Lrytas.lt rubrikos – jau ir mobiliosiose platformose

Išmaniųjų įrenginių savininkai labiausiai dominančių portalo Lrytas.lt rubrikų naujienas sekti ir skaityti nuo šiol gali dar patogiau – tereikia atsisiųsti tam pritaikytą mobiliąją programėlę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2014, 11:58 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:47 PM

Į mobiliąsias platformas persikėlė šešios Lrytas.lt nišinės rubrikos: skaitytojų portalas „Bendraukime“, gyvūnų mylėtojų kampelis „Augintinis“, namų ir interjero pastogė „Būstas“, teatro, kino, literatūros ir dailės puoselėtojų pripažinimo sulaukusi „Kultūra“, „gykų“ pamėgtas „IT ir mokslas“ bei transporto entuziastų erdvė „Auto“.

Visų jų atskiras programėles nuo šiol galima atsisiųsti iš programėlių parduotuvių „Google Play“ (skirta „Android“ įrenginiams) ir „Apple App Store“ („iPhone“ telefonams ir „iPad“ planšetėms). Įsijungę konkrečią aplikaciją matysite tik tos srities svarbiausias, aktualiausias naujienas, pateikiamas koncentruotai ir vienoje vietoje.

Naudojant šias programėles straipsnius galima ne tik skaityti, bet ir komentuoti, išsisaugoti vėlesniam skaitymui ar pasidalinti su draugais socialiniuose tinkluose.

„Žmonės skirtingi ir jų poreikiai ne visada sutampa: vienam įdomu kultūra, kitam – automobiliai ar technologijos. Išleisdami atskirų rubrikų programėles siekėme suteikti pasirinkimą, kad kiekvienam būtų lengva ir patogu rasti tai, kas jį domina“, – sakė portalo Lrytas.lt direktorius Ričardas Baltaduonis.

Naująsias programėles „Android“ įrenginių savininkai gali rasti paspaudę čia, o „Apple“ gaminių naudotojams pateikiame visų jų nuorodas: „Bendraukime“, „Augintinis“, „Būstas“, „Kultūra“, „IT ir mokslas“ ir „Ratai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.