80 romanų turėjusi moteris: dėl vyrų neištikimybės kaltos žmonos

Dviejų vaikų mama, kuri po vyro mirties turėjo romanus net su 80 vedusių vyrų, teigia, jog gyvenimas yra per trumpas, kad visą laiką mylėtumeisi tik su vienu partneriu.

 Louise Van Der Velde susitikinėja su keliais turtingais ir vedusiais vyrais, dėl kurių posūkio į kairę, esą, reikėtų kaltinti pačias žmonas.<br> Facebook nuotr.
 Louise Van Der Velde susitikinėja su keliais turtingais ir vedusiais vyrais, dėl kurių posūkio į kairę, esą, reikėtų kaltinti pačias žmonas.<br> Facebook nuotr.
 Louise Van Der Velde susitikinėja su keliais turtingais ir vedusiais vyrais, dėl kurių posūkio į kairę, esą, reikėtų kaltinti pačias žmonas.<br> Facebook nuotr.
 Louise Van Der Velde susitikinėja su keliais turtingais ir vedusiais vyrais, dėl kurių posūkio į kairę, esą, reikėtų kaltinti pačias žmonas.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 13, 2018, 7:33 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 7:34 PM

Britė Louise Van Der Velde (43 m.) pirmą kartą neištikima buvo prieš 14 metų. Tu metu jos vyras dar nebuvo miręs.

Šiuo metu ji susitikinėja su keliais turtingais ir vedusiais vyrais, dėl kurių posūkio į kairę, esą, reikėtų kaltinti pačias žmonas.

„Didžioji dauguma žmonų dėl neištikimybę pasirinkusių vyrų turėtų kaltinti tik pačios save. Jos nebesidomi savo vyrais, seksu ir nebepatenkina jų miegamuosiuose. Visas jų dėmesys atitenka vaikams ir namų priežiūrai, o santuokai laiko paprasčiausiai nebelieka. Nenuostabu, jog tiek daug vyrų tampa neištikimi. Tą patį galėčiau pasakyti ir apie šeimai atsidavusius vyrus bei jų pamirštas moteris“, – sakė Louise.

Sekso terapeute dirbanti moteris tikina, jog jos meilužių žmonos žino apie jų romanus, tačiau tai ignoruoja, kadangi jos pačios atsisakė sekso.

Pirmą kartą neištikimybės keliu Louise pasuko iki vyro Stepheno mirties likus 3 metams.

„Paskutiniais santuokos metais nusprendėme išbandyti atvirą santuoką. Nuo tos dienos taip ir gyvenu. Jo mirtis privertė mane suvokti, kaip svarbu yra mėgautis kiekviena diena“, – teigė ji.

Šiaurės Jorkšyre gyvenanti Louise su būsimais meilužiais susipažįsta tinklalapyje „IllicitEncounters.com.“ Tai vienas populiariausių pažinčių portalų vedusiems asmenims.

Pasak jos, labiausiai užimtas periodas, kalbant apie neištikimybę, yra kelios savaitės po Valentino dienos.

„Per Šv. Valentino dieną daugelis porų supranta, jog jų santykius ištiko krizė. Vasario 14 dieną restoranuose pilna porelių, kurios be jokios aistros žiūri vienas į kitą, jų nesieja jokie ryšiai, tik vaikai, tačiau jie pasižadėjo būti kartu iki kol mirtis juos išskirs. Kalėdinis laikotarpis, vasaros atostogos ir Šv. Valentino diena yra metas, kuomet poros supranta savo santykių padėtį. Būtent tada žmonės suvokia, jog jiems atsibodo visą laiką mylėtis su tuo pačiu žmogumi, be to, net seksas tapo nuobodus“, – pasakojo Louise.

Moteris, auginanti 17 ir 12 metų amžiaus vaikus, pažinčių portalais naudojasi dėl to, jog jų nariai dažniausiai yra turtingi ir sekso trokštantys vyrai, kurie nori linksmintis, nė negalvodami apie įsipareigojimus.

„Neieškau vyro, be to, neturiu tikslo vėl kurti monogaminių santykių. Noriu susipažinti su vis dar lytiškai aktyviais džentelmenais, kurie trokšta to paties, kaip ir aš“, – tęsė ji.

Šiuo metu moteris susitikinėja su 3 vedusiais vyrais. Su vienu jų Louise susipažino po Valentino dienos.

Pirmi santykiai

Louise susitikinėja su turtingu tarptautinio verslo savininku. Pastarasis su savo žmona gyvena jau 20 metų, tačiau, kuomet keliauja po užsienį, slapta susitikinėja su kitomis moterimis.

„Jis myli savo žmoną, tačiau juodu mylisi tik 2 kartus per metus – per Valentino dieną ir per vyro gimtadienį. Seksas jo žmonai tapo nebeįdomus sulaukus 40-ies. Jis pabrėžė, kad žmonai ir trims jų vaikams jis skyrė visą savo gyvenimą, tačiau jam trūksta fizinio pasitenkinimo“, – pasakojo Louise.

Šio vyro žmona leido jam būti neištikimam, tačiau pabrėžė, kad tai neturėtų turėti įtakos judviejų šeimai.

Antri santykiai

„Šie santykiai – patys šviežiausi. Po nepavykusių Kalėdų ir Šv. Valentino dienos šis meilužis ėmė svarstyti apie savo gyvenimą. Jis nenori skyrybų, kadangi to negali sau leisti. Visa jo žmonos energija skiriama vaikams, todėl nelieka laiko emociniam ryšiui stiprinti, jis jaučiasi atstumtas“, – pasakojo Louise.

Šis moters meilužis dirba tarptautinėje įmonėje ir užima finansų direktoriaus pareigas. Tai pirma jo neištikimybė. Jis tapo visiškai kitu žmogumi, be to, Louise mano, jog tai ne paskutinis šio vyro posūkis į kairę.

Treti santykiai

Kaip teigė Louise, šis meilužis – gražuolis nekilnojamojo turto magnatas. Su juo ji susitikinėja jau kelis metus, jis turi itin daug seksualinės energijos, be to, jis ir jo žmona gyvena atvirų santykių pagrindu.

„Jis vienas tų vyrų, kuris niekaip nesugebėtų likti ištikimas tik vienai moteriai. Jis myli savo žmoną, jų lytinis gyvenimas puikus. Gerai, jei tą patį jis nori atkartoti su kita moterimi. Jo žmona taip pat neištikima. Juodu turi tik vieną taisyklę – būti atviriems ir niekada nemeluoti apie slapta sutinkamus žmones“, – teigė sekso terapeutė.

Louise tiki, kad eksperimentavimas su kitais partneriais yra raktas į ilgai trunkantį ir laimingą gyvenimą.

„Tradicinės santuokos dažnai išyra, nes jos paremtos modeliu, kuris nebuvo tobulintas jau 150 metų. Monogamija tinka ne visiems, o „kol mirtis mus išskirs“ yra tikra nesąmonė. Realybė yra kiek kitokia, o tradicinė santuoka prieštarauja žmogaus prigimčiai. Jei norite, kad į santuoką sugrįžtų meilė ir aistra, tai pasieksite tik ėmęsi drastiškų pokyčių. Štai kodėl aš mėgaujuosi seksu, nevaržau savęs ir to paties mokau kitus žmones. Jie turėtų nustoti teisti kitus ir tiesiog dažniau mėgautis puikiu seksu. Kam to labiausiai reikia? Tiems, kas jaučiasi nelaimingi“, – sakė moteris.

Ne tik poroms, bet ir vienišiems žmonėms Louise rengia įvairius seminarus, juos moko atvirai kalbėti apie savo fantazijas ir tai, kokio sekso nori. Po to sudaroma galimybė apsilankyti renginiuose, į kuriuos susirenka neištikimais būti ar naujų potyrių trokštantys Louise klientai.

„Maždaug 60 proc. porų susidurs su neištikimybe. Jei jos atviriau kalbėtų apie seksą, išdavysčių būtų mažiau. Būtent šią žinią bandau skleisti visame pasaulyje“, – teigė Louise.

Tinklalapio „IllicitEncounters.com“ atstovas Christianas Grantas sakė: „Dienos po Valentino dienos yra labiausiai užimtas laikotarpis. Būtent tada užsiregistruoja net 20 proc. daugiau narių, nei įprastai. Tokie patys pokyčiai pastebimi ir Kalėdiniu laikotarpiu bei vasarą. Louise yra tipiška šio tinklalapio vartotoja. Ji – lytiškai aktyvi moteris, ieškanti turtingų vyrų, su kuriais galėtų mėgautis aistra ir vėl susigrąžinti norą gyventi.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.