„Bitės“ spurtas baigėsi pralaimėjimu ir „Tele2“, ir „Omnitel“

Kovo mėnesį daugiausia operatorių pakeitusių mobiliojo ryšio vartotojų perėjo į „Tele2“, o kelis mėnesius pagal šį rodiklį pirmavusi „Bitė“ šįkart nusileido net ilgą laiką atsilikusiai „Omnitel“.

Mobiliojo ryšio operatorių kovos bene daugiausia naudos duoda vartotojams.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Mobiliojo ryšio operatorių kovos bene daugiausia naudos duoda vartotojams.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-01 13:30, atnaujinta 2018-02-14 23:20

Dėl numerio perkėlimo „Tele2“ klientų skaičius kovą išaugo 4079-iais, „Omnitel“ vartotojų gretos sumažėjo 1531-u, o „Bitė“ neteko 2666 klientų.

„Tele2“ nurodo, kad tai yra didžiausias jos klientų skaičiaus augimas nuo pat 2012 m. rugsėjo.

„Bitė“ tokius rezultatus sieja su savo sprendimu sumažinti tiesioginės rinkodaros telefonu apimtis. „Šio mėnesio numerio perkėlimo rezultatus į „Bitę“ lėmė tai, kad, atsižvelgdami į telerinkodaros problemos kontekstą rinkoje bei gausėjantį vartotojų pasipiktinimą dėl telerinkodaros skambučių, kovo mėnesį iki minumumo sumažinome telerinkodaros apimtis“, – sakė Rūta Latinytė, „Bitė Lietuva“ atstovė ryšiams su visuomene.

Apibendrinus pirmojo šių metų ketvirčio duomenis, „Tele2“ vartotojų skaičius dėl numerio perkėlimo padidėjo 7561-u, „Bitė“ pritraukė 234 klientais daugiau nei iš jos išėjo, o „Omnitel“ neteko 7,6 tūkst. vartotojų.

Praėjusių metų lapkritį „Bitė“ aplenkė iki tol ilgą laiką lyderiavusią „Tele2“ pagal numerį perkėlusių vartotojų skaičių. Tačiau ji pirmavo tik tris mėnesius – šių metų vasarį „Tele2“ susigrąžino lyderio poziciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.