Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Psichologai paaiškino, kuo naudinga masturbacija darbe

Darbe mažomis pertraukėlėmis turėtumėte pasinaudoti kur kas efektyviau, nei naršydami internete ar eidami išgerti puodelio kavos. Psichologai tikina, kad kelias minutes darbe išnaudodami masturbacijai, gyvensite kur kas ramiau ir šviesiau. 

 Psichologai tikina, kad kelias minutes darbe išnaudodami masturbacijai, gyvensite kur kas ramiau ir šviesiau. <br> 123rf nuotr.
 Psichologai tikina, kad kelias minutes darbe išnaudodami masturbacijai, gyvensite kur kas ramiau ir šviesiau. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 1, 2017, 8:40 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 8:41 PM

Nors daugelis save myli namuose, dažniausiai miegamajame ar vonios kambaryje, pabandykite tai patirti kur kas įdomesnėje aplinkoje, pavyzdžiui, darbe, rašo „Daily Mail“. 

Markas Sergeantas, psichologijos lektorius Notingamo Trento universitete, pateikė šį stulbinantį pasiūlymą visiems, kurie darbe patiria stresą. Jis sakė, kad darbe tai  būtų labai efektyvi išeitis nugalėti  nerimą ar blogą atmosferą ir puikus būdas sumažinti įtampą.

Jo teiginiai buvo paremti gyvenimo būdo trenerio Cliffo Arnallo, gyvenančio ir dirbančio Velse, pasiūlymais. 

„Jei žmogus darbo vietoje masturbuotųsi, jis tikrai taptų labiau susikaupęs, mažiau agresyvus, produktyvesnis ir daugiau šypsotųsi. Iš tiesų, masturbacijai skirta pertraukėlė nuvytų nuobodulį ir darbas taptų našesnis“, − sakė jis. 

Psichologas tik nerimauja, kad čia problemų galėtų turėti tie, kurie orgazmą pasiekia lėtai, kuriems tam reikia daugiau laiko. Jie rizikuoja susierzinti. Kita vertus, mokslininkas atkreipė dėmesį ir į tai, kad masturbacija darbe galėtų iš darboviečių išguiti ir netinkamą seksualinį elgesį. 

Be to, kiek anksčiau mokslininkai Sidnėjuje paskelbė, kad masturbacija padeda išvengti ir kai kurių ligų. Tai sumažina cistito, diabeto ir net prostatos vėžio riziką. 

Jie teigė, kad tai daro 94 proc. vyrų ir apie 85 proc. moterų, negana to, masturbuojasi net kūdikiai, dar esantys motinos įsčiose. Gydytojai pripažįsta, kad moteris masturbacija gali apsaugoti nuo šlapimo takų uždegimo ir infekcijų. 

Vis dėlto nepaisant įrodytų masturbacijos privalumų, egzistuoja ir seni gandai, kuriais dar nemažai žmonių tiki: masturbacija gali apakinti ar palikti žmogų  nevaisingą. Tai dažnai gąsdina žmones ir jie atsisako šio malonumo. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.