Informacinės technologijos jau rytoj laidoje „INOprogresas”

Visais laikais žmones domino juos supantis pasaulis. Todėl šiandien taip pat aktualus informacijos ir žinių poreikis; tokiu jis išliks ir ateityje.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-10-20 11:28, atnaujinta 2017-10-20 13:41

Esminis praeities ir dabarties skirtumas tas, kad šiais laikais visa pasaulio informacija pasiekiama keliais klavišų spustelėjimais. Informacinių technologijų proveržis sukūrė puikią terpę ieškoti, bendrauti ir pirkti per atstumą. Šiais laikais be kompiuterių, išmaniųjų telefonų ar interneto nebeįsivaizduojame savo gyvenimo.

Kokia Lietuva buvo prieš 20 metų? Kokia ji šiandien? Ko gero, sutiksite, kad pokyčiai tiesiog stulbinami. Jiems atsirasti ir sėkmingai vystytis reikėjo toliaregiškų sprendimų ir drąsos. Šiandien rezultatais sugebame nustebinti Europą, o kai kuriose srityse – didžiuotis tvirtomis pozicijomis pasaulyje.

Apie pažangiausias Lietuvos informacinių technologijų inovacijas įtraukiančioje laidoje „INOprogresas“ jau šį šeštadienį spalio 21 d. 18:00 per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.