Balsavimas: išrinkite, Jūsų nuomone, kūrybiškiausią inovacinį projektą!

 

Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 16, 2017, 12:12 PM, atnaujinta Nov 7, 2017, 11:04 AM

Prasideda penktosios laidos „INOprogresasbalsavimas renkant, Jūsų nuomone, kūrybiškiausią Lietuvoje inovacinį projektą! Pasitelkdami pažangiausias inovatyvias technologijas siekiame ugdyti kūrybiškumą ir smalsumą tiek kuriant, tiek įgyvendinant interaktyvius sprendimus, susijusius su žmogaus lavinimu. Laidoje pristatėme Jums 3 įdomius lietuvių kurtus projektus, kurie orientuoti į edukacinį lavinimą, kūrybiškumo skatinimą ir kokybiškesnio gyvenimo puoselėjimą.

Nors visi laidos dalyviai neabejotinai prisideda prie geresnio žmonių gyvenimo, remiantis žiūrovų balsų dauguma bus išrinktas tik vienas, pateksiantis į finalą.

Kviečiame balsuoti už labiausiai patikusį laidos dalyvį. Balsavimas vyks visą savaitę – nuo spalio 16 d. iki spalio 20 d.

Prisiminkime penktosios laidos inovacijas.

Pirmasis vaikų laisvalaikio ir edukacijos centras su interaktyvia erdve, kurios tikslas – pažadinti ir išlaikyti vaiko smalsumą jį supančiam pasauliui ir skatinti kurti. Užsiėmimai stiprina vaikų emocinę sveikatą, ugdo pasitikėjimą savimi, motyvuoja tyrinėti aplinką ir save, pakilti virš kasdienybės, atrasti, pažinti ir kurti. Ugdymas vyksta pasitelkiant skaitmenines inovacijas – išmaniąją lentą ir įspūdingas vaikų judesiais valdomas ekrano projekcijas. Kiekviena edukacinė programa sudaryta remiantis imitacinių žaidimų principais, todėl mokymasis vyksta patiriant.

Baldai, kuriuos sukurti įkvėpė žmogaus stuburas. Ši rankų darbo kėdė iš lietuviško beržo pagaminta taip, kad sėdintis jaustų komfortą. Kiekvienas konstrukcijos elementas turi A ir B puses. Tai leidžia šiai futuristinei kėdei įgauti norimas formas. Paviršius padengtas organiniu laku, o tai reiškia, kad baldą galite naudoti tiek namuose, tiek lauke. Kėdė pasižymi modernumu ir paprastumu.

Šviesos staliukas. Tai – staliukas, kuris gali būti naudojamas kaip natūralios šviesos šaltinis, žaidimų erdvė vaikams ar kavos staliukas. Staliukas ne tik skleidžia šviesą, bet ir sukuria jaukią namų erdvę. Jis yra itin lengvas, o nuimamos kojos suteikia galimybę pasidėti ir ant lovos ar lengvai perkelti į bet kurią kitą erdvę. Šis šviesos staliukas gali lengvai keisti savo vietą namų ar darbo aplinkoje, taip sukurdamas jaukią erdvę, kurioje norisi pasilikti ilgiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.