Lietuvos policija uždarė daugiau nei 250 sukčių tinklalapių

Gavus informacijos apie bandymus sukčiauti ir apgaudinėti žmones Lietuvoje ir užsienyje, policija nutraukė net 276 tinklalapių veiklą.

Policijos uždarytų interneto svetainių tikslas buvo apgaulės būdu įgyti pirkėjų pinigus arba pardavinėti suklastotus žinomų prekės ženklų produktus.<br>I.Budzeikaitės nuotr.
Policijos uždarytų interneto svetainių tikslas buvo apgaulės būdu įgyti pirkėjų pinigus arba pardavinėti suklastotus žinomų prekės ženklų produktus.<br>I.Budzeikaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 21, 2014, 5:20 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 6:43 AM

Šių interneto svetainių tikslas buvo apgaulės būdu įgyti pirkėjų pinigus arba pardavinėti suklastotus žinomų prekės ženklų produktus. Tinklalapiai buvo patalpinti Lietuvos tarnybinėse stotyse.

Lietuvos kriminalinės policijos biuro pareigūnai nuolat vykdo interneto stebėjimą, siekdami surasti informaciją apie galimai rengiamus, daromus ar padarytus nusikaltimus, ypač didelį dėmesį skiria nusikaltimų elektroninėje erdvėje tyrimui ir prevencijai.

Pastebėjus elektroninėje erdvėje vykdomas nusikalstamas veikas, vartotojai raginami apie tai pranešti policijos elektroninių paslaugų sistemoje Epolicija.lt, arba kreiptis į teritorinę policijos įstaigą.

Apie neteisėtą turinį internete (pvz., apie galimai rasinę ir tautinę nesantaiką kurstančio pobūdžio informaciją, patyčias, neigiamą poveikį nepilnamečiams darantį turinį) galite pranešti ir tinklalapyje Draugiskasinternetas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.