56 m. moteris mėgaujasi pokyčiais darbe ir miegamajame

„Miegamajame jaučiuosi 15 metų jaunesnė“, – džiaugiasi moteris, daugiau kaip 2000 eurų sumokėjusi už vaginos operaciją.

 Dabar moteris nejaučia diskomforto nei prie darbo, nei prie romantiškos vakarienės stalo.<br> 123rf nuotr.
 Dabar moteris nejaučia diskomforto nei prie darbo, nei prie romantiškos vakarienės stalo.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-01-12 22:45

Dviejų vaikų mama Abby Short (56 m.) iki tol turėdavo visur su savimi nešiotis atsarginius apatinius, jautė daug streso, nepatogumų ir po gimdymų suprastėjusį seksualinį gyvenimą, – rašoma portale „Dailymail“.

Į sveikatą!

Didžiausias nesklandumas, pasak jos, buvo šlapimo nelaikymas. Kaskart nusičiaudėjusi, nusikosėjusi ar nusijuokusi ji patirdavo nepatogumų.

Praėjus dešimtmečiui po antrojo gimdymo moteris klausėsi vienos manekenės pasakojimo apie vaginos plastiką ir kaip nauja vagina pakeitė jos gyvenimą. Abby sumokėjo 2100 eurų už intymios vietelės gydymą: lazeriu buvo pagerintas vaginos sienelės elastingumas, ji buvo sutvirtinta. Moteris tvirtina besijaučianti 15 metų jaunesnė.

Reguliarus anti-senėjimo procedūrų taikymas sutvirtino ir susiaurino nepatogumus kėlusią sritį. Trys procedūros truko vos po 5 minutes. Abby pridūrė, kad ir mylėdamasi su vyru Johnu (62 m.) jaučiasi jaunesnė – tiesiog pakilime.

Po antro vaiko - tik blogiau

Per vaginos atjauninimo procedūrą audiniai buvo sutraukti ir iš naujo suformuoti papildant kolagenu. Taip pat moteris per metus jau išleido 2222 eurus botoksui, ne chirurginiams veido patempimams ir dantų balinimui. Taigi išgirdusi apie intymią procedūrą priėmė tai kaip kitą logišką žingsnį.

„Viskas prasidėjo po mano jaunesniojo sūnaus gimimo. Ir po to tik blogėjo. Jei nusičiaudėdavau ar vos kosteldavau, tai baigdavosi gėdingu sistelėjimu į kelnaites. Taip nebuvo visą laiką, bet negalėjau leisti sau atsitiktinai apsigėdinti.

Kai per televiziją išgirdau kalbant apie šį gydymą, jį išbandžiusios moters lig tol turėtos problemos skambejo labai panašiai į mano. Sėdint biure ir juokiantis staiga šiek tiek pasisiodavau! Tai buvo ne tik gėdinga, bet ir nehigieniška“, – prisiminė Abby.

Prieš ryždamasi procedūrai moteris viską apie ją išsiaiškino ir įsitikino, kad tai – tinkamiausia išeitis.

Netikėti privalumai

„Mano gydytojas sakė, kad iš karto dar nejusiu rezultatų, bet tiesą sakant, pajutau juos išsyk. Nejaučiau spaudimo taip dažnai lakstyti į tualetą. Išvaizda nuo tos procedūros nepasikeičia, tačiau viskas apačioje pradeda geriau funkcijonuoti“, – aiškino moteris.

Po antrosios iš trijų procedūrų ji suprato, kad gydymas turi ir netikėtų privalumų. Pasikeitė jos seksualinis gyvenimas.

„Tai man suteikė daug pasitikėjimo savimi. Jaučiuosi kur kas jaunesnė. Miegamajame tikrai tampu 15 metų jaunesne moterimi. Iš visos širdies rekomenduoju tą procedūrą“, – patarė ji.

Parengė Joana Gimberytė-Juronė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.