Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kim Kardashian kelią į žvaigždes tiesia nuogybės

Seksualioji amerikiečių realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (37 m.) ir vėl atvirai pademonstravo savo kūno grožybes. Neseniai dviejų vaikų motina socialinio tinklo paskyroje paviešino nuotrauką, kuri sukėlė daugybę aistrų tarp vyriškosios lyties jos gerbėjų.

 Seksualios nuotraukos fotografė – Eli Russell Linnetz, jau kurį laiką fotografuojanti Kardashianų šeimą.<br> VidaPress nuotr.
 Seksualios nuotraukos fotografė – Eli Russell Linnetz, jau kurį laiką fotografuojanti Kardashianų šeimą.<br> VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

2018-01-15 17:23

Tiktai kelnaites mūvinti tamsiaplaukė Kim nusifotografavo įsitaisiusi ant baltos lovos. Krūtinę realybės šou žvaigždė pridengusi tik savo rankomis.

Seksualios nuotraukos fotografė – Eli Russell Linnetz, jau kurį laiką fotografuojanti Kardashianų šeimą ir dirbanti su K.Kardashian sutuoktiniu reperiu Kanye Westu (40 m.).

Dviejų vaikų mama, kurios trečiąjį vaiką visai netrukus turėtų pagimdyti pakaitinė motina, socialiniuose tinkluose dažnai pakursto gerbėjų aistras atviromis savo apvalumų nuotraukomis ir pripažįsta, kad nuogybės jai padėjo padaryti stulbinamą karjerą.

Neseniai televizijoje savo šeimos realybės šou metu tamsiaplaukė gražuolė pareiškė, kad nesigėdija sekso vaizdajuostės, kurioje ji intymiai bendrauja su savo tuomečiu vaikinu muzikantu ir aktoriumi Ray J.

Intymi vaizdajuostė buvo išplatinta 2003-iaisiais. Būtent ji labiausiai išgarsino K.Kardashian ir padėjo uždirbti milijonus JAV dolerių.

Pastaruoju metu amerikietė įvairiems leidiniams pasakojo apie savo treniruotes ir gyvenimo būdo pokyčius, kurie padėjo pasiekti gerą fizinę būklę po to, kai prieš dvejus metus gimė antrasis sūnus Saintas.

K.Kardashian ne tiktai nuolat sportuoja su asmenine trenere, bet ir pakeitė mitybos įpročius. Dabar ji valgo mažomis porcijomis ir vengia vėlyvų užkandžiavimų.

Tiesa, retkarčiais Kim leidžia sau pasilepinti ir mėgstamais, tačiau ne pačiais sveikiausiais patiekalais.

Pavyzdžiui, realybės šou žvaigždė dievina makaronus. Todėl jie visada garuoja ant stalo tomis dienomis, kai Kim sau leidžia nusižengti naujoms sveikos mitybos taisyklėms.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.