Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

9 dalykai, kuriuos reikia padaryti prieš gerą seksą

Daugelis sutiksite, kad pats geriausias sekas – spontaniškas, toks, kai partnerio norisi čia ir dabar. Tačiau kitoks, šiek tiek planuotas meilės aktas leidžia jam tinkamai pasiruošti. Pasiruošti galite, pavyzdžiui, kai jūsų laukia karštas pasimatymas arba iš ilgos darbo kelionės grįžta mylimasis. Kad būtų tinkamai išnaudotas laikas iki kol judu sueisite, ekspertai patarė, ką reikėtų daryti, kad seksas taptų kuo geresnis tiek fiziškai, tiek emociškai, tiek protiškai.

 Pasiruošti galite,  pavyzdžiui, kai jūsų laukia karštas pasimatymas arba iš ilgos darbo kelionės grįžta mylimasis.<br> 123rf nuotr.
 Pasiruošti galite,  pavyzdžiui, kai jūsų laukia karštas pasimatymas arba iš ilgos darbo kelionės grįžta mylimasis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 13, 2017, 8:06 PM, atnaujinta Nov 13, 2017, 8:23 PM

Liko 24 valandos.

1. Nusiteikite tam

„Pradėkite galvoti apie seksualius dalykus, apie tai, kas jus užveda“, – sakė Rachel Sussman, licencijuota socialinė darbuotoja iš Niujorko.

Užuot mąstę, ką veiksite su partneriu, prisiminkite, kas jums pačiai sužadina erotinius pojūčius.

2. Atlikite visas nepadarytas užduotis

Iš praktinės pusės, galvoti apie seksualius dalykus gali būti sudėtinga, jei nerimaujate dėl savo dienotvarkės. Dieną prieš didžiąją naktį pabandykite išspręsti visas jums ramybės neduodančias užduotis, o tada paprasčiausiai atsipalaiduokite.

„Tada jūsų galvoje nebus minčių apie darbą ir visą energiją skirsite maloniems potyriams“, – patarė sertifikuota sekso terapeutė ir trenerė Sari Cooper.

Jei ruošiatės romantiškai kelionei, labai naudinga elektroninį paštą perjungti į atostogų režimą.

3. Pasirūpinkite savimi

Jei esate depiliacijos ar skutimo žemiau bambos šalininkė, užsiregistruokite vizitui pas specialistą iki romantiško pasimatymo likus mažiausiai 24 valandoms.

„Depiliuojant jautrią vietą, ypač, jei atliekama braziliška depiliacija, per po šios procedūros atsiradusius mažus odos įtrūkimus lytinio akto metu gali pasigauti kokią nors infekciją“, – įspėjo Leah Millheiser, asistuojanti akušerijos ir ginekologijos profesorė.

4. Siųskite erotines žinutes

Nepamirškite į šį pasiruošimo etapą įtraukti ir savo partnerį.

„Pasidomėkite anksčiau neišbandytais erotiniais žaidimais, sekso pozomis arba nusiųskite vienos jų paveikslėlį savo partneriui, papasakokite, kas jo laukia“, – sakė S.Cooper.

Tai dar labiau paskatins jį kuo greičiau jus pamatyti, sukurs atitinkamą atmosferą.

Liko 12 valandų.

5. Valgykite naudingą maistą

Jums vertėtų ne tik suvalgyti vieną kitą afrodiziaką, bet ir vengti pūtimą ar blogą burnos kvapą paliekančių produktų. Jei pietums planavote valgyti lęšių ir pupelių salotas, tačiau jos jums ramybės neduos visą dieną, pūs pilvą, ir jūs negalėsite atsipalaiduoti, verčiau jų visiškai atsisakyti. Taip pat pravartu su savimi pasiimti dantų šepetėlį, dantų pastos ar burnos skalavimo skysčio, kad iš darbo kabineto būtų galima bėgti tiesiai į miegamąjį.

6. Pasirūpinkite apranga

Taip, senas ir visus kamuojantis klausimas. O ką gi rengtis? Rinkitės seksualiai jus pasijusti priverčiančius drabužius. Jei šilkiniai apatiniai jums kaitina kraują, pats metas juos panaudoti ir miegamajame.

Liko 1 valanda.

7. Pasikeiskite kelnaites

Jei visą dieną praleidote medvilniniuose ir patogiuose apatiniuose, laikas įsisprausti į kažką labiau erotiško, suteikiančio jums daugiau pasitikėjimo savimi, savo sugebėjimais, be to, tai labai padės jūsų nuotaikai.

8. Darbo reikalus palikite darbe

Jei su partneriu susitikti žadate iškart po darbo, naudinga ten pat palikti visus su profesine jūsų asmenybe susijusius dalykus ir tapti jausmingąja bei seksualiąja savimi.

„Taip pasijusti galite greitai nusipraususios po dušu, persirengusios ar uždegusios maloniai kvepiančią žvakę“, – sakė S.Cooper.

Kad mintys dar labiau atsipalaiduotų, kelias minutes praleiskite skaitydama mėgstamą knygą ar viena, o gal kartu su partneriu, pažiūrėkite erotinio turinio filmą.

„Tai padės greičiau įkaitinti jūsų kraują, ypač po sunkios dienos biure“, – teigė L.Millheiser.

9. Prieš įsisiautėjant – nusiraminkite

Prieš ruošiantis patirti orgazmą, S.Cooper pataria nusiraminti.

„Pasinaudokite meditacinėmis programėlėmis telefone, susitelkite ties savo kvėpavimu arba pasiklausykite jums nuotaiką pakeliančios muzikos“, – teigė ji.

Prieš pradedant veikti lovoje, geriausia, ką galite padaryti, tai visomis mintimis būti kartu su partneriu. Sutelkite dėmesį į tai, kas vyksta būtent tą akimirką. Tai yra lyg proto mankšta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.