Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Figūros tipas atskleidžia, kokia esate lovoje

Moksliniai tyrimai parodė, kad figūros tipas pasako tai, kaip jūs elgiatės miegamajame. Tačiau nereikia apie knygą spręsti iš jos viršelio, nes tai gali visai neatitikti, pavyzdžiui, nėra žinoma, ar gatvėje pamatytas raumeningas ir tatuiruotėmis kūną papuošęs vyriškis lovoje yra tikras eržilas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 5, 2017, 6:37 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 6:39 AM

Ignoruojant visus šiuos pirmo įspūdžio sukeltus apmąstymus reikia išsiaiškinti, ar tikrai figūros tipas gali papasakoti apie moters seksualinius įgūdžius? Jei tikėtumėte mokslu, tai yra tiesa, tačiau yra tik vienas būdas išsiaiškinti.

Jei turite apvalias formas...

Iš biologinės pusės, moterys, kurios turi ryškius kūno apvalumus, ypač plačių klubų savininkės, savo atvirų pažiūrų neatsisako ir lovoje. Leeds universiteto atlikti tyrimai parodė, kad apvalesnės moterys su plačiais klubais yra labiau linkusios turėti vienos nakties nuotykius bei mėgsta eksperimentuoti, nes, pasak mokslininkų, platūs klubai susiję su gyvybės davimu, tad šio figūros tipo moterys valdo situaciją miegamuosiuose.

Jei esate žemo ūgio...

Vyrams lovoje labiau patinka žemesnės moterys, nes dėl jų „kompaktiškumo“ su jomis galima atlikti daugiau judesių, nei su aukštesnėmis, bei mylėtis daugiau vietų. Iš mokslinės pusės, žemesnės moters gravitacijos centras yra arčiau žemės, o tai reiškia, kad jų pusiausvyra yra tiesiog pavydėtina. 

Jei esate aukšta...

Nors įvairūs tyrimai rodo, jog vyrai ir moterys, vaikštantys ant ilgesnių kojų, simbolizuoja seksualumą ir sveikatą, tačiau lovoje ne visuomet sproginėja fejerverkai. Tai nereiškia, kad lovoje jie blogi, tačiau aukštos moterys neturi daug šansų būti aistringai mėtomos ir vėtomos ar greitai pasimylėti kokioje nors viešoje vietoje. Tai taip pat kelia problemų, jei moteris yra aukštesnė nei jos partneris.

Jei esate apkūni...

Pasak Nobelio premiją gavusio genetiko Jameso Watsono, apkūnios moterys seksu mėgaujasi labiau, nei lieknos. Kaip vyras, atradęs DNR struktūrą, jis tvirtai tiki, kad, iš biologinės pusės, kuo stambesnė moteris, tuo geresnis jos charakteris ir tuo aistringesnė ji yra lovoje. Kodėl? Visi tie papildomi kilogramai skatina endorfinų gamybą, padidinančią lytinį potraukį ir drąsą.

Jei esate liekna...

Kitaip nei apkūnios kolegės, lieknos moterys neturi tokio didelio endorfinų kiekio, tad tai daro įtaką ir jų pasirodymui miegamajame, tačiau visai kiti tyrimai parodė, jog vyrai lovoje pasirodo geriau, jei jų partnerės turi lieknus juosmenis, tad štai kokie tie lieknų moterų likimai.

Jei jūsų krūtinė maža...

Nors visuomenė mėgsta akcentuoti dideles moterų krūtines, realiame gyvenime mažą krūtinę turinčios damos labiau mėgaujasi seksu bei glamonėmis. Kodėl? Mažesnė krūtinė yra jautresnė, tad labiau jaučiama stimuliacija, o kuo labiau sujaudinta moteris, tuo labiau pašėlęs yra jos intymus gyvenimas.

Jei jūsų krūtinė didelė...

2013-iais metai atliktų tyrimų duomenimis, didesnę natūralią krūtinę turinčios moterys yra protingesnės, tačiau jos net 24 proc. mažiau jautrios. Didesnis IQ reiškia, kad jos yra pakankamai protingos, kad suprastų, ko tiksliai nori miegamajame.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.