Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Sutuoktiniai ryžosi drąsiam eksperimentui: „Tai išgelbėjo mūsų šeimą“

Daugelis sutuoktinių, ilgai gyvenantys kartu, žino – seksas jų namuose ne visada būna dažnas, ne visada – kokybiškas ir ne visada – aistringas.

Pora nusprendė metus laiko mylėtis kasdien.<br>123rf.com
Pora nusprendė metus laiko mylėtis kasdien.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 10, 2017, 7:56 PM, atnaujinta Apr 14, 2017, 4:21 AM

Santykių pradžioje pora vos geba atitraukti vienas nuo kito rankas, tačiau vėliau daugeliui žmonos ir vyro „pareigos“ tampa nuobodžia rutina arba įvykiu, kuris nutinka „per šventes“.

Šeimos, auginančios vaikus, tiek įsisuka į savo ir vaiko rutiną, kad seksas jų gyvenime tampa „kažkuo, kas kada nors įvyks“.

Maisto ruošimas, sąskaitų apmokėjimas, būreliai ir kokybiškas laisvalaikis su mažuoju šeimos nariu atima ne tik energijos, bet ir nuvargina fiziškai. Tėvų seksas tampa sąrašo „ką reikia padaryti“ kone paskutiniu punktu, rašo „YourTango“.

Būtent taip nutiko ir Gibbsonų šeimai. Brittany Gibbson su vyru augina tris vaikus, todėl ji nuolat yra užsiėmusi ir apie seksą galvoja mažiausiai. Tačiau kartą moteris stabtelėjo ir suvokė, kad jos nuolatiniai atsisakymai mylėtis jau net nebeatitinka tikrųjų priežasčių, kodėl ji nenori to daryti.

Moteris nebuvo patenkinta savo kūnu, kuris pasikeitė pagimdžius tris vaikus. Be to, ji augo šeimoje, kurioje intymumas nebuvo vertinamas.

Brittany atvira: lovoje ji nesijaučia laisvai, jai gėda savo kūno, todėl vyrui kaskart pateikdavo vis kitokių atsiprašymų, kodėl ji nenori mylėtis. Ir jie ne visada būdavo tiesa.

„Savo kūną slėpdavau po dvejomis antklodėmis ir slidinėjimo kostiumu, − pusiau juokaudama sakė moteris. – Man spazmai. Mane spaudžia darbų terminai. Gigi bijo miegoti viena – pasiimkime ją į savo lovą.

Taip, naudojausi savo 4-mete dukterimi, kad tik nereikėtų mylėtis su vyru. Juk apie seksą, kai ką tik skaitei mergaitiškas pasakas, galvoji mažiausiai“.

Net tada, kai Brittany vyras ją patikino, kad jos kūnas jam visuomet atrodė ir dabar atrodo puikus, kad žmona jį seksualiai traukia ne mažiau kaip jų santykių pradžioje, moteris vis tiek slėpė savo kūną po antklode, o liečiama lovoje jautėsi nesmagiai.

Tačiau galiausiai supratusi, kad toliau taip gyventi nevalia ir sau pripažinusi šią bėdą, B.Gibbson nutarė imti jautį už ragų: pora nusprendė metus laiko mylėtis kasdien.

Brittany pasakojo, kad iš pradžių tai atrodė dar viena kasdienės rutinos dalis, tačiau palaipsniui poros seksas tapo kokybiškas ir ji net laukdavo vakaro, kai galės mėgautis meile.

„Iš pradžių apie tai galvojau panašiai, kaip apie kriauklės plovimą, paklodžių lyginimą ar maisto ruošimą: tiesiog mano rutina pasipildė dar vienu kasdieniu darbu. Vėliau to „darbo“ pradėjau laukti ir supratau, kad tai vienas geriausių visos dienos dalių“, − šypsojosi moteris.

Brittany kasdienis seksas buvo ne tik seksas, bet ir galimybė iš naujo pamilti savo kūną ir galiausiai lytiniu aktu mėgautis taip pat laisvai, kaip tai darė jos vyras. Ji pradėjo labiau pasitikėti savimi, pradėjo priimti savo kūno linijas.

„Net nusipirkau naujus apatinius, su kuriais jaučiausi kur kas seksualesnė ir dar labiau pasitikinti savimi. Net kai tuos apatinius vilkėdavau po plačiomis kelnėmis, jaučiausi kur kas tvirčiau.

Taip pat įsigijau kelis brangius apatinių komplektus, kurie žadino mano vyro aistrą man. Dabar manęs nestebina tai, kad anksčiau jaučiausi neseksuali.

Dėvėjau senus nuskalbtus apatinius, išėjusi iš vonios visada įsisukdavau į rankšluostį. Dabar net vyras pastebi, kad nuo vonios kambario iki spintos einu su apatiniais ir jaučiuosi gerai, o ne siaubingai“, − šypsojosi moteris.

Negana to, kasdien mylėdamasi Brittany galiausiai išdrįso pasakyti savo vyrui, kaip jai patinka tai daryti. Šiandien moteris tikra – kasdienis seksas metus laiko jų šeimą išgelbėjo nuo skyrybų.

Ji įsitikinusi, kad tokio eksperimento, dovanojančio tik gerus potyrius, turėtų metams imtis kiekviena kiek atšalusi vienas kito atžvilgiu šeima.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.