Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Moterų ir vyrų neištikimybės priežastys: tyrimas atskleidė netikėtą faktą

Jeigu buvote išduotas, jums tikrai nesvarbu, kodėl partneris neatsispyrė savo norams. Tačiau naujausias tyrimas parodė, kad moterų neištikimybė labai skiriasi.

 Pagrindinė vyrų ir moterų neištikimybės priežastis - seksas. <br>  123rf nuotr. 
 Pagrindinė vyrų ir moterų neištikimybės priežastis - seksas. <br>  123rf nuotr. 
 Pagrindinė vyrų ir moterų neištikimybės priežastis - seksas. <br> 123rf nuotr.
 Pagrindinė vyrų ir moterų neištikimybės priežastis - seksas. <br> 123rf nuotr.
 Pagrindinė vyrų ir moterų neištikimybės priežastis - seksas.<br> 123rf nuotr.
 Pagrindinė vyrų ir moterų neištikimybės priežastis - seksas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 21, 2019, 9:37 PM, atnaujinta Jan 22, 2019, 10:53 AM

Portale „The Sun“ aprašytos visos populiariausios neištikimybės priežastys.

Išdavystės matematika

„Ashley Madison“ – tai portalas, kuriame vedę žmonės gali ieškoti partnerių romanams. Jo administratoriai narių, kodėl šie nusprendė dairytis į kairę?

Nieko nuostabaus – seksas buvo dažniausia priežastis. Šitai sutapo apklausiant abiejų lyčių atstovus. Tačiau skyrėsi taip pasisakiusiųjų kiekis. Net 87 proc. vyrų teigė, kad noras išduoti daugiausia kyla dėl paties sekso. Tam pritarė kiek mažiau – 65 proc. – moterų.

Antrojoje vietoje moterims – noras vėl patirti romantinio susijaudinimo laikotarpį. Noras pajusti „pilve drugelius“. Tai lėmė net 43 proc. moterų neištikimybę.

Vyrams priešingai – ši priežastis tebuvo penktoje, paskutinėje vietoje. „Drugelių“ pojūčio ilgėjosi vos 23 proc. vyriškių.

Antroji vyrų neištikimybės priežastis – išbandyti naujus dalykus, už tai balsavo 39 proc. vyrų. Tiek pat balsų surinko ir draugystė – neištikimybė, į kurią linkstama dėl dvasinės bičiulystės, artumo.

Moterų skiltyje trečiojoje vietoje liko troškimas išbandyti naujus dalykus ir įsimylėjimas. Už juos balsavo 41 proc. moterų. Draugystė kaip priežastis liko paskutinėje vietoje – už ją pasisakė tik 39 proc. damų.

Neištikimybė gelbsti?

Pažinčių portalo vedusiems ryšių su visuomene vadovė Isabella Misse teigė, kad neištikimybė gali padėti išsaugoti santykius.

„Pažinčių žmonės ne visuomet ieško tam, kad susipažinę su kuo nors nauju galėtų palikti savo mylimuosius ar sugriauti darnią šeimą. Ne.

Mes kalbamės su daugeliu savo portalo narių. Ne vienas mums yra tvirtinęs, kad neištikimybė padėjo jiems išsaugoti santuoką. Jie turėjo galimybę patenkinti savo natūralius troškimus ir grįžti į šeimą jausdamiesi geriau“, – tvirtino ji.

To nepaneigė ir sekso bei santykių terapeutė Tammy Nelson: „Labai paradoksalu, tačiau kai kuriems geriau išduoti, nei išeiti.“

Parengė Joana Gimberytė-Juronė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.