Atsiskaityti taksi pakanka išmaniojo telefono

Vilniuje už „Jazzexpress“ taksi paslaugas keleiviai gali atsiskaityti tiesiog išmaniuoju telefonu, o vairuotojas mokėjimą priims taip pat išmaniuoju įrenginiu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2014, 1:58 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:17 AM

Mokėjimai atliekami bendradarbiaujant su universalia mokėjimų platforma Mokėjimai.lt. Norintys pasinaudoti paslauga, telefone turi būti įsidiegę „Paysera“ programėlę. Mokėjimai atliekami naudojant QR kodus, o atsiskaitymas trunka vos kelias sekundes.

„Siekiame parodyti, kad greitai, patogiai ir pigiai galima atsiskaityti šiuolaikiniais būdais, kurių daugelis Lietuvoje įgyvendinami anksčiau nei visame pasaulyje“, – sakė platformą Mokėjimai.lt administruojančios bendrovės „EVP International“ plėtros direktorius Justas Noreika.

Pinigai nuskaičiuojami tiesiai iš Mokėjimai.lt sąskaitos, todėl taksi kompanijai tai leidžia sumažinti finansinės tranzakcijos aptarnavimo kaštus, išvengti didelių mokėjimo kortelių aptarnavimo mokesčių.

Pirkėjams skirtą mobiliąją piniginę „Paysera“ galima nemokamai atsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių. Netrukus ji bus pritaikyta ir „Windows Phone“ įrenginiams.

„Paysera“ mobiliąja pinigine galima atsiskaityti kai kuriuose Lietuvos restoranuose, degalinėse ir sporto klubuose, taip pat pervesti pinigų draugams ar pažįstamiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.