Top 3 maisto inovacijos 2017 m.

Besiplečianti pasaulinė maisto rinka siūlo daug inovatyvių produktų, kurie pateisina net pačių išrankiausių vartotojų lūkesčius. Ko gero, visi maisto pramonės atstovai sutiks, kad šiandien žmonės ieško kuo sveikesnių ir naudingesnių mitybos sprendimų.

Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 1, 2017, 8:07 AM

Nenuostabu, kad verslas tampa priklausomas nuo naujų tendencijų ir atsižvelgdamas į tai kuria inovatyvius produktus, kurie kartais nustebina net visko mačiusius. Kviečiame susipažinti su pačiomis įdomiausiomis 2017-aisiais pristatytomis maisto inovacijomis.

1. Maistas vyrams.

Tai – meistrų sukurti ir pagaminti aukščiausios kokybės marinatai, padažų ir alaus skonio drebučiai bei įvairių kokteilių džemai. Šie produktai neturi kvapniųjų medžiagų ir žmogaus organizmui žalingų priedų.

Visiškai natūralūs, unikalių skonių pagardai gaminami specialioje laboratorijoje. Ten pat įkurtas ir sodas, kuriame auginami beveik visi produktams pagaminti reikalingi vaisiai, daržovės ir žolelės. Šios inovacijos atstovai ne tik džiaugiasi augančiu klientų skaičiumi, bet ir planuoja tolimesnę skonių plėtrą.

2. Saldžių bulvių užkandžiai.

Produktą sudaro tik saldžiosios bulvės, auginamos vietinių Kenijos ir Afrikos ūkininkų. Ši daržovė – A, B, C, D grupės vitaminų, kalio, maistinių skaidulų ir fosforo šaltinis. Be to, jų sudėtyje yra geležies ir magnio. Bulvės saldžios, nes jose yra ir cukraus. Būtent todėl šis produktas – idealiai subalansuotas ir reguliarius energijos šaltinis. Saldžios bulvės – galingas antioksidantas, kuris saugo nuo vėžio ir ankstyvo senėjimo.

3. Baltymų gabaliukai.

Mėsos, vaisių, grūdų ir sėklų užkandžiai. Ypatingai sveikas užkandis, skirtas aktyvų gyvenimo būdą mėgstantiems žmonėms. Jis nereikalauja nei paruošimo, nei gaminimo – užtenka tik išpakuoti. Gabaliukai turi daug baltymų, pieno, kviečių ir grūdų; juose – minimalus kiekis gliukozės.

Pikantiško mėsos skonio produktai laikomi geriausiais kelionės draugais tiems, kurie mėgsta tyrinėti gamtą, kopti į kalnus ar užsiimti kita aktyvia veikla. Tai – maistas, galintis pasiūlyti autentiškus skonius su visiškai natūraliais ir sveikais ingredientais be papildomų konservantų ar kitų žmogaus sveikatai žalingos sudėties komponentų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.