nepaliktų

„Iš pradžių aš pavydėdavau, bet vėliau susitaikiau su tuo“, − sakė vaikinas, kuris numojo ranka į savo merginos nuotykius su kitais vyrais, kad tik ši jo nepaliktų.

27 metų Adamas Gilletas sutiko su tokiais santykiais, kai pamilo 22-ejų Beatrice Gibbs.<br>Twitter nuotr.
27 metų Adamas Gilletas sutiko su tokiais santykiais, kai pamilo 22-ejų Beatrice Gibbs.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 24, 2017, 8:20 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 6:46 AM

27 metų Adamas Gilletas sutiko su tokiais santykiais, kai pamilo 22-ejų Beatrice Gibbs. Mat mergina jam pasakė, kad neturi kito pasirinkimo, kaip tik palikti mylimąjį arba būti jam neištikima, rašo „The Sun“.

Šeštadienio rytą pabudusi šalia kito vyro, makiažo meistrė Beatrice tik pasižiūri į nuogą miegantį nepažįstamąjį, greitai apsirengia ir išeina. Keliaudama namo ji parašo žinutę savo vaikinui Adamui, kad netrukus grįš.

Mergina nesijaučia kalta ar besielgianti netinkamai. Įžengdama pro namų duris ji yra tikra, kad Adamas žino, kur tiksliai ji buvo ir ką veikė. Dvejus metus kartu esanti pora iš Milton Keinso (Anglija) yra sutarę, kad mergina gali turėti seksualinių ryšių su kitais vyrais.

Gali smagintis su kitais vyrais, kai to nori

Beatrice gali miegoti su kuo tinkama, daryti tai, kai tik nori, tačiau Adamas tokių privilegijų neturi. Tokį sprendimą pora priėmė po to, kai mergina grasino palikti mylimąjį, nes negali atsispirti kitų vyrų žavesiui.

„Myliu Adamą, bet nesu pasiruošusi nurimti, ramiai įsikurti ir įsipareigoti vienam vyrui. Pasakiau jam, kad turime skirtis, kol nesulaužiau ištikimybės. Nenorėjau jo skaudinti darydama tai su kitais vyrais jam už nugaros.

Jis buvo sužlugdytas tokių mano žodžių ir ketinimų. Ir pasiūlė man sprendimą: mes liekame drauge, o aš galiu miegoti su kuo tinkama tol, kol jam sakysiu, kada ir su kuo buvau. Man tai puiki situacija. Turiu vaikiną, myliu jį, o taip pat galiu smagintis su kitais vyrais, kai to noriu.

Kai kurie žmonės gali manyti, kad aš čia elgiuosi labai savanaudiškai, bet mudu esame laimingi ir niekam tokiu savo elgesiu nesuteikiame skausmo“, − pasakojo mergina.

Nors tikina, kad labai myli Adamą, Beatrice niekada po nuotykių nakties su kitais vyrais nesijaučia blogai. Ji tikina, kad taip sutarę abu žinojo, kaip bus. Ir abiem tai tiko.

„Žinau, kad Adamui sudėtinga susitaikyti, nepavydėti, tačiau mes abu žinome, kad tai yra vienintelis būdas mums būti kartu.

Tą rytą, kai po sekso nakties grįžtu į namus, matau jo žvilgsnį. Kartais jaučiuosi kiek kalta, bet po pasiglaustymų ir trumpo paplepėjimo vėl tampame tokiais, kokie būname visada – normali įprasta pora“, − pasakojo mergina.

Lieka ištikimas, nes nenori nuvilti mylimosios

Adamas pripažįsta, kad tokie santykiai jam jau tapo įprasti, jis jau priprato. Sandėlio darbininkas neslepia, kad jam be galo patinka Beatrice, todėl jis nenori jos prarasti. Vyras tikina esąs laimingas dėl to, kad jo mergina mėgaujasi gyvenimu.

„Mes nusprendėme, kad tai yra geriausias būdas išsaugoti ir plėtoti mūsų santykius, todėl jau apsipratau su tuo. Man pačiam neįdomios kitos moterys ir lakstymas paskui jas. Juo labiau, kad žinau, jog Beatrice tai labai nepatiktų. Nenoriu jos nuvilti.

Noriu, kad ji būtų mano gyvenime. O kad taip būtų, turiu leisti jai laisvę su kitais vyrais.

Taip, iš pradžių jausdavau pavydą, ypač po pirmojo jos karto. Ir dabar kartais man suspaudžia krūtinę, kai ji pamini, kur ji buvo. Tačiau stengiuosi to neparodyti, laikau savyje. Išmokau susitvarkyti su savo jausmais“, – pasakojo jaunas vyras.

Palikti nusprendė po mėnesio

Pora susipažino 2014-ųjų vasarį, bendro draugo gimtadienio vakarėlyje Oksforde. Kai buvo draugo pristatyta Adamui, Beatrice pamanė, kad šis vaikinas yra mielas.

„Jis labai su manimi flirtavo, todėl nusprendžiau, kad domisi manimi. Mes abu tą vakarą labai daug gėrėme, o galiausiai atsidūrėme vienoje lovoje. Po to vienas kito nematėme kelis mėnesius“, – prisiminė mergina.

Vėliau Adamas su ja susisiekė socialiniame tinkle. Pora vėl susitiko balandžio mėnesį ir nuo to laiko yra kartu. Jie pradėjo susitikinėti, valandų valandas kasdien kalbėdavosi telefonu.

„Man jis tikrai patiko, bet nebuvau pasiruošusi 100 proc. jam įsipareigoti. Man patinka kitų vyrų dėmesys, aš mėgaujuosi juo. Tačiau būdama su Adamu negalėjau sau leisti to, ko norėjau – sekso su kitais, negalėjau leisti net glamonių!

Supratau, kad netikiu savimi ir galimybe būti ištikima. Man buvo liūdna, bet nemačiau kitos išeities. Todėl po mėnesio draugystės pasakiau Adamui, kad mes skiriamės, mūsų romanas baigtas.

Jis atrodė labai liūdnas, bet kai pasakiau priežastis, nurimo. Būtent jis pasiūlė atvirus santykius, kai aš galiu miegoti su kitais vyrais tol, kol tai bus tik fizinis ryšys.

Nustebau ir šiek tiek susirūpinau, bet vėliau supratau, kad jis tikrai dėl to jaučiasi gerai“, – kalbėjo mergina.

Keli vienai nakčiai, vienas – nuolat

Mergina nusprendė priimti tokį mylimojo pasiūlymą ir pabandyti gyventi taip, kaip jiedu sutarė. Todėl pastaruosius pusantrų metų ji susitikinėja su Adamu, o bučiuojasi ir miega su kitais vyrais.

„Nesuskaičiuosiu, kiek vaikinų esu bučiavusi. Kartais jų būna daugiau nei 6 per vieną naktį. Man patinka dėmesys, bet man tai emociškai nieko nereiškia. Nuo tada, kai sutarėme dėl tokių santykių, permiegojau su 5 vyrukais.

Trys iš jų buvo vienos nakties nuotykis. Su vienu vaikinu seksu mėgaujamės nuolat, maždaug dukart per mėnesį. Jis linksminasi tuose pačiuose naktiniuose klubuose, kaip ir aš. Jei jis neišeina su kita mergina, mes tiesiog vykstame sekso kartu.

Nejaučiu šiam vaikinui jokių jausmų, mus sieja tik geras seksas. Pasakojau Adamui apie šį vaikiną, tačiau į smulkmenas apie seksą nesileidau. Adamas yra toks rūpestingas, suteikęs man šią laisvę daryti tai, ką noriu. Tai mane verčia dar labiau jį mylėti“, – kalbėjo Beatrice.

Draugai mano, kad pora – keistuoliai

Mergina prisipažino, kad negalėtų mylimajam atleisti, jei jis elgtųsi taip, kaip kad daro ji. Beatrice įsitikinusi, kad ji negalėtų toleruoti ir pakęsti vaikino neištikimybės.

Ji patikino, kad jiedu su Adamu kartu miega ir jų seksualinis gyvenimas pakankamai aktyvus. Poros susitarimas nė kiek nepaveikė jų fizinio intymaus gyvenimo.

„Mano tėvai šio mūsų susitarimo su Adamu nežino, savo draugams irgi nepuolu apie tai pasakoti. Manau, kad jie būtų šokiruoti. Bet mums tokie santykiai yra puikūs, mūsų susitarimas puikiausiai veikia“, – sakė mergina.

„Tai leidžia man nesirūpinti ir nesijaudinti dėl to, kad Beatrice man neištikima – kai ji tokia būna, žinau tiksliai, man nebereikia spėlioti. Žinau, kad galiausiai po sekso su kitais ji grįš pas mane.

Jei ji nori man apie tai pasakoti, leidžiu jai. Tačiau neslėpsiu, tai man nėra pati įdomiausia tema pokalbiams. Apie mūsų susitarimą esu pasakojęs keliems savo draugams. Jie mano, kad mes esame keisti. Tačiau man nesvarbu, ką jie galvoja, kol esame laimingi“, – kalbėjo Adamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.