Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Garsi pora pribloškė atvirumu: papasakojo savo keistą seksualinę patirtį

Smalsumas ir atvirumas kalbant apie intymiausius dalykus gelbėja santuoką. Tuo nė kiek neabejoja ir savo pavyzdžiu liudija garsenybių pora Julianne Hough (31 m.) ir Brooksas Laichas (36 m.). Amerikiečių aktorės, šokėjos ir dainininkės bei kanadiečių ledo ritulininko santuoka paremta visišku atvirumu.

 J.Hough neslėpė, kad jos prisipažinimas apie netradicinę orientaciją buvo didelė staigmena ir jos sutuoktiniui ledo ritulininkui B.Laichui.<br>„Scanpix” nuotr.
 J.Hough neslėpė, kad jos prisipažinimas apie netradicinę orientaciją buvo didelė staigmena ir jos sutuoktiniui ledo ritulininkui B.Laichui.<br>„Scanpix” nuotr.
J.Hough neslėpė, kad jos prisipažinimas apie netradicinę orientaciją buvo didelė staigmena ir jos sutuoktiniui ledo ritulininkui B.Laichui.<br>„Scanpix” nuotr.
J.Hough neslėpė, kad jos prisipažinimas apie netradicinę orientaciją buvo didelė staigmena ir jos sutuoktiniui ledo ritulininkui B.Laichui.<br>„Scanpix” nuotr.
 E.Iglesiasas.<br>„Scanpix” nuotr.
 E.Iglesiasas.<br>„Scanpix” nuotr.
 B.Spears.<br>„Scanpix” nuotr.
 B.Spears.<br>„Scanpix” nuotr.
 Q.Tarantino.<br>„Scanpix” nuotr.
 Q.Tarantino.<br>„Scanpix” nuotr.
 Marilyn Mansonas.<br>„Scanpix” nuotr.
 Marilyn Mansonas.<br>„Scanpix” nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Dec 7, 2019, 7:09 PM

Atvirai apie savo seksualines patirtis, silpnybes ir aistras pora nebijo kalbėti ne tik dviese, bet ir viešai.

Jie įsitikinę, kad tai turėtų padėti ir kitiems, norintiems geriau suprasti priešingos lyties atstovus, džiaugtis kur kas sėkmingesniais santykiais.

Neseniai Šiaurės Amerikos Nacionalinės ledo ritulio lygos žaidėjas B.Laichas su muzikantu, dainininku ir dainų autoriumi Gavinu Shane’u DeGraw vedamoje tinklalaidėje „How men think“ („Kaip galvoja vyrai“) atvirai prabilo apie pėdų fetišą ir kojų pirštų čiulpimą.

„Aš tai darau. Mano žmonai tikrai patinka, kai čiulpiu jos kojų pirštus. Ei, mes išdykaujame. O kodėl gi ne?“ – neslėpė B.Laichas. Kanadietis taip pat pridūrė, kad kojų pirštus antrajai pusei čiulpia tik jis. Jo gražuolė žmona, televizijos talentų šou „America’s Got Talent“ teisėja J.Hough, jam tuo pačiu neatsilygina.

O priežastis, anot jo, paprasta – profesionalių ledo ritulininkų pėdos nėra gražios, todėl savo žmonai jis tiesiog neleidžia to daryti.

„Mano kojų pirštai dažnai būna pačiūžose ir sportiniuose bateliuose. Galiu juos nuplauti su muilu, tačiau niekada neleisčiau jų čiulpti“, – kalbėjo ledo ritulininkas.

Tinklalaidėje jis taip pat atvirai pasakojo, ko reikia, kad jis įkaistų. Erotinę nuotaiką jam sukuria prigesintos šviesos, žvakės, romantiška muzika, ir, žinoma, jo gražuolė žmona, vilkinti seksualiais apatiniais.

Prieš kurį laiką ir J.Hough atvirai kalbėjo apie intymius dalykus sutuoktinio vedamoje tinklalaidėje – moteris atskleidė, jog juodu kreipėsi į seksologą, kad jis padėtų geriau nustatyti jų erotiškumo modelį.

Pasak moters, tai buvo tarsi mokymasis naujos kalbos, lyg meniu, leidžiantis patenkinti vienas kito seksualumą.

O prieš keletą savaičių du kartus profesionali ABC šokių su žvaigždėmis čempionė, nominuota „Emmy“ apdovanojimui, duodama interviu moterų sveikatai skirtam žurnalui numetė tikrą bombą savo gerbėjams prisipažinusi, kad yra homoseksuali.

Moteris neslėpė, kad jos prisipažinimas apie netradicinę orientaciją buvo didelė staigmena ir jos sutuoktiniui B.Laichui.

„Pasakiau: „Tu gi žinai, kad aš nesu heteroseksuali, tiesa?“ Jo reakcija buvo: „Atsiprašau, ką?“

Aš atsakiau: „Nesu, bet renkuosi būti su tavimi“, – pasakojo J.Hough.

Drąsiai apie savo seksualinę orientaciją prabilusi garsenybė džiaugėsi, kad ją palaikė jos šeima, draugai ir gerbėjai.

Be to, atvirumas padėjo ir jos santuokai.

„Manau, kad dabar, kai aš tai atskleidžiau, galiu jaustis saugi su savo vyru.

Nebėra baimės garsiai pripažinti dalykus, kuriuos iki šiol bijojau pasakyti arba dėl kurių jaučiau gėdą ar kaltę dėl to, kas man buvo sakoma ir kaip buvau auginama“, – pridūrė J.Hough.

Jauniausia iš penkių vaikų Julianne buvo auginama itin griežtai. Šeima priklausė mormonų religinei bendruomenei.

Mergaitei buvo nuolat diegiama: jokio sekso prieš vedybas, jokių svaigiųjų gėrimų, kavos, rūkymo, keiksmažodžių ir žiaurių ar erotinių filmų.

Mormonų požiūris į homoseksualus taip pat griežtas.

Jie tiki, kad homoseksualumas, kaip ir bet kuri liga, yra pagydomas.

Todėl Julianne vaikystėje niekuomet nė nesvarstė, ar turėtų pranešti savo šeimai tai, kad nėra heteroseksuali.

Po labai atviro interviu, kuriame J.Hough prabilo apie savęs paieškas ir abejones dėl savo orientacijos, jos sutuoktinis B.Laichas tvirtino, kad didžiuojasi žmona ir vertina jos drąsą pasidalyti savo sunkumais ir pergalėmis su kitais.

J.Hough ir B.Laichas susituokė 2017-ųjų liepos mėnesį prie Ker d’Aleno ežero Aidaho valstijoje, kur vaikystės vasaras leisdavo Julianne.

Praėjus metams po santuokos, praėjusią vasarą, sutuoktiniai pradėjo dirbtinio apvaisinimo procedūras. Pora negali susilaukti vaikų tradiciniu būdu, nes J.Hough kovoja su moteriška liga – endometrioze, kuri turi neigiamos įtakos vaisingumui.

Dėl ligos garsenybių pora turėjo šiek tiek pakeisti ir savo seksualinius įpročius.

Moterims, sergančioms endometrioze, lytiniai santykiai kartais būna labai skausmingi.

Būdas paįvairinti lytinį gyvenimą

Pėdų fetišizmas – seksualinis potraukis prie pėdų – įvardijamas kaip viena dažniausiai pasireiškiančių fetišizmo rūšių. Įvairių tyrimų duomenimis, jai labiausiai neabejingi 18–34 metų vyrai.

Toks fetišizmas gali pasireikšti įvairiais būdais, pavyzdžiui, pėdų bučiavimu, laižymu ar net masturbavimusi į pėdas.

Kalbama, kad pėdoms silpnybę jaučia tokios garsenybės kaip režisierius Quentinas Tarantino (56 m.), dainininkė Britney Spears (37 m.), dainininkas ir menininkas Marilyn Mansonas (50 m.), aktorius Davidas Boreanazas (50 m.), dainininkai Ricky Martinas (47 m.), Enrique Iglesiasas (44 m.), reperis ir aktorius Ludacris (41 m.), Holivudo aktorius Jay Leno (69 m.).

Pėdų fetišistais laikomos ir tokios žymios istorinės asmenybės kaip rašytojai Francis Scottas Fitzgeraldas, Thomas Hardy, dainininkas Elvis Presley, menininkas Andy Warholas.

Įdomu tai, kad pirmųjų užuominų apie pėdų fetišizmą randama dar XIII amžiuje. Istorikai mano, kad toks pomėgis paplito baiminantis lytiškai plintančių ligų (pėdų fetišistų ypač padaugėdavo viduramžiais sifilio epidemijų metu). Viduramžiais buvo bijoma ir maro, todėl pėdos atrodė saugesnės.

Šių dienų seksologai tvirtina, kad nors nemažai daliai žmonių pėdų fetišizmas atrodo iškrypėliškas, taip neturėtų būti. Tai tik būdas paįvairinti lytinį gyvenimą ir, kol jam tai nekenkia, aistra pėdoms nelaikoma seksualiniu sutrikimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.