Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Žmona nori mylėtis tik viena poza: seksologas paaiškino, kur ieškoti priežasties

„Urologas Kaune“ seksologas, urologas Titas Simaška atsako į lrytas.lt skaitytojų klausimus.

 Intymus gyvenimas.<br> 123rf nuotr.
 Intymus gyvenimas.<br> 123rf nuotr.
 T.Simaška.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 T.Simaška.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-06-19 22:25

Edmundas: „Žmona nori mylėtis tik viena šaukštelių poza, o man trūksta įvairovės. Kaip elgtis man? Žmoną myliu labai.“

Suprantu, kad noras patenkinti savo poreikius ir tuo pat metu išlaikyti gerus santykius su savo žmona yra svarbus. Šiuo atveju labai svarbu komunikacija su jūsų žmona. Atvirai ir nuoširdžiai pasikalbėkite su savo žmona apie savo poreikius ir lūkesčius dėl seksualinės įvairovės. Pasidalinkite tuo, kas jums yra svarbu ir kodėl taip yra.

Būkite pasiruošę įsiklausyti ir suprasti savo žmonos poreikius ir jausmus. Galbūt ji jaučiasi saugi ir pasitenkina tik vienoje konkrečioje pozoje, arba gali būti tam tikros kitos priežastys, kodėl ji nori išlaikyti tam tikrą seksualinį stilių. Svarbu išgirsti ir gerbti jos nuomonę.

Bandykite kartu atrasti kompromisą, kuris patenkintų abu jūsų poreikius. Galbūt galite eksperimentuoti su tik šiek tiek kitokiomis pozomis ar seksualiniais akcentais, kurie būtų patogūs jums ir jūsų žmonai.

Janina: „Mano vaikinas negali naudoti prezervatyvų – išberia varpą. Ką daryti?“

Šiuo atveju galite išbandyti kelis situacijos sprendimo būdus. Naudokite alergiškiems žmonėms skirtus prezervatyvus, kurie yra pagaminti iš latekso neturinčių medžiagų, tokios kaip poliuretanas arba poliizoprenas. Tokie prezervatyvai gali būti alternatyva, jei jūsų vaikinui kyla alerginė reakcija į lateksą.

Pabandykite skirtingų prekės ženklų prezervatyvus. Skirtingi prezervatyvų gamintojai naudoja skirtingus cheminius ingredientus arba užtikrina aukštesnę latekso kokybę, todėl kai kurie prezervatyvai gali būti mažiau dirginantys už kitus. Jei prezervatyvai toliau sukelia diskomfortą arba alerginę reakciją, galbūt verta apsvarstyti kitas kontracepcijos priemones, tokias kaip hormoninės tabletės ar spiralė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.