Niujorkiečiai vyrai svajoja būti sulaikyti seksualiausios šio miesto policininkės

Amerikietė Samantha Sepulveda (33 m.) – ne tik viena šauniausių, bet ir seksualiausių Niujorko policininkių. Graži ir protinga nusikaltėlius gaudanti tamsiaplaukė taip pat dirba ir apatinio trikotažo ir maudymosi kostiumėlių modeliu.

 „ViDA Press“ nuotr.
 „ViDA Press“ nuotr.
Apie karjerą televizijoje svajojanti seksualioji policininkė S.Sepulveda kaip modelis yra dirbusi ne tik Jungtinėse Amerikos Valstijose, bet ir Didžiojoje Britanijoje, Ispanijoje, Australijoje, Nikaragvoje. <br>„ViDA Press“ nuotr.
Apie karjerą televizijoje svajojanti seksualioji policininkė S.Sepulveda kaip modelis yra dirbusi ne tik Jungtinėse Amerikos Valstijose, bet ir Didžiojoje Britanijoje, Ispanijoje, Australijoje, Nikaragvoje. <br>„ViDA Press“ nuotr.
S.Sepulveda pastebėjo, kad moteris policininkė nusikaltėliams nekelia tiek daug baimės kaip kolegos vyrai.<br> „ViDA Press“ nuotr.
S.Sepulveda pastebėjo, kad moteris policininkė nusikaltėliams nekelia tiek daug baimės kaip kolegos vyrai.<br> „ViDA Press“ nuotr.
 „ViDA Press“ nuotr.
 „ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

„Lietuvos rytas“

2017-10-30 19:00

Erotinėmis savo nuotraukomis iš Dominikos Respublikos kilusi gražuolė kaitina net aršiausių teisėsaugos priešų kraują. Pozuodama pusnuogė policininkė tvirtina šlovinanti moters kūną ir nemano, kad tokiu savo elgesiu galėtų ką nors įžeisti.

„Jei žmonės mano, kad erotinės mano nuotraukos juos žeidžia, tegul užsimerkia!“ – žodžių nerinko bene seksualiausia Niujorko policininkė.

Kai vyrai, su kuriais Samantha draugavo, klausdavo, kodėl jai patinka nuolat demonstruoti krūtinę, moteris atšaudavo: „Jeigu žmonėms patinka žiūrėti į mano krūtinę, puiku.“

Dėl savo išvaizdos išgarsėjusią policininkę atpažįsta gatvėje, ji dažna viešnia televizijos ir radijo laidose.

O šiemet vos 157 centimetrų ūgio S.Sepulveda pirmą kartą Niujorko mados savaitėje pasirodė kaip modelis.

Australų dizaineris Azulantas Akora gražuolei patikėjo demonstruoti nuotakos suknelę.

Asmeniniame gyvenime moteris jos dar nė karto nebuvo apsivilkusi ir tikina, kad artimiausiu metu vedybų nenumatoma. Širdies draugo policininkė šiuo metu neturi.

Sam kolegų vadinama gražuolė kasdien vilki policininko uniformą, kuri, anot moters, ją priverčia atrodyti kaip bjaurųjį ančiuką. Bet savo moteriškumu net ir darbe ji naudojasi dažniau nei ginklu.

Nedidukė, bet tvirtai sudėta ir save sporto fanatike laikanti policininkė neslėpė, kad suimti vyrus jai nėra sudėtinga. Jie jai nesipriešina ir leidžiasi būti surakinami antrankiais.

S.Sepulveda pastebėjo, kad moteris policininkė nusikaltėliams nekelia tiek daug baimės, todėl jie tampa ne tokie agresyvūs ir nemaloni situacija sušvelnėja.

Vadybos bakalauro ir finansų magistro laipsnius turinti S.Sepulveda į policininkų gretas įsiliejo prieš septynerius metus.

Prieš trejus metus, paraginta draugės, tamsiaplaukė gražuolė nusprendė kartu siekti ir apatinių drabužių bei maudymosi kostiumėlių modelio karjeros.

Anglų ir ispanų kalbomis šnekanti moteris darbe stengiasi atrodyti kaip įmanoma vyriškiau. Ji būna nepasidažiusi, vešlius ilgus plaukus susirišusi į kuoduką, o moteriškas grožybes slepia po truputį jai didoka uniforma.

Net ir savo seksualiuosius prabangius apatinius, kurių namuose yra pilni du stalčiai, policininkė dėvi labai retai.

„Man patinka miegoti apsivilkus per didelius marškinėlius. O apatiniai drabužiai yra skirti vyrams“, – leidiniui „New York Post“ sakė vieniša moteris.

Tačiau net ir apsivilkus plačią tamsiai mėlyną policininkės uniformą S.Sepulvedai paslėpti savo žavesį sunkiai pavyksta. Ji ne kartą iš suimamų nusikaltėlių girdėjo: „Gali areštuoti mane kada tik panorėjusi!“

Kartą netoli Manhatano rajono kartu su partneriu jai teko vytis vyrą, kuris buvo sumušęs savo žmoną ir grasino nužudyti jį besivejančius pareigūnus.

Pamatęs S.Sepulvedą vyras tarsi sustingo ir netekęs amo kalbėjo: „Tu pati gražiausia policininkė, kokią esu matęs. Ar galiu pakviesti tave į pasimatymą?“

Į pasimatymą gražuolė nėjo, o bėglį suėmė be jokio jo pasipriešinimo.

Dominikos Respublikoje gimusi policininkė į Jungtines Valstijas su motina ir vyresne seserimi atvyko, kai jai buvo penkeri. Fabrike dirbusi Samanthos motina viena augino ir į mokslus išleido abi dukteris.

Kodėl baigusi finansų studijas universitete S.Sepulveda pasirinko ne itin gerai apmokamą policininkės darbą?

„Tai skamba banaliai, bet kuris darbas gali labiau padėti žmonėms – į pinigus orientuoto finansininko ar pareigūno, saugančio žmones?“ – savo pasirinkimą paaiškino S.Sepulveda.

Seksualioji policininkė kaip modelis yra dirbusi Didžiojoje Britanijoje, Ispanijoje, Australijoje ir Nikaragvoje. Apie karjerą televizijoje svajojanti moteris taip pat rašo knygą, kuri turėtų įkvėpti kitas jaunas moteris.

Be to, finansų žiniomis S.Sepulveda prisideda prie dar vieno projekto, kurio tikslas – pastatyti tvarias energijos jėgaines Tailande.

Nors moteris sulaukia daugybės kvietimų demonstruoti apatinius drabužius, palikti policininkės darbo ji neketina.

„Žmonės skambina policininkams tada, kai neturi daugiau kur kreiptis. Būdama policininkė turiu galimybę padėti tiems, kuriems tikrai reikia pagalbos“, – sakė seksualioji pareigūnė.

Savo kūno viešai demonstruoti nesibodi ir Ukrainos valstybės pareigūnė. Ukrainos Gynybos ministerijoje dirbanti Aleksandra Makarevič (29 m.) siekia dėmesio publikuodama savo seksualias nuotraukas socialiniuose tinkluose.

Ir jai pavyko. Ukrainos sostinėje Kijeve gyvenanti ir dirbanti A.Makarevič savo nuotraukomis, kuriose ji seksualiai pozuoja šalia kitos moters pasipuošusi odine triušiuko kauke, o kūną vos prisidengusi apatiniais drabužiais ir odiniais diržais, sukėlė tikrą apkalbų audrą.

Gražuolė blondinė neslepia Gynybos ministerijoje dirbanti teisininke, o socialiniuose tinkluose ji dažnai dalijasi savo prabangaus gyvenimo akimirkomis iš įvairių pasaulio kraštų ir vaizdingų paplūdimių.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.