Penkeri metai be sekso žinomai moteriai net neprailgo

Kaip susirasti meilę, kai tu jau įkopusi į septintąją dešimtį? Penkeri metai be sekso – tai daug ar mažai? Kultinio televizijos serialo „Seksas ir miestas“ kūrėja Candace Bushnell (60 m.) nebijo garsiai kalbėti apie meilę, seksą, jo paieškas. Ji dalijasi intymiausiomis savo asmeninio gyvenimo detalėmis.

Candace Bushnell prisipažįsta vos neišleidusi krūvos pinigų intymios vietos operacijai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Candace Bushnell prisipažįsta vos neišleidusi krūvos pinigų intymios vietos operacijai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Candace Bushnell prisipažįsta vos neišleidusi krūvos pinigų intymios vietos operacijai.<br>„Scanpix“ (Kena Betancur) nuotr.
Candace Bushnell prisipažįsta vos neišleidusi krūvos pinigų intymios vietos operacijai.<br>„Scanpix“ (Kena Betancur) nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 3, 2022, 8:26 PM

Candace nuotykiams ir seksualiniams potyriams daugelis pasaulio moterų gali būti dėkingos už tai, kad atsirado knyga, pagal kurią buvo sukurtas legendinis serialas „Seksas ir miestas“ ir du kino filmai.

„New York Observer“ laikraštyje C.Bushnell rašoma skiltis „Seksas ir miestas“ davė pradžią populiariam televizijos serialui su tokiomis žvaigždėmis kaip Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall ir, žinoma, Niujorku.

Jis seriale ne mažiau svarbus nei visos jame verdančios meilės ir sekso aistros.

C.Bushnell pranešė po ilgos pertraukos grįžusi į savo meilės miestą – Niujorką.

Pripažintai rašytojai ir buvusiai vakarėlių liūtei penkeri metai provincijoje buvo tarsi pabėgimas nuo niekada nemiegančio Niujorko ir vyrų.

Ar celibatas kaime buvo priverstinis?

Žinoma moteris prisipažino, kad po 2012-aisiais įvykusių skyrybų su dešimčia metų jaunesniu sutuoktiniu baleto šokėju Charlesu Askegardu nejautė jokio troškimo susitikinėti su vyrais.

Priežastis, matyt, viena – sudaužyta širdis. Skyrybų išraše rašoma, kad Ch.Askegardas buvo neištikimas savo žmonai. Po dešimt metų trukusios santuokos ir skyrybų persikėlusi į Konektikutą C.Bushnell penkerius metus neturėjo jokių lytinių santykių.

„Kai esi mano metų, tai ne toks ir ilgas laikotarpis. Pažįstu moterų, kurios ištvėrė ir ilgiau“, – interviu žurnalui „Sunday Times Magazine“ kalbėjo buvusi straipsnių apie seksą rašytoja.

Gyvendama kaimo vietovėje ji visą laiką skyrė rašymui, poilsiui gamtoje ir jodinėjimui žirgais.

Paklausta, ar per tą laiką nepasiilgo gero sekso, C.Bushnell atvirai rėžė: „Žinoma. Kas jo nenori? Bet tu nepasiilgsti visko, kas sukasi aplink seksą. Pavyzdžiui, kaip surasti žmogų, su kuriuo galėtum mylėtis.“

Drąsiai ir atvirai apie seksą kalbanti moteris nejaučia jokios gėdos kalbėdama ir apie tai, kad vos neišleido tūkstančių dolerių lazerinei makšties atjauninimo operacijai. Pasirodo, ši operacija dabar ypač populiari tarp turtingų niujorkiečių.

Pasakodama apie savo planus rašytoja sakė ketinusi netgi atlikti eksperimentą prieš ir po operacijos: tuo ji norėjusi įsitikinti, ar operacija tikrai veiksminga.

Tačiau jos planas žlugo, nes, anot pačios C.Bushnell, tuo metu ji nesurado žmogaus, su kuriuo būtų galėjusi atlikti eksperimentą – pasimylėti prieš ir po operacijos. O vėliau, kai daugiau negu prieš metus ji pradėjo susitikinėti su nekilnojamojo turto agentu Jimu Colemanu, operacijos nė nebereikėjo.

„Viskas buvo gerai ir be medikų įsikišimo. Juk tai raumuo, tad tiesiog reikia juo naudotis“, – patarė C.Bushnell.

Kalbėti apie intymius dalykus garsiai rašytojai nieko nauja. Tad natūralu, kad grįžusi į Niujorką ir vėl radusi meilę ji jau artimiausiu metu žada išleisti ir naują knygą „Is There Still Sex in the City?“ („Ar mieste vis dar yra sekso?“).

Joje autorė tyrinėja naujas pasimatymų situacijas, su kuriomis susiduria vidutinio amžiaus niujorkietės.

Knygoje užsukama į įvairius vidutinio amžiaus moterų intymaus gyvenimo užkaborius, pavyzdžiui, rašoma apie vyresnių moterų pasimatymus su už jas gerokai jaunesniais vyrais, meilės paieškas per „Tinder“ programėlę ar bandymus atrodyti nuolat jaunoms ir žavioms.

„Kai tu perkopi šeštą dešimtį, iš tavęs tikimasi, kad tu išleisi dešimtis tūkstančių lazerių procedūroms ar užpildams.

Tai kaina, kurią sumoki už tai, kad išsaugotum moterišką įvaizdį“, – sako autorė.

Senti nebijanti ir iš naujo meilę atradusi sekso ekspertė nesikrato minties antrą kartą ištekėti.

Pasak moters, susituokus, pavyzdžiui, septyniasdešimties, labai tikėtina, kad kartu santuokoje nugyvensi iki mirties.

„Nes iki to laiko jau turėtum žinoti, kas teisinga ir ko reikia, kad santykiai būtų sėkmingi“, – sako C.Bushnell.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.