„Office 365“ stebi vartotojus ir aiškinasi, ko jie nori

„Microsoft“ viceprezidentas Jeffas Teperis atskleidė, kaip biuro programų rinkinys „Office 365“ prisitaiko prie kiekvieno vartotojo poreikių ir padeda jiems greičiau atrasti reikiamą informaciją ar kitus žmones, dirbančius su panašiais projektais.

„Office 365“ vienoje vietoje sujungtos debesijos paslaugos, socialinių funkcijų panaudojimas organizacijose, didieji duomenys, mašininis mokymasis ir mobilumas.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
„Office 365“ vienoje vietoje sujungtos debesijos paslaugos, socialinių funkcijų panaudojimas organizacijose, didieji duomenys, mašininis mokymasis ir mobilumas.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-04 12:39, atnaujinta 2018-02-15 17:55

Naujasis „Office365“ priedas „Office Graph“ yra vartotojams nematomas, tačiau nuolat analizuoja jų kuriamą turinį ir veiksmus. Tuomet, pasitelkęs mašininį mokymąsi (kai programinė įranga pati mokosi iš savo atliekamų veiksmų), jis sujungia ryšius tarp vartotojo kuriamo turinio, ieškomų duomenų, gaunamų el. laiškų ir kitų informacijos šaltinių. Toks veikimo principas leidžia „Office Graph“ nuolat tobulėti ir laikui bėgant pateikti labiau vartotojo poreikius atitinkančią informaciją.

„Office Graph“ programėlė kodiniu pavadinimu „Oslo“, analizuodama duomenis iš „Office“, „Lync“, „Exchange“, „SharePoint“ ir „Yammer“, renka ir vartotojui pristato reikalingiausią informaciją. Taip „Office“ naudotojas gali atrasti duomenis ir įžvalgas, aktualias dabar jo plėtojamam projektui, kurių galėjo ir nepastebėti.

Taip pat pristatyta funkcija „Groups“, kuri vienija žmones, jų pokalbius, kalendorius, el. laiškus ir duomenis visoje „Office 365“ platformoje bei leidžia komandos nariams bendradarbiauti, dirbti kartu tarp skirtingų programų. Be to, artimiausiu metu padaugės socialinių funkcijų „Office 365“ platformoje – vartotojai turės daugiau socialinių funkcijų dokumentuose, saugomuose „SharePoint Online“ ir „OneDrive“ pakete verslui.

Konferencijoje „SharePoint Conference 2014“ buvo pristatytas „Office 365“ SDK paketas, skirtas „Windows 8“ ir „Android“. Tai padės programuotojams kurti įvairius mobilius produktyvumo sprendimus, paremtus „Office 365“. Taip pat buvo atnaujintas „Office 365“ API „PowerPoint“ ir „Outlook“ programoms. Dabar programuotojai galės pasiūlyti dar daugiau naujų sprendimų, palengvinančių darbą su šiomis programomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.