„Naujasis knygnešys 2014“ laukia mobiliojo turinio sprendimų

Mobiliojo turinio sprendimų kūrėjai nuo šiandien kviečiami teikti savo darbus konkursui „Naujasis knygnešys 2014“. Konkurso nugalėtojams bus suteikta teisė atstovauti Lietuvai pasauliniame geriausių mobiliųjų sprendimų konkurse „Pasaulio viršūnių apdovanojimai 2014“ (angl. „WSA-Mobile 2014“).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 14, 2014, 10:03 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 10:44 AM

„Šiemet konkurse „Naujasis knygnešys 2014“ tikimės sulaukti didelio Lietuvos mobiliojo turinio sprendimų kūrėjų aktyvumo. Juk inovatyvių, kūrybiškų ir originalių mobiliųjų sprendimų, kuriais lietuvių kūrėjai gali nustebinti ne tik Lietuvą, bet ir pasaulį, netrūksta. Todėl viliamės, kad šiemet jau devintąjį kartą organizuojamo konkurso „Naujasis knygnešys“ laimėtojų pristatyti sprendimai bus verti geriausiųjų ne tiek Lietuvoje, bet ir pasaulyje vardo bei pakartos 2012 m. ir 2013 m. lietuvių sėkmės istorijas pasauliniame „World Summit Award“ konkurse. Šiame prestižiniame Jungtinių Tautų globojamame konkurse kasmet varžosi geriausio elektroninio turinio kūrėjai iš viso pasaulio, jame dalyvauja daugiau kaip 160 pasaulio valstybių“, – sakė pasaulinio „WSA“ konkurso nacionalinė ekspertė ir pasaulinės žiuri narė, Informacinės visuomenės plėtros komiteto (IVPK) direktoriaus pavaduotoja Ieva Žilionienė.

Šiemet jau devintąjį kartą IVPK organizuojamame konkurse „Naujasis knygnešys“ geriausių mobiliųjų sprendimų kūrėjai varžysis ir bus apdovanoti aštuoniose konkurso kategorijose: M. verslas ir komercija, M. valdžia ir dalyvavimas, M. sveikata ir aplinka, M. mokymasis ir švietimas, M. pramogos ir gyvenimo būdas, M. kultūra ir turizmas, M. medija ir naujienos bei M. įtraukimas ir įgalinimas.

Konkurse gali dalyvauti tiek įmonės, tiek individualūs mobiliojo turinio sprendimų kūrėjai. Jų sprendimai turi būti inovatyvūs, įdomūs ir patrauklūs ne tik Lietuvos, bet ir pasauliniu mastu bei sukurti 2012–2014 metais. Konkurso dalyvių darbai turi būti užbaigti ir rinkai paruošti produktai. Dalyviai paraiškas dalyvauti konkurse gali teikti konkurso interneto svetainėje Naujasisknygnesys.lt iki balandžio 22 d.

Pernai vykusiame „WSA 2013“ konkurse Rūtos Mickienės projektas „Aqua Linqua: Matyk ką girdi“ išrinktas tarp penkių geriausių pasaulyje e. turinio sprendimų kategorijoje „E. pramogos ir gyvenimo būdas“.

2012-ųjų konkurse Eglės Urbonavičiūtės ir Justo Kregždės projektas „OzBook“ išrinktas tarp penkių geriausių pasaulyje m. turinio sprendimų kategorijoje „M. pramogos ir gyvenimo būdas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.