Sekso paslapčių mokanti manekenė su savo vyru pasimylėjo tik po vestuvių

Įspūdingų formų supermodeliui ir aktyvistei Ashley Graham (29 m.) nėra jokių tabu. Populiari amerikietė nesigėdija savo kūno ir atvirai apie jį kalba. Sekso simboliu dažnai vadinama Ashley neseniai viešai prisipažino, kad jai patinka vešli intymios zonos šukuosena.

Erotiškomis nuotraukomis, seksualia apranga ir drąsiais pareiškimais garsėjanti A.Graham bando visas stambesnes moteris įtikinti, kad jų kūnas yra ne tik pakenčiamas, bet ir geidžiamas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Erotiškomis nuotraukomis, seksualia apranga ir drąsiais pareiškimais garsėjanti A.Graham bando visas stambesnes moteris įtikinti, kad jų kūnas yra ne tik pakenčiamas, bet ir geidžiamas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Jun 30, 2017, 10:50 PM

Rudakės brunetės, kuri jau turi šimtus tūkstančių sekėjų ir gerbėjų socialiniuose tinkluose, kuklia niekaip nepavadinsi.

Ant aukštosios mados podiumų dizainerių drabužius demonstruojanti ir garsiausių mados žurnalų viršelius puošianti moteris nepaiso nuolat apie ją sklandančių kalbų – vieniems ji per liesa, kiti nekenčia jos apvalumų ir juos kritikuoja.

O Ashley į visas kalbas tik moja ranka.

Prieš septynerius metus už kino režisieriaus Justino Ervino (36 m.) ištekėjusi manekenė amerikiečių žurnalui „Glamour“ yra sakiusi, kad svarstant, kokią intymios zonos šukuoseną pasirinkti, svarbu paisyti ir mylimojo nuomonės.

Gražuolė tikino, kad per lytinį aktą prezervatyvo nenorinčiam naudoti vyrui pasiūlytų kuo greičiau nešdintis iš lovos.

Sutuoktinių poras modelis moko paįvairinti savo seksualinį gyvenimą miegamajame. Kaip tai padaryti?

Gražuolė patarė palikti miegamąjį ir vaikščioti į kitokius nei įprasta pasimatymus. Pavyzdžiui, ji su sutuoktiniu išsinuomotų įspūdingą automobilį, važiuotų juo vandenyno pakrante, o sustoję tame pačiame automobilyje pasimylėtų.

Nors apie seksą supermodelis kalba atvirai ir tiesiai, propaguoja katalikiškas vertybes ir sekmadieniais eina į bažnyčią. Ten, beje, ir susipažino su savo vyru Justinu.

Daugelį stebina ir tai, kad vien su maudymosi kostiumėliu žurnalams pozuojanti ir savo seksualumą atvirai demonstruojanti A.Graham su sutuoktiniu pirmą kartą pasimylėjo tik po vestuvių, praėjus metams po pažinties.

Tiesa, iki tol ji buvo užmezgusi santykius su kitu vyru ir sekso jos gyvenime nestigo.

Tačiau būtent nesusiklostę santykiai privertė naująją draugystę su Justinu grįsti kitokiomis vertybėmis, ne vien seksu.

Amerikietė tikino, kad tai pasiteisina. Iki šiol jos santykiai su sutuoktiniu puikūs, o seksas – nuostabus.

Todėl ji savo bičiulėms pataria sutikus naują vyrą palaukti tris mėnesius.

Jei jis sutinka susilaikyti nuo sekso tokį laiką, vadinasi, yra geras vyrukas.

Atvirai visomis temomis kalbanti amerikietė garsėja tuo, kad daug dėmesio skiria socialinei jaunų merginų edukacijai.

Nestandartinių formų manekenė, dėvinti XXL dydžio drabužius, ragina visas moteris pamilti savo kūną tokį, koks jis yra, ir elgtis taip, kaip joms atrodo tinkamiausia.

Seksuali ir savimi pasitikinti brunetė erotinėmis nuotraukomis, seksualia apranga ir drąsiais pareiškimais bando visas stambesnes moteris įtikinti, kad stambesnis kūnas yra ne tik pakenčiamas, bet ir geidžiamas.

Nuo dvylikos metų modeliu dirbanti Ashley ne kartą yra sakiusi, kad dievina savo antsvorį ir celiulitą. Tiesa, kartais pasitaiko dienų, kai net ir ji jaučiasi storiausia ir negražiausia moterimi pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.