Kūrybinga visuomenė jau rytoj laidoje “INOprogresas”

Mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis! Tai – neatsiejamas išsilavinusio ir nuolat tobulėjančio žmogaus pasirinkimas. Kad nebūtų taip nuobodu, žmonės ieško kūrybingų būdų, kaip palaikyti susidomėjimą ir motyvaciją užsibrėžtiems tikslams pasiekti. Šiais laikais tai nesunku, nes mus supa išmaniosios technologijos.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 13, 2017, 4:38 PM

Čia, Lietuvoje, sukurtų technologijų dėka skatinamas tiek vaikų, tiek suaugusiųjų kūrybingumas. Ar jums kada nors teko girdėti apie vaikų laisvalaikio ir edukacijos centrą su interaktyvia erdve?

Būtent joje pasitelkus skaitmenines inovacijas – išmaniąją lentą, vaikų judesiais valdomas ekrano projekcijas – pažadinamas ir išlaikomas vaiko smalsumas. O ar žinote apie žaislus, skatinančius mokytis?

Tėvų svajonė, tiesa? Lietuvių sukurtas šviesos staliukas gali išspręsti vaikų koncentracijos stokos problemas. Nepamirškime ir suaugusių, kuriems svarbus komfortas. Lietuvoje sukurtas baldas – rankų darbo, iš beržo medienos pagamintos kėdės, kurios suteiks komforto pojūtį, kol mažųjų dėmesį kaustys edukacinės inovacijos.

Netradiciniai, tačiau kiekvieno mūsų gyvenimą galintys palengvinti ir pagerinti sprendimai – įtraukiančioje laidoje „INOprogresas“ jau rytoj 18:00 tik per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.