„Teo LT“ suglaus pečius su „Omnitel“

Kompanijų „Teo LT“ ir „Omnitel“ vadovai jau kurį laiką diskutuoja apie glaudesnio bendradarbiavimo galimybes, o artimiausiu metu šnekos turėtų virsti kūnu. Žadama, kad pirmieji pokyčius pajaus vartotojai.

„Teo LT“ vadovas Kęstutis Šliužas užsiminė, kad numatoma „iš vienų rankų“ pasiūlyti daugiau ir įvairesnių paslaugų.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
„Teo LT“ vadovas Kęstutis Šliužas užsiminė, kad numatoma „iš vienų rankų“ pasiūlyti daugiau ir įvairesnių paslaugų.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gediminas Gasiulis

Jan 30, 2014, 2:23 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 9:56 PM

Po Suomijos ir Švedijos įmonės „TeliaSonera“ sparnu prisiglaudusios Lietuvos kompanijos dar nėra galutinai nusprendusios, ką ir kada pasiūlys klientams. Aišku tik tai, kad ateityje jos kartu dirbs daug aktyviau ir labiau organizuotai.

„Tikslas vienas – sukurti papildomą vertę savo klientams. Tą galime padaryti tiek versle, tiek privatiems klientams, – sakė „Teo LT“ generalinis direktorius Kęstutis Šliužas. – Aptarinėjame bendras žaidimo taisykles, dėliojamės, kur konkrečiai tą sinergiją reikėtų eksploatuoti, nusibrėžti bendras žaidimo taisykles.“

Jis pridūrė, kad numatoma „iš vienų rankų“ pasiūlyti daugiau ir įvairesnių paslaugų.

„Teo LT“ vadovas pabrėžė, kad tai toli gražu nereiškia, jog svarstoma galimybė bendroves sujungti.

„Man pagrindinis klausimas yra – kaip kartu su „Omnitel“ sukurti vertę klientams. Kaip mes viduje organizuoti, tai atskiras klausimas. Aš neprisiriščiau prie to fakto“, – sakė jis.

„Omnitel“ prezidentas Danas Strömbergas užsiminė, kad vartotojams gali būti pasiūlyti sprendimai, kurie leis būti nuolat prisijungusiems ir naudotis turiniu bei paslaugomis skirtingais įrenginiais.

„Mes turime unikalią galimybę patenkinti savo klientų poreikį būti nuolat prisijungusiems, turėti didesnio pralaidumo tinklus ir galimybę naudotis turiniu bei paslaugomis keliuose ekranuose. Tokių paslaugų poreikis nuolat auga ir mes turime išskirtinę galimybę būti šios tendencijos varomąja jėga Lietuvoje, sujungdami ir panaudodami geriausia, ką turi „Omnitel“ ir „Teo LT“, – portalui Lrytas.lt sakė D.Strömbergas.

Atleido 130 darbuotojų

Pernai lapkritį „Teo LT“ vadovu pradėjęs dirbti K.Šliužas jau pradėjo vidines permainas. Viena jų – darbuotojų skaičiaus mažinimas. Šiais metais kompanija jau atleido per 130 žmonių.

„Tam tikri procesai vyksta. Manau, liūto dalis pasikeitimų, kas liečia darbuotojų skaičių, jau tikriausiai įvyko. Ateičiai kažko panašaus tikėtis nereikėtų“, – sakė „Teo LT“ generalinis direktorius.

Ateityje numatoma keisti ir vidinę organizacijos struktūrą, daugiau dėmesio skiriant vartotojams – tiek verslo, tiek privatiems.

„Iš 2013 metų finansinės ataskaitos matėte, kad kaštų bazė mažėja sparčiau nei pajamos. (...) Manau, bus struktūriniai pasikeitimai, kurie mus priartintų prie klientų. Mūsų toks matymas būtų, kad kažkaip reikėtų daugiau atskirai galbūt net susifokusuoti į verslo ir privačius klientus. Šiuo metu mūsų organizacinė struktūra yra tradicinė funkcinė – finansai, rinkodara ir t.t. Dinamiškoje situacijoje aš nemanau, kad su tokia struktūra galima užtikrinti greitą bendradarbiavimą tarp tarnybų. Tai yra kryptis, kuria keisis struktūra. Įvardinti nieko konkrečiai kol kas nenorėčiau“, – sakė K.Šliužas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.