Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Gydytojai pakraupę – italo seksualinė fantazija baigėsi ligoninėje

Italų medikus apstulbino neįprastas pacientas – siekdamas patirti seksualinį malonumą, vyras į išangę susikišo stiklinę. Lyg to būtų maža, stiklinė suskilo.

 Rentgeno nuotraukos patvirtino, kad vyro tiesiojoje žarnoje yra stiklinė, įsprausta dugnu į viršų.
 Rentgeno nuotraukos patvirtino, kad vyro tiesiojoje žarnoje yra stiklinė, įsprausta dugnu į viršų.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 13, 2017, 6:52 PM

Neįvardijamas pacientas, manoma, gyvenantis Milane, gydytojams aiškino, kad, siekdamas seksualinės stimuliacijos, jis į savo išangę sukišo 8x6 cm dydžio gerti skirtą indą. Bandant ištraukti indas suskilo į dalis ir ten įstrigo.

Vyras į medikus išdrįso kreiptis ne iš karto. Tik po dvejų dienų, sunerimęs dėl savo saugumo, nors ir nejausdamas jokio skausmo, jis kreipėsi į medikus. 

Rentgeno nuotraukos patvirtino, kad vyro tiesiojoje žarnoje yra stiklinė, įsprausta dugnu į viršų. Pacientas, kurio ligos istorijoje įrašytas ir kokaino vartojimas, buvo skubiai nuvežtas į operacinę. 

Chirurgai išplėtė jo tiesiąją žarną, taip padarydami daugiau vietos apžiūros prietaisui. Pašalinus aštriausias šukes pereita prie smulkesnių stiklinės liekanų. Jas pavyko ištraukti tik chirurginėmis žnyplėmis. Atlikus detalią apžiūrą, 2IRCCS Policlinico San Donato Surgery ligoninės gydytojų komanda nebeaptiko stiklo likučių.

Tačiau pacientas skundėsi pilvo srities skausmais, kuriuos sukelti galėjo likę stiklinės fragmentai. Po dar vienos apžiūros likučių vis dėlto rasta nebuvo.

Pasiūlyta psichologo pagalba

Po šio incidento pacientui pasiūlyta psichologo pagalba, bet jis jos atsisakė ir jau kitą dieną paliko gydymo įstaigą. Praėjus trims mėnesiams jis visiškai pasveiko.

„Įvairūs objektai vis dažniau aptinkami žmonių tiesiosiose žarnose: buteliai, sekso žaisliukai, daržovės ir t.t. Dažniausiai ten įstrigusius objektus pacientai iš pradžių bando pašalinti patys, nes kreiptis į medikus jiems neleidžia jaučiama gėda. 

Didžiajai daugumai to padaryti nepavyksta, ir jie apsilanko priimamajame. Tokių pacientų gydymas reikalauja pagarbaus ir nesmerkiančio požiūrio iš gydytojų bei personalo. Prieš išleidžiant gydytis į namus, tokius asmenis būtina informuoti apie galimus tokių veiksmų pavojus“, - pasakojo ligoninės gydytojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.