Finalinė kova jau rytoj laidoje „INOprogresas”

Finalinėje „INOprogreso“ laidoje galėsite dar kartą išvysti visas Jūsų nuomone geriausias lietuvių sukurtas inovacijas, pelniusias daugiausiai visų jūsų dėmesio ir balsų.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2017, 12:00 PM, atnaujinta Nov 17, 2017, 12:03 PM

Pristatysime jums iš lietuviško beržo sukonstruotą išskirtinio dizaino kėdę, žaliuzes, atspindinčias saulės energiją, nepusiausvirą irklavimo treniruoklį, tyliausią vaisių ir daržovių trintuvą, natūralias valymo priemones su įkapsuliuotais probiotikais, sausą medų, elektroninę edukacijos platformą, ypatingomis savybėmis ir ilgaamžiškumu pasižyminčias lentas bei išmaniąją motociklų signalizaciją.

Renkant projekto nugalėtoją savo įžvalgomis dalinsis kompetetinga komisija: Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūros direktorius Kęstutis Šetkus, verslininkas ir investuotojas Ilja Laurs, TV3 kūrybos direktorius Arvydas Rimas ir Vilma Purienė – VGTU Žinių ir technologijų perdavimo centro vadovė.

Tad nepraleiskite progos pamatyti paskutiniosios „INOprogresas“ laidos ir sužinoti kas taps projekto nugalėtojo vardo savininku, jau šį šeštadienį, lapkričio 18 d. 18:00 per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.